ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

SVETI DJORDJE PORUKE


15.04.1991. године

СВЕТИ ЂОРЂЕ

Сестро моја драга помоз ти Бог. Ја свети Ђорђе дођох к теби ма беседу свету.

Молим сестро моја по наредби светој ево речи ових да ти ствари пред очима буду. Знана су дела Господњег али мало је људи који су кадри и моћни да их тумаче. Зато сестро моја с поносом корачај кроз живот и сеј мудрост Господњу још више. Знам колико труда дајеш за остварење циљева наших али малодушност многа врата затвара па из душа зјапи празнина уместо љубави и истине. Када се многе душе отворе за вама прође добар део живота а за многе земаљски живот је кратак да би из благодети сазнања учио људе и у души задануо мирис лепоте и љубави.


Простор и живљење вашег рада на земљи размењује време и живот небески. Замљани још не могу да докуче наш ступањ живота те ми одабирамо часне мудраце да буду наши верни сарадници.

Њима отварамо путеве Господње и огрнемо их плаштом љубави, вере истрајности и истине. Спознајом нашег света обогаћујемо вам још више дух видеоца а на њему остаје задатак да наше речи преноси земљанима зарад спасења ваших душа. Заједно бивано јачи и крећемо стазом љубави и части. једно друго мора да прати јер без љубави нема рада а без чести сваки рад је смрдљив и труо.

Када прође силно време људи код којих се буди љубав заузимају стазу са које ће кренути у освајање части вере и доброчинства.

Сва надања су узалудна земљани ако се из срца избаци љубав те слепо ходите ка остварењу својих циљева. Никога није усрећило ма какво богатство ако немате с ким да га поделите земљани. Оно само доноси несрећу јединки јер нема смер да се упути ка циљу свога духа и славе.

Богаташ труне у своме царству крећући се водама мутним тонећи све дубље. Кад се друг нађе крај друга онда ће један другога усмерити ка остварењу циља заједно бродећи кроз живот све радости и туге.

Радост бива већа јер је та радост твога духа усрећила и друге. Туга кад се подели она постаје блажа јер има ко да те разуме и прихвати да пати заједно с тобом јер вољена особа је део твог живота човече и она је ту да прихвати све твоје успоне и падове. Није човек саздан као јединка јер тако тешко опстаје, али ако се изроди она бива безосећајна живећи сама свој свет. Из ових речи Господњих што ми их рече да их предочим земљаним не ничу само савети но и збир тих савета обогаћује дух у човека, а кад се дух обогати онда је човек богатији, ведрији и сретнији јер се прочишћава. Онај ко жели да чује - чуће, ко има духа - остаће, ко верује - остаће. Само у себичњака умиру све врлине јер се затвара у свој свет не желећи да се мења и помаже немоћнима. Како себичњаку рећи да постоји за све и да је он део тог света, да треба својим радом да допринесе заједничкој срећи. Ни халапљивац није од користи човечанству јер је он незаситан и тежак, па и штетан за људски род. Расипник не зна границу докле треба његово расипништво да траје. Такав је штетан за пород свој и људски род. Али на вашој земљи још је пуно ресипника, себичњака и неверника. Из душе неверничке ничу сви проблеми ружнога стања. Зато земљани слушајте савете Господње јер брине о вама, вашим проблемима и исходу вашег понашања на земљи.

Брине јер је он отац Небеског и Земаљског Царства и жеља му је срца његова да свуда влада ред, мир, поштење, рад и вера. Али ви земљани рањавате му душу изврћући пут вере који вам додели. Захтеви ваши постају себични рушећи веру и наду Господњу. Често окривљујете Господа Бога за многа срамна дела на земљи. Кунете га и презирете блатећи његово име јер све грехове ваше приписујете Богу а ви сте чистунци под капом небеском. Али он вас учи, прекорава, воли и води напред да из мрака пронађете светлост његову Господњу да са стаза Божанских имате сви исту срећу и радост а не једни труну у богатству а други умиру у беди и немоћи. Сами чините зло земљани наносећи патњу једни другима а Бог вас учи да пођете часном циљу али ви од похлепе земаљске и невере падате ниско.

Многи се размећу славом трошаћи новце на многа оружја ништећи нејаке и слабе други умиру у беди без крова над главом празних руку и стомака. А не ли вам рече Господ Бога да сви буду једно. И ко чини грех и неверу земљани ви или Господ Бог. Ко ће коме судити за своја дела. Ви не видите његово лице, радост, тугу нити снагу и моћ његову. Радује се кад за собом остављате добра дела он вас благосиља, награђује богатом жетвом и радошћу силном. Када зло остављате за собом он плаче силно јауче јер сте га заборавили одбацили он вас учи на ред, веру и једнакост. Многе су душе замаљске у злу огрезле и диче се својим злом.

А частан и мудар човек који љуби правду, једнакост и Бога толика добра остави за собом да из њих ничу непресушна добра, радости. А добротвор не узе за свој рад никакву награду но помаже од срца паћеничкој души. Шта мислите, земљани, куда иду душе добротвора. Како то да они делују по божјим правилима и владају се по божјим законима. Зар ће Господ Бог кажњавати и такве људе или ће их наградити још већим сазнањем и благом за њих и сво човечанство. Преко таквих својих изабраника Бог делује на замљу. Он вас преко њих усмерава којим путем и циљем да кренете а ви сви поруке и дела исмејавате и под ноге бацате. Како Господ може доћи до ваш срдашца и да вас задржи у вашој охолости и сраму. Ко ће да вас повуче са ивице провалије на којој стојите, ко да ам дарује родна поља, останак на земљи да вам даје ако га не поштујете и не славите.

Ако Господ због вашег срама и безбожности толико пати доћи ће време да вам затвори све вентиле доброте и да падате по путу од болештина, глади и бола изнемоглости. Она вас воли, подучава и усмерава, а ви и даље не чујете, не видите и не осећате. У радости нема жалости, нити у жалости радости. За сваку судбину човек свој циљ налази и ходи њиме.

Чистим и мудрим циљем ко ходи спознаће мудрост Господњу. Стаза себичности, таме и мрака не носи никоме радост. Нити сејач ни жеталац имају чисту жетву и приход. Њихова слава је лажна, нада узалудна, а циљ ништаван.

Нико са такве стазе нема користи нити добитка. Такав добитак је проклет страхом и сузама и крвљу а корист је срам и грех сејача. Како ће Господ разлучити сејаче срама и страха од сејача користи.

Сејачи користи сеју љубав за себе и друге чинећи Господу радост јер земља њиховим делима мирише и оставља најлепше и најсветлије тренутке људскости. Душе срама омрзну околини и Господу јер ниште поседе и добро земаљско блатећи род земаљски и вређају Бога и Христа. Зато ме Господ посла земљи да вам кажем још једну истину Господњу и подучим шта вам ваља чинити, за обострану помоћ. Ако се овим делом народ земаљски учи да се окрене сраму, рушењу и исмејавању и рушењу Божјег дела и подстиче раја земаљска на безбожност и ратове, онда шта се у срцима вашим земаљским крије, куда вас она воде и усмеравају. Бог вам дарује своје људе да вас поведу напред и подуче чашћу јер вас он посматра с небеса а брине за вас као што родитељ брине о својој деци. Како су посланици Божји дар деци на земљи онда тај дар прихватите земљани јер вас они по Божјим саветима уче да Бог постоји и да вас преко ових посланика води циљу на ком треба да се свак частан земљанин нађе кад Царство Христово на земљи ступи. Имате још времена земљани да се преобратите у часна бића и добијете корист за своје душе. Па ако ли ко воли лаж место истине, терор место слободе и таму место сунца онда нека вам земљани буде по вашим делима и знању. Има дана за мегдана земљани. Свако је царство до колена а вечно само Божје траје. Има Господ доста хвале и прекора за земљане. Нуди вам сунце место таме, слободу место ропства, хлеб место глади, живот место смрти, а ви посегнете за оним како сматрате да је право и чија је истина на страни. Ко се све супротстави таквим циљевима онда је запечатио своју судбину и живот небески сатро. Земаљски живот је само привид и трен а небески је вечан. Ко умре живеће, ко срећу сеје срећу ће доживети, ко пакао на земљи нуди пакао на небесима добије.

Зато неке вас овај запис Господњи истрезни од срама, мрака и превара те пођите стазом сунчевом као што ми сестра Јаворка пође те се напи воде с кладенца Господње те јој душа засветли славом Господњом те ако се владате по Законима Божјим те љубав неисцрпну на земљи делите за свакога без поделе на расе, вере и богатства онда сте деца Господње и Христови следбеници.

Нека вас Господ Бог благосиља добрима многим и од зла свакојага заштити те у душама вашим закити радост, срећу и веру.

ЈА, СВЕТИ ЂОРЂЕ - ЂУРЂЕВДАН ПОЗИВАМ ВАС БРАЋО МОЈА МИЛА И ПОЗИВАМ ВАС ДА СЕ УХВАТИТЕ У КОЛО ХРИСТОВО И ЗАИГРАТЕ КОЛО ЉУБАВИ ВЕРЕ И ЧАСТИ ЗА СПАС ВАШИХ ДУША.

ЈА, СВЕТИ ЂОРЂЕ ДАНА ПОНЕДЕОНИКА ЗА СПАС ВАШИХ ДУША А ДАН БЕШЕ ТОПАО И ТИХ.

15.04.1991. 21 час 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat