ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Грчка ударила шамар Европи

Путин је честитао Грцима из убеђења које произилази из пројекат Русија где су констатоване две чињенице.

1. КОМУНИЗАМ је православље без Бога - Русија се вратила Богу
2. КАПИТАЛИЗАМ је протестантизам без Бога - Новац и бизнис је Бог Макса Вебера за кога се залепио Вучић (лажно љуби православље)

Европа штампа 2 билиона евра па се Вучић нада да ће добити мрвицу од тога.

Едгар Кејс амерички видовњак још давне 1944 године је рекао да НАДА за човечанство долази из Русије. Академик Маслов после 60 година од 2004 године добија конкретна упутства за спровођење те визије од Бога.



Грци су први кренули путем реализације пројекат Русија. Речено је да ће мали обични људи и народи добити улогу да мењају свет по Божијој промисли.

Без Божијег уређења не могу земаљски владари одређивати вредност социјалних система. По Божијим порукама за Ново Доба које прима академик Маслову нема хијерархије међу људима сви су једнаки, нема првих ни последњих. Ни по хоризонтали ни по вертикали нема надређених. Господ је рекао до сада сте уређивали како сте Ви мислили а његов уплив ће бити сасвим другачији и на чврстим темељима да би напокон могло да дође благостање за све људе на планети.

Цивилизација је изгубила идеологију и пут којим треба ићи. С обзиром да су православни СО земљи Господ је одабрао да се преко њих спроведе Божије уређење на земљи.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat