ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Милошевић као печат времена


"Постоји неко веће зло иза Америке са којим се борим, постоји нешто сатанско у том лажном осмеху Американаца. То њихово зло није са овога света. Видео сам. Ово више није борба слободољубивог народа против империјалиста. Ово је борба против непријатеља људског рода. Древне приче су истините. Он ће заузимати једну по једну нацију. Ја сам усамљен у овој борби. По први пут се бојим за свој народ и себе." Слободан Милошевић (из телефонског разговора.)


Милошевић као печат времена из сакралног крста 
над балканом по пророку Агеју и путу златног руна 
са аргонаутима


Божији печат у хлебу са ликом Милошевића

Потврђује Библија у књигама о Јову, Јону и Агеју.

Овако Господ опомиње људе који су одбегли од Богом постављених владара. Милошевић представља управо то оваплоћење. Човеку из Лесковца који је одступио од Милошевића после његовог хапшења и удварао се ДОС-у годину дана после изручивања Милошевића такође на Видовдан, указало се чудо на парчету тоста тако силно да су му се вилице укочиле када је загризао лик Слободана Милошевића. Видети на сајту Sergeja Ivanova



Дошло је време да се свако огрешење о Божијим душама скоро тренутно наплаћује разним физичким и психичким деформацијама грешника.

КЊИГА О ЈОВУ

Праведни Јов (у календару је 19. маја) те 2000. год боравила је икона Богородица Јерусалимска чија је енергија утицала да Милошевић распише изборе "БЕЗ РАЗЛОГА И ПРЕ ВРЕМЕНА" разлог је садржај књиге пророка Јоне где доминира ЉУЉА СЕ ЛАЂА НА МОРУ односно држава Србија. 

КЊИГА О ЈОНУ

Дође реч Господња Јони, сину Аматијевом говорећи:
1:2  Устани, иди у Ниневију град велики, и проповедај против њега, јер изађе злоћа њихова преда ме.
1:3  А Јона уста да бежи у Тарсис од Господа, и сишав у Јопу нађе лађу која иђаше у Тарсис и платив возарину уђе у њу да отиде с њима у Тарсис од Господа.
1:4  Али Господ подиже велик ветар на мору, и поста велика бура на мору да мишљаху да ће се разбити лађа.
1:5  И лађари уплашивши се призиваху сваки свог бога, и бацаху шта беше у лађи у море да би била лакша; а Јона беше сишао на дно лађи, и легав спаваше тврдо.
1:6  А управитељ од лађе приступи к њему и рече му: Шта ти спаваш! Устани, призивај Бога свог, не би ли нас се опоменуо Бог да не погинемо.
1:7  Потом рекоше један другом: Ходите, да бацимо жреб да видимо са кога дође на нас ово зло. И бацише жреб, и паде жреб на Јону.
1:8  Тада му рекоше: Кажи нам зашто дође ово зло на нас; које си радње? И одакле идеш? Из које си земље? И од кога си народа?
1:9  А он им рече: Јеврејин сам, и бојим се Господа Бога небеског, који је створио море и суву земљу.
1:10  Тада се врло уплашише људи, и рекоше му: Шта си учинио? Јер дознаше људи да бежи од Господа, јер им он каза.
1:11  И рекоше му: Шта ћемо чинити с тобом, да би нам море утолило? Јер бура на мору биваше све већа.
1:12  А он им рече: Узмите ме и баците ме у море, и море ће вам утолити, јер видим да је с мене дошла на вас ова велика бура.
1:13  А људи стадоше веслати да би дошли ка крају; али не могаху, јер им бура на мору биваше све већа.
1:14  Тада призваше Господа и рекоше: Молимо Ти се, Господе, да не погинемо ради душе овог човека, и немој метнути на нас крви праве, јер Ти, Господе, чиниш како хоћеш.
1:15  Потом узеше Јону и бацише га у море, и преста бура на мору.
1:16  Тада се побојаше они људи Господа врло, и принесоше жртву Господу и учинише завете.

                         Али Господ заповеди, те велика риба прогута Јону; и Јона би у трбуху рибљем три дана и три ноћи.
2:2  И замоли се Јона Господу Богу свом из трбуха рибљег,
2:3  И рече: Завапих у невољи својој ка Господу, и услиши ме; из утробе гробне повиках, и Ти чу глас мој.
2:4  Јер си ме бацио у дубине, у срце мору, и вода ме оптече; све поплаве Твоје и вали Твоји прелазише преко мене.
2:5  И рекох: Одбачен сам испред очију Твојих; али ћу још гледати свету цркву Твоју.
2:6  Оптекоше ме воде до душе, бездана ме опколи, сита омота ми се око главе.
2:7  Сиђох до крајева горских, преворнице земаљске нада мном су довека; али Ти извади живот мој из јаме, Господе Боже мој.
2:8  Кад нестајаше душе моје у мени, поменух Господа, и молитва моја дође к Теби, у свету цркву Твоју.
2:9  Који држе лажне таштине, остављају своју милост.
2:10  А ја ћу Ти гласом захвалним принети жртву, испунити што сам заветовао; спасење је у Господа.
2:11  И Господ заповеди риби, те избљува Јону на земљу.

И дође реч Господња Јони други пут говорећи:
3:2  Устани, и иди у Ниневију град велики, и проповедај му оно што ти ја кажем.
3:3  И устав Јона отиде у Ниневију по речи Господњој; а Ниневија беше град врло велик, три дана хода.
3:4  И Јона поче ићи по граду један дан хода, и проповеда и рече: Јоште четрдесет дана, па ће Ниневија пропасти.
3:5  И Ниневљани повероваше Богу, и огласише пост, и обукоше се у кострет од највећег до најмањег.
3:6  Јер кад дође та реч до цара ниневијског, он уста са свог престола, и скиде са себе своје одело, и обуче се у кострет и седе у пепео.
3:7  И прогласи се и каза се по Ниневији по заповести царевој и кнезова његових говорећи: Људи и стока, говеда и овце да не окусе ништа, ни да пасу ни да пију воде.
3:8  Него и људи и стока да се покрију кострећу, и да призивају Бога јако, и да се врати сваки са свог злог пута и од неправде која му је у руку.
3:9  Ко зна, еда се поврати и раскаје Бог и поврати се од љутог гнева свог, те не изгинемо.
3:10  И Бог виде дела њихова, где се вратише са злог пута свог; и раскаја се Бог ода зла које рече да им учини, и не учини.

А Јони би врло недраго, и расрди се.
4:2  И помоли се Господу и рече: Господе! Не рекох ли то кад још бијах у својој земљи? Зато хтедох пре побећи у Тарсис; јер знах да си Ти Бог милостив и жалостив, спор на гнев и обилан милосрђем и кајеш се ода зла.
4:3  Сада Господе, узми душу моју од мене, јер ми је боље умрети него живети.
4:4  А Господ рече: Је ли добро што се срдиш?
4:5  И Јона изиђе из града, и седе с истока граду и начини онде колибу, и сеђаше под њом у хладу да види шта ће бити од града.
4:6  А Господ Бог заповеди, те узрасте тиква над Јоном да му буде сен над главом да му помогне у муци његовој; и Јона се обрадова тикви веома.
4:7  Потом заповеди Бог, те дође црв у зору сутрадан, и подгризе тикву, те усахну.
4:8  И кад ограну сунце, посла Бог сув источни ветар; и сунце стаде жећи Јону по глави тако да обамираше и пожеле да умре говорећи: Боље ми је умрети него живети.
4:9  А Бог рече Јони: Је ли добро што се срдиш тикве ради? А он рече: Добро је што се срдим до смрти.
4:10  А Господ му рече: Теби је жао тикве, око које се ниси трудио, и које ниси одгајио, него једну ноћ узрасте а другу ноћ пропаде.
4:11  А мени да не буде жао Ниневије, великог града, у коме има више од сто и двадесет хиљада људи који још не знају шта је десно шта ли лево, и много стоке?

КОМЕНТАР: Пророк Јона је 5 .октобра у календару. У Београду постоји Јонин саркофаг који се налази у барутани а слике бочних страна саркофага приказане су на артефакту у Кнез Михајловој улици испред академије наука што представља знак да је кит у чијим је чељустима бачен Милошевић, избљуван после 3 дана.

Слике странице Јониног саркофага постављене су 2013 год. што може да усмери нашу наду да је Милошевић жив.

По атлантидском мерењу времена (19 и 10) Милошевић је провео 3 Божија дана од којих сваки има вредност наших 19 месеци и 10 дана пута 3 једнако 58 месеци. Од момента хапшења 31.03.2001 до смрти 11.03.2006 тачно је морао да изађе из чељусти кита симболички из Хага који је испод нивоа мора Низоземска (Холандија) било жив или мртав.

Према писму Сергеја Иванова из 2000 године које је упућено свим медијима у коме стоји исказ канадског астролога да је Милошевић библијски назначен као човек који одлаже трећи светски рат под условом да је жив. Читава церемонија смрти и сахране Милошевића нејасна је многима те је могуће да он борави у Русији чиме нам остваља наду да неће бити трећег светског рата. Прочитај текст из новина ДАНАС


КЊИГА О АГЕЈУ

Друге године цара Дарија шестог месеца првог дана дође реч Господња преко Агеја пророка Зоровавељу сину Салатиловом, управитељу јудејском, и Исусу сину Јоседековом, поглавару свештеничком, говорећи:
1:2  Овако вели Господ над војскама говорећи: Тај народ говори: Још није дошло време, време да се сазида дом Господњи.
1:3  За то дође реч Господња преко Агеја пророка говорећи:
1:4  Је ли вама време да седите у кућама својим обложеним даскама, а овај је дом пуст?
1:5  Зато сада овако вели Господ над војскама: Узмите на ум путеве своје.
1:6  Сејете много, а увозите мало; једете, а не бивате сити; пијете, а не напијате се; одевате се а ни један не може да се згреје; и који заслужује новце, меће их у продрт тоболац.
1:7  Овако вели Господ над војскама: Узмите на ум путеве своје.
1:8  Идите на гору, и донесите дрва, те зидајте дом; и биће ми мило, и прославићу се, вели Господ.
1:9  Изгледате много, а ето мало; и шта унесете у кућу, ја раздувам; зашто? Вели Господ над војскама; зато што је дом мој пуст, а ви сваки трчите за свој дом.
1:10  Зато се затвори небо над вама да нема росе, и земља се затвори да нема рода њеног.
1:11  И дозвах сушу на земљу, и на горе, и на жито и на вино и на уље и на све што земља рађа, и на људе и на стоку и на сваки рад ручни.
1:12  И послуша Зоровавељ син Салатилов и Исус син Јоседеков, поглавар свештенички, и сав остатак народни глас Господа Бога свог и речи пророка Агеја, како га посла Господ Бог њихов, и побоја се народ Господа.
1:13  И говори Агеј, посланик Господњи, народу као што га посла Господ, и рече: Ја сам с вама, говори Господ.
1:14  И Господ подиже дух Зоровавељу сину Салатиловом, управитељу јудејском, и дух Исусу сину Јоседековом, поглавару свештеничком, и дух свему остатку народном, те дођоше и радише у дому Господа над војскама, Бога свог,
1:15  Двадесет четвртог дана шестог месеца, друге године цара Дарија.

Седмог месеца двадесет првог дана дође реч Господња преко Агеја пророка говорећи:
2:2  Кажи сада Зоровавељу сину Салатиловом, управитељу јудејском, и Исусу сину Јоседековом, поглавару свештеничком, и остатку народном говорећи:
2:3  Ко је међу вама остао који је видео овај дом у првој слави његовој? А какав ви сада видите? Није ли према оном као ништа у вашим очима?
2:4  Него сада буди храбар, Зоровавељу, говори Господ, и буди храбар Исусе сине Јоседеков, поглавару свештенички, и буди храбар сав народе земаљски, говори Господ, и радите; јер сам ја с вама, говори Господ над војскама.
2:5  По речи којом сам учинио завет с вама кад изиђосте из Мисира, дух ће мој стајати међу вама, не бојте се.
2:6  Јер овако вели Господ над војскама: Још једном, до мало, и ја ћу потрести небеса и земљу и море и суву земљу;
2:7  И потрешћу све народе, и доћи ће изабрани из свих народа, и напунићу овај дом славе, вели Господ над војскама.
2:8  Моје је сребро и моје је злато, говори Господ над војскама.
2:9  Слава ће овог дома последњег бити већа него оног првог, вели Господ над војскама; и поставићу мир на овом месту, говори Господ над војскама.
2:10  Двадесет четвртог дана деветог месеца друге године Даријеве дође реч Господња преко Агеја пророка говорећи:
2:11  Овако вели Господ над војскама: Упитај свештенике за закон, и реци:
2:12  Гле, ако би ко носио свето месо у скуту од хаљине своје, или би се скутом својим дотакао хлеба или варива или вина или уља или каквог год јела, би ли се осветио? А свештеници одговорише и рекоше: Не.
2:13  По том рече Агеј: Ако би се ко нечист од мртваца дотакао чега тога, хоће ли бити нечисто? А свештеници одговорише и рекоше: Биће нечисто.
2:14  Тада Агеј одговори и рече: Такав је тај народ и такви су ти људи преда мном, говори Господ, и такво је све дело руку њихових, и шта год приносе тамо, нечисто је.
2:15  А сада узмите на ум, од овог дана назад, пре него се положи камен на камен у цркви Господњој,
2:16  Пре тога кад ко дође ка гомили од двадесет мера, беше десет; кад дође ка каци да добије педесет ведара из каце, беше двадесет;
2:17  Бих вас сушом и медљиком и градом, свако дело руку ваших; али се ви не обратисте к мени, говори Господ.
2:18  Узмите на ум, од тога дана назад, од дана двадесет четвртог месеца деветог, од дана кад се основа црква Господња, узмите на ум.
2:19  Има ли јоште семена у житници? Ни винова лоза ни смоква ни шипак ни маслина још не роди; од овог ћу дана благословити.
2:20  По том дође реч Господња други пут Агеју двадесет четвртог дана деветог месеца говорећи:
2:21  Кажи Зоровавељу управитељу јудејском, и реци: Ја ћу потрести небо и земљу;
2:22  И превалићу престо царствима, и сатрћу силу царствима народним, превалићу кола и оне који седе на њима, и попадаће коњи и коњаници, сваки од мача брата свог.
2:23  У то време, говори Господ над војскама, узећу тебе, Зоровавељу, сине Салатилов, слуго мој, говори Господ, и поставићу те као печат; јер сам те изабрао, говори Господ над војскама.

КОМЕНТАР: Милошевић је печат времена (Зоровављев) то илуструју датуми који су у овој књизи поменути 24.06 дан иконе Достојно ест (ова икона је повезана са дејством Богородице Јерусалимске - Праведни Јов), 21.07 тада је Милошевић донео одлуку да распише изборе у 2000 години, 24.07 је објављена у новинама одлука да се избори одрже 24.09.2000 године. Овај датум понавља се 3 пута у овој књизи о Агеју. Са том књигом је практично активиран систем свргавања свих владара у свету од народа и мача брата својега, посебно на сакралном крсту вертикала 20 степени хоризонтала 43-45 степени (позната је од запада и идентификована линија 43 паралеле названа ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЕЛИПСОИД који у Америци пролази кроз град Милвоки држава Мичиген и Висконсин додирују јелоустонски парк са северне стране) које се секу на територији Србије. Око тог сакралног крста догодило се кретање аргонаута са златним руном. Лариса у Грчкој, Кавказ Колхида и Крим црно море, дунавом до Шварцвалда - топоним Ехинген град који је добио име по Ехиону који је тзв. министар спољних послова аргонаута. Од Шварцвалда до Истре острво Ванга, на којем је била Кирка друидска свештеница, тетка од Медеје Колхидска младица која је пошла са Јасоном. Одатле до Крфа где су се венчали Јасон и Медеја, од Крфа до Сицилије где је била Киркина пријатељица пророчица. Олуја је однела брод Арго на Либијску обалу и после баратања са троношцима Бог Тритон је Арго извукао из песка у средоземно море тако да је наставио пут до Крита а одатле до Ларисе у Грчкој. Тај сакрални крст који иде од Закопана до Крфа од делте Дунава до Торина је везан за печат Милошевићев на том простору. Истицање слике Милошевића на барикадама у југоисточној Украјини потврђује ту његову мисију.

Следећи хаос се очекује у Немачкој са центром у Ехингену докле је стигло златно руно. Огроман део Грчких митова је везан за острво Крим. 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat