ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Дежурни официр 259

Дежурни официр 259
Пуковник Боги    Србин = 69 = Соко Без цензура

С обзиром да команданти касарне не предузимају никакве акције за спасење онда ту улогу у њиховом одсуству извршавају дежурни официри за преживљавање касарне-државе.

Платон је рекао да владара поставља Господ не бира га народ. Пошто немамо владара постављеног од Господа онда дежурни официри одржавају систем до тренутка док се не постави прави командант по Божијем провиђењу.

01
Срби, само ви спавајте, а нећете сутра смети да се жените и удајете, док вам не дозволи Европска унија.
Пре него што ступите у брак, прегледаће вас лекари из Европске уније, и европски ће лекари одлучити да ли јесте или нисте за брак.
Срби, само ви спавајте, а нећете сутра смети да рађате децу, док вам не дозволи Европска унија.
Европска ће вам унија прописати колико ћете деце смети да родите, и како ћете и где децу да васпитавате.
Срби, само ви спавајте, а сутра нећете смети по својој жељи ни да једете ни да пијате, док вам из Европске уније не пропишу шта смете а шта не смете јести и пити.
Неће вам Европска унија дозволити да једете оне здраве и сочне плодове које су јели ваши преци, већ ћете морати да једете оно што вам Европска унија одреди да једете.
Срби, само ви спавајте, а Европска унија већ обнавља лапот за старе, немоћне и болесне.
Европски ће комесари наложити убијање стараца, пензионера и болесних, јер су они терет за Европску унију.



Срби, само ви спавајте, а у Европској унији мораће сви да раде онако и онолико – од јутра до сутра! – како то већ европски комесари буду прописали.
Неће бити пензија у Европској унији, зато што ће убијати све оне који се разболе, онемоћају и остаре, да не кваре идеалну слику врлог новог робовласничког поретка.
Убијаће старе и болесне, јер такви су прописи и закони у Европској унији.
Срби, само ви спавајте, а у Европској унији ваша се деца неће школовати да буду слободни људи, већ ће радити оне најпрљавије и најтеже послове, зато што је Србима и одређено место копача канала и рудника, те чистача и перача улица и тргова у Европској унији.
Срби, само ви спавајте, док вас не окују у ланце, и не поведу на кланицу, као крдо и стадо, комесари-батинаши из Европске уније.
Можда ћете се тада, у последњи час пробудити, и схватити, да сте цео живот свој преспавали.
Али, тада ће све већ бити доцкан!

                                     ----------------------

 02
Без околишења и увијања да, са србског становишта, србски разјаснимо.
Србијом владају троцкисти, лењинисти и усташо-комунисти, прерушени у мундијалисте и глобалисте, прерушени у лажну србску културну елиту.
Они су псеудо/квази/ултра-левица; они су евроунијати, атлантисти, неолиберали и остале мундијалистичке и глобалистичке парије.
Тај паријски, фукарски и предаторски сој, из подрума и катакомби београдског круга двојке, који себе назива културном и политичком елитом – а у сарадњи са вековним србским душманима из окружења – културно, духовно и морало урушава и разара обесправљену, опљачкану и понижену Србију.
Али, време њихове владавине већ истиче;
 убрзано, и све брже истиче!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat