ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Bozanski glas

Божански глас

Majka troje dece. Humanitarni radnik, svoje koncerte uglavnom posvećujem bolesnoj deci i tražim one koji bi moje započeto delo podržali i učinili ga još vrednijim. Verujući u svrhu postojanja ovakvog dela 2001 g. poklonila sam dijaspori 80 000 svojih CD pod nazivom „Nešto sasvim lično“. Od tada sam uradila mnogo toga zahvaljujući ljudima visoke duhovne vrednosti koji su organizovali koncerte za moje nastupe o čemu ste mogli čitati u „Vestima“ koje redovno prate moj rad. Volela bih da mi se javljaju svi oni koji mogu doprineti da više pomažemo deci sa mojom pesmom.






Како је добила Божански глас

Do juče nisam poznavao našu pevačicu Nedu Gavrić, koja živi u Kanadi. Neda je prema svom kazivanju imala sličnu sudbinu kao i već pomenuti Svedenborg. Majka troje dece, pevačica, živela je svoj život uobičajenim tokom. Jednog jutra se probudila i osetila da poseduje jedan novi dar. U svom polusnu ona je bila pozvana od jedne nepoznate osobe da usavrši svoj glas. Neda je prihvatila i taj proces je trajao punih tri godine. Tada se Neda zapitala zašto joj je dat dar da poseduje divni božanski glas. Opet je odgovor dobila sa one strane, radi dobrotvornog rada, da pomaže siromašnima, siročićima, ljudima u potrebi… i tako je krenulo. Poslušajte samu Nedu:
Neda i dan danas ima vizije, a svoj glas upotrebljava baš u dobrotvorne svrhe. Neda traži pomoć svih nas da promovišemo njene napore da pomogne ljudima u potrebi a ujedno i promoviše Srbiju kao zemlju iz koje potiče osoba koja je na dar dobila božanski glas. Poslušajte Nedinu pesmu Spente Le Stelle:









Milunka

Ova žena jeste Hristov vojnik,pesmom i duhom,blagošću i snažnom duhovnošću.Zar ne prepoznajete u njoj duhovnika?Dakle, učite od nje, kao i od Nemanje, violiniste iz Pariza, i još ponekih, retkih gladijatora,koji su već pobedili, uz Božiju pomoć,a na veliku moju radost,neprijatelje duše.To su uradilil iz sebe,beskrajno se trudeći da se sjedine sa Gospodom tokom svog života sledeći sebe, a ne druge,kao što mnogi čine i zato i nisu ni iskusili radost u kojoj živi Neda, hvala Bogu, svaki dan. Kao što ljudi uglavnom ne razumeju Dejvida Ajka, tako ne razumeju ni kakav je to čovek Neda. Ona je duhovno biće, kakvi smo u stvari po svojoj biti io svi mi,a ne fizičko biće, jer ni mi nismo fizička bića. To je pričin.

Bogosav

hvala sajtu nebojsa za kontakt sa bozanskim glasom Nede Gavric. ustvari ona je dobila na dar šestotonsku solfegio frekvenciju….do..re..mi..fa..so..la. Sedma skala „SI“ je ubačena u17 veku i tako u muzici odstupljeno ugadjanje duši zarad ugadjanja srcu što je ovu cvilizaciju dovelo do kulminacije u krvoproliću. Pravoslavlje i pre Hrista je ovu ortodoks frekvenciju poštovalo ali od 1054 godine krenulo u podršci seedmotonskim vibracijama.Talasna genetika upravo potencira terapiju božanskim frekvencijama kojima neda slovi i peva. Na sajtu“ slike i zakon posatanja“ otvoren blog „Srbski solfegio sestonske frekvencije“. Sve vise je bendova orjentisanih ka srbskoj izvornoj muzici. Jedan od njih je“slavic soul paty’“ pod motom“JUTUBE GENERACIJA JE UMORNA,SPAS JE SRBSKOJ MUZICI“

Napomena: Iscjeljenja zvukom najjače djeluju na keterički sloj aure, što tumači silne uspjehe zvučnih kupki gongovima i tibetanskim zdjelama, mantri i ostalih način rada s glazbom. Jedan od najljepših je i slušanje odabrane muzike o kojem govori nova knjiga Dvostruke Duge "Mozart efekt".

Pogledajte opsirnije na http://solfeggiofrequencies.net/

Daj Boze da se Neda umnoži!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat