ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ВРЕМЕНСКИ ТЕСТАМЕНТ: Пророчанство Петера Деунова о крају наше цивилизације и почетку Златног доба

Предвиђање бугарског духовног мајстора из реда Великог белог братства изречено 1944. године запањујуће се подудара с бујицом данашњих објава из разних извора о надолазећем преласку Земље у 5. димензију.

Духовни и културни утицај духовног учитеља Петера Деунова



Према Павелу Бирјукову, биографу Лава Николајевича Толстоја, тај велики руски мислилац и писац отишао је из Јасне Пољане недуго пре своје смрти (1910) с намером да отпутује у Бугарску и упозна се са духовним учитељем Петером Деуновим.

Да ли се остварује Креманско пророчанство: „Летеће изнад наших глава пламене лопте а ми ћемо их гледати са страхом, али мртвих Срба бити неће“

Кардинал Гиусеппе Ронцалли, ватикански амбасадор у Бугарској пре Другог светског рата, а касније изабран за папу Јована XXИИИ, рекао је следеће: „У садашњој епохи највећи живи филозоф на Земљи је Петер Деунов.”

У разговору с Бојаном Боевим у Минхену 1910. Рудолф Стеинер, оснивач антропозофије, изјавио је: „Словенски народи предодређени су за велике мисије. Они, а посебно Бугарска, увелико ће допринети уздизању човечанства. Вратите се у Бугарску, тамо је један снажан духовни покрет, под вођством великог духовног Мајстора.

” Након тог разговора Бојан Боев је постао један од најближих ученика духовног мајстора Беинсе Доуна.

Док се налазио у посети Грчкој, Парамахансу Yогананду упитали су о његовим намерама да подигне ашрам у Бугарској, а он је одговорио:„Одлазим чак онамо јер Дух Истине тамо је врло активан.”

Јидду Крисхнамурти, вођа теозофског покрета, одбио је да буде проглашен Маитрејом и Христом, а учесницима Светског теозофског конгреса у Холандији рекао је да се светски духовни мајстор налази у Бугарској.

Пророчанство Петера Деунова о крају наше цивилизације и почетку Златног доба

Такође знан и под духовним именом Беинса Доуно, бугарски духовни мајстор Петер Деунов (1864 – 1944) био је човек врло високог нивоа свести (а истовремено и ненадмашан музичар) који је током целог живота давао пример чистоте, мудрости, интелигенције и креативности. У духовној заједници Великог белог братства недалеко од Софије, живео је окружен бројним следбеницима, а зрачењем своје личности пробудио је духовност хиљада душа у Бугарској као и у осталим деловима Европе. Учења Великог белог братства данас следе људи из свих делова Европе, а редовно се окупљају у Бугарској и у другим земљама, где плешу, моле се за мир у свету и славе љубав према свим створењима и Мајци Земљи.

Неколико дана пре одласка са овог света, запавши у дубок транс, изнео је веома занимљиво пророчанство о нашем немирном добу, пророчанство о „свршетку времена” и надолазећем Златном добу човечанства.

Следи његов ван временски тестамент. Толико је актуелан и ‘жив’ да је готово невероватно да су те речи изречене пре готово 70 година.

ПРОРОЧАНСТВО ЗА НОВО ДОБА

„Током проласка времена човекова свест пролазила је кроз веома дуго раздобље мрака. Та фаза коју хиндуси називају ‘Кали Yуга’ на свом је заласку.Данас се налазимо на граници између два доба: Кали Yуге и Новог Доба у које управо улазимо.

Већ се догађа поступно побољшање у сфери човекових мисли, осећаја и поступака, али сви ће људи ускоро бити подвргнути божанској Ватри која ће их прочистити и припремити за Ново Доба. Човек ће се тако уздићи до једног веома високог нивоа свести који је неопходан за његов улазак у нови живот. Неки то називају и „Уздизање“.

Петер Деунов са следбеницима

Проћи ће још неколико деценија пре доласка те Ватре која ће преобразити свет доневши нови морални наук. Тај огроман талас долази из космичког простора и преплавиће целу Земљу. Сви они који му се буду опирали биће однесени и пребачени негде другде.

Премда се сви становници ове планете не налазе на истом степену еволуције, нови талас ће осетити свако од нас. А преображај ће захватити не само Земљу већ и целокупан космос.

Најбоља и једина ствар коју човек сада може учинити јесте да се окрене Богу и побољша самог себе у домену свести, да подигне своју вибрацију како би се нашао у складу са силовитим таласом који ће га ускоро преплавити.

Ватра о којој говорим, која прати нове услове пружене нашој планети, подмладиће, прочистити, обновити све: материја ће бити оплемењена, ваша срца биће ослобођена тескобе, невоља, несигурности и постаће сјајна; све ће се побољшати, уздићи. Негативне мисли, осећаји и дела биће исцрпљени и искорењени.

Ваш садашњи живот својеврсно је ропство, тешка тамница. Сагледајте и схватите своју ситуацију те се из ње избавите. И кажем вам: изађите из затвора свога! Доиста је жалосно гледати толико заблуда, толико патње, толико неспособности да се разуме где лежи човекова истинска срећа.

Све што је око вас ускоро ће се урушити и нестати. Ништа неће остати од ове цивилизације и њене изопачености; цела ће Земља бити протресена и ни трага неће остати од ове наопаке културе која држи људе под јармом незнања. Потреси нису само механичка геолошка појава; њихова сврха је да пробуде интелект и срце људи, како би се могли решити својих грешака и свога краткоумља те схватити да у свемиру нису сами.

Наш Соларни систем сада пролази кроз подручје космоса где је једно давно уништено сазвежђе оставило за собом свој траг, своју прашину. Ово пролажење кроз контаминирани простор је извор затрованости, не само становника Земље већ и свих становника других планета наше галаксије. Једино сунца нису захваћена негативним утицајем тог неповољног окружења. То подручје се назива ‘тринаеста зона’, а неки је називају и ‘зоном препрека’. У том подручју наша планета је била ‘заглибљена’ хиљадама година, али коначно се приближавамо излазу из тог простора таме и на прагу смо уласка у једно духовније подручје где живе развијенија бића.

Окупљање следбеника Белог братства у Бугарској

Земља сада следи узлазеће кретање и свако би требао да се потруди да се усклади са струјама узлажења. Они који одбију да се покоре тој оријентацији изгубиће предност добрих намера које ће се пружати у будућности за њихово уздизање. Заостаће у процесу еволуције и мораће да чекају десетине милиона година на долазак новог уздижућег таласа.

Земља, Соларни систем, свемир, све се окреће према једном новом смеру под импулсом Љубави. Већина вас још увек сматра да је Љубав једна јалова сила која заслужује само подругљив подсмех, али то је најјача од свих сила! Новац и моћ још увек се славе као да од њих зависи ток вашег живота. У будућности, сви ће се покоравати Љубави и сви ће јој служити. Но, човекова свест пробудиће се тек кроз патње и невоље.

Застрашујуће објаве пророка Данијела записане у Библији односе се на доба које се управо отвара. Биће поплава, урагана, огромних пожара и потреса који ће збрисати све пред собом. Крв ће тећи у потоцима. Биће револуција; страшне експлозије одјекиваће у бројним подручјима Земље. Онде где је било копно, појавиће се вода; а тамо где је била вода, појавиће се копно. Бог јесте Љубав… но овде говоримо о казни, одговору природе на злочине које човек чини од почетка мрачних времена против своје Мајке – Земље.

Након тих патњи, они који ће бити спашени, ‘духовни крем’, упознаће Златно доба, склад и бескрајну лепоту. И зато, када дође време патњи и страхота, сачувајте свој мир и веру, јер записано је да са главе праведника ни влас косе неће пасти. Не будите малодушни, једноставно следите свој процес личног усавршавања.

Не можете ни замислити каква вас фантастична будућност чека. Једна Нова Земља изрониће на светло дана. За неколико деценија рад ће бити мање напоран и свако ће имати времена да се посвети духовним, интелектуалним и уметничким активностима. Питање односа између мушкарца и жене напокон ће бити разрешено по начелу једнакости и склада: и једно и друго имаће могућност да следе своје тежње. Односи парова биће засновани на реципрочном поштовању и уважавању. Људи ће путовати кроз различите нивое простора и продрети кроз интергалактички простор. Проучаваће начин свог функционисања и убрзо ће бити у стању спознати Божански свет и стопити се с врховном силом свемира.

Ново доба је доба шесте расе. Вама је предодређено да се за њу припремите, да је топло дочекате и да је живите. Шеста раса ће се изградити око идеје Братства. Више неће бити сукоба личних интереса; сваки човек тежиће једино томе да се прилагоди Закону Љубави. Шеста раса биће Раса Љубави. За њу ће се оформити један нови континент. Он ће се појавити на Пацифику (Тихом оцеану) и тамо ће Они Највиши моћи да успоставе своје место на овој планети.

Осниваче те нове цивилизације називам  ‘Браћом човечанства’ или пак ‘Децом Љубави’. Они ће непоколебљиво следити начела Доброте и представљаће нову врсту људи. Људи ће формирати породицу, као једно велико тело, а сваки ће народ представљати поједини орган у том телу. У новој раси Љубав ће се манифестовати на тако савршен начин да данашњи човек једва то може да појми.

Земља ће остати терен погодан за борбу, али силе таме ће се повући и Земља ће поново бити слободна. Видевши да другог пута нема, људи ће се свесрдно приклонити путу новог живота, путу спасења. У својој безумној охолости неки ће се, до самог краја, надати да ће на Земљи наставити са животом који Божански поредак осуђује, али свако од њих на крају ће схватити да управљање светом не припада њима.

Светло дана угледаће једна нова култура која ће почивати на три главна темеља: поновној владавини женског принципа; поновном поштовању понизности и скромности; заштити људских права.

Светлост, добро и правда на крају ће победити, то је само питање времена. Религије треба да се прочисте. Свака од њих садржи честицу Учења Мајстора Светлости, али помућену неисцрпним залихама људског застрањивања. Сви верници мораће да се уједине и ускладе са једним главним начелом: као основу свих веровања мораће узети Љубав, ма каква веровања гајили. Љубав и Братство – то је јединствена база! Земљу ће ускоро запљуснути изванредно брзи таласи космичког електрицитета. За неколико деценија, гледано од овога тренутка (1944. године), бића која су лоша и воде друге на странпутицу неће моћи издржати интензитет тих таласа. Њих ће, стога, апсорбовати Космичка Ватра која ће прогутати и уништити зло које у себи носе. Тада ће се покајати јер записано је: ‘Свако ће славити Бога’.

Наша мајка, Земља, ослободиће се људи који не прихватају нови живот. Отрешће их се попут трулих плодова. Ускоро, они више неће моћи да се поново утелове на овој планети, а то неће моћи ни злочинци. Остаће само они који у себи гаје Љубав.

На Земљи нема ниједног места које није укаљано људском или животињском крвљу; стога се она мора подвргнути прочишћењу. И због тога ће неки континенти потонути, а други ће изронити. Људи ни не слуте које им опасности прете. Они настављају да стреме јаловим циљевима и јуре за ужицима. Насупрот томе, припадници шесте расе биће свесни достојанства своје улоге и поштоваће слободе свих људи и свих створења. Храниће се искључиво намирницама добијеним из биљног света. Њихове идеје имаће моћ да колају слободно попут ваздуха и дневног светла.

Речи ‘ко се не роди наново’ односе се на шесту расу. Прочитајте 60. поглавље Исаије; оно говори о надолазећој шестој раси, Раси Љубави. Након грдних мука и невоља, људи ће престати да греше и поново ће пронаћи пут врлине. Свуда на нашој планети клима ће бити умерена и више неће бити оштрих варијација и сурових климатских услова. Ваздух ће поново постати чист, а исто тако и вода. Паразити ће нестати. Људи ће се присетити својих ранијих утеловљења и радо ће примећивати да су напокон ослобођени свог ранијег стања.

Гроб Петера Деунова
На исти начин на који се решавамо паразита и увелог лишћа на виновој лози, тако делују и развијена бића како би припремила људе да служе Богу Љубави. Пружају им добре услове за развој и раст, а онима који желе чути, они кажу: ‘Не бојте се! Још само мало и све ће бити добро; на добром сте путу. Онај ко жели упознати нову културу, нека савесно ради и припрема се.’

Захваљујући идеји о Братству, Земља ће постати благословљено место, и то ускоро. Али пре тога овамо ће бити ‘послате’ велике патње како би пробудиле човекову свест. Греси накупљани хиљадама година морају се искупити. Жесток талас који еманира из виших равни допринеће отклањању карми људи. Ослобађање се више не може одгађати. Људски род се мора припремити за велика и неизбежна искушења која долазе како би се стало на крај себичности.

Под земљом се спрема нешто изванредно. У природи ће се ускоро манифестовати револуција која је грандиозна и посве незамислива. Бог је одлучио обновити Земљу, и Он ће то и учинити!

Свршетак је једног доба; нови поредак замениће стари, поредак у ком ће на Земљи владати Љубав.”

КОМЕНТАР БОГИ:

Време живљења и дејствовања Петра еунова поклапа се са теозофским друштвима 19 и 20 века (Хелена Блавацка и Рудолф Штајнер) са битисањем Едгара Кејса који је умро 1944 године са својим бројним визијама о судбини света. 

Живи јасновидци Маслов и Драган Симовић ту исту причу документују на својим сајтовима  otkrovenia.info i srpskizurnal.com (Посебно књига Тајне Неба која се налази и на нашем сајту).

Посебно је наглашено космичко загађење ове галаксије која треба да се прочисти да би се родило ново небо и нова земља што је у књизи Постајете галактички човек од Вирџиније Есен подробно показано како ће се то одвијати.

Такође имамо упозорења проповедника америчког Вилијема Бранхама који је умро 1965 год у својим проповедима је упозоравао да је цивилизација довела себе у понор и даје пут избављења. Тврдећи да ће други долазак Христов бити физички опипљив и очекује се у прериоду од 2018 до 2024 год. Његове проповеди  поново оживљава једно Немачко друштво јер схватили вредност тих проповеди.

С обзиром да је Христос Васкрсао трећег дана рано ујутро (почетак трећег миленијума)






0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat