ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Artefakti


Срби Чувари
  1. Језичке матрице

    Kamena figura (pogledaj sliku dole Radanski triptih) predstavlja znamenje o jeziku koje još nije odgonetnuto. Prema porukama Arkturijanaca to mogu da odgonetnu samo žene (ženska energija). 
    Numerološka naznaka koja bi nas uputila u povezanost DNK i jezika sadrži se u koti ŠOPOT
    od 1408 m  čija veličina je umnožak 22x64 i čini spoj jezičke i DNK matrice (22 slova srbske azbuke iz doba Vinče i 64 tripleta DNK u daljem tekstu opisano). Opširnije pogledati /bozija-poruka-u-slovima
     
  2. Мендељејевог система

    Radanski KRST se pojavio u drvetu u vreme kada je dr. Piter Plihta (www.plihta.de)
    formirao KRST primarnog broja od 168 elemenata MSE raspoređenih u 7 krugova
    po 24 (7 x 24 = 168). Redni brojevi azbuke slova u reči BOG čine zbir 24 kada se redni brojevi slova u azbuci saberu 2+18+4=24, a u Bibliji stoji da oko Gospoda Boga sedi 24 staraca. U Srbskoj azbuci slovo Б ( sastoji se od  dva slova od slova O i slova Г u osnovi)

    2002 2010

    Други крст сасечен је изнад села Магаш у атару Церак, испод Радан планине петнаестак километара удаљен од првог. Вероватно мора да постоји бар још једна манифестација Божије креације у дрвету на том правцу према коти 1408м. Као што можете приметити да по ободу крста постоје назнаке пламених језика о којима има доста речи књизи пророка Језикиља. Ово представља осим реплике крста примарног броја у мендељевом систему елемената код др.Питера Плихте и могући изглед васионских бродова који ће се појавити на планети.
    Пречника дрвета је 19-20цм.






Прилужје код Вучитрна  
2011.                                                           Магаш Радан 2010.












                       Граница код Бојника 2004.

СРБСКИ ТЕТРАЕДАР


  1. ДНК

    Raspored artefakata na Radanu. Slika predstavlja Božju poruku Srbima da su čuvari krsta primarnog broja (broj 2) i hromozoma DNK (broj 3.2 Đavolja varoš) i spirale DNK (broj 3.1 Prolom Banja kod crkve Lazarice) a za jezik (broj 1 kamena figura žene) sva ova tri artefakta se spajaju na koti Šopot 1408 m visine ili 22 x 64. U DNK postoje 64 tripleta od četiri baze koje su prečage na lestvici DNK. Na slici lokacija broja 2 je pojavljivanje KRSTA u drvetu zvanog granica u selu Granica kod Bojnika. Tako da se 1/8 piktograma u Odžacima preslikava  u istom smeru i istom položaju na Radan planini. Osam isečaka na piktogramu predstavljaju osam osnovnih ćelija od kojih je konstruisan čovečiji organizam. 

    Prema predanju a prikazano kroz figure u Đavoljoj varoši pre Kosovskog boja Miloš Obilić se zavetovao Lazaru na slici levo a desno je Carica Milica koja je rođena na ovom prostoru i posmatra zavetovanje. Figure u Đavoljoj varoši predstavljaju HROMOZOME DNK. Meštanin iz Proloma doterao je moravski šljunak i na gomili posle nekoliko dana formirali su se istovetne figure kao u  Đavoljoj varoši. Zaključak je da Božija energija i dalje kreira poruke Srbima da se sete da su čuvari DNK sistema.  Do sada je zvanično prebrojano gotovih 202 figure. Ima fotografija gde su na pomolu novih 5 figura tako da ukupno treba da bude 207 (tri puta 69 ili 9x23) završetak ovih figura poklopiće se sa datumom 16.09.2011 god kako je gospodin dr. Dragoljub Tatomirović koji je na svom sajtu odredio kao završetak globalnih tumbanja po svetu.


    -Ђавоља варош---као светско чудо промовисано ј е  на сајту;:www.natura/7wordeus.com.  ili  you tube-Djavolja varos –Devil’s Town ( video   na srbskom),
    ili you tube-Devil’s Town-Djavolja varos ( video na ENgleskom)  a  muzicki video

    kao solfegio terapija  you tube – Mr.Milovan Filipovic – Djavolja varos.


    Ovde jasno u približnoj srazmeri i usmerenju možete videti preslikavanje jedno u drugo.

    Beli Anđeo pokazuje prstom na bebasti smotuljak na slici zaokružen koji odgovara bebastom liku sive konture na karti od Horgoša do Dragaša gde je piktogram na vrhu glave a Radanski deo kod nogu oslonjen na ćasu Božje energije koja je koncentrisana na Kosmetu.Ovo je slika od dr. Dragoljuba Tatomirovića iz knjige Zaštiti silom čitanu reč (www.zlatnibilten.blogspot.com) Sad znate zašto su plakali piloti NATO pakta kad su preletali ovaj Božji embrion a operacija se zvala "MILOSRDNI ANĐEO" kakva ironija.
    Aртефакти на Радан планини:
  1. Kамена фигура
    Kamena figura levo na slici ona je na lokaciji kod Ivan kule i nadvisuje svo drveće u okolini ne sagrađena od ljudi kao da je spuštena sa neba. A ona gleda sa druge strane prema zavetovanju Miloša Lazaru što smo gore objasnili.

     (Slika predstavlja)Kamena figura, Vavedenje presvete Bogorodice, Božji embrion Srbije

  2. Krst u drvetu
    Krst u drvetu kod manastira Svetog Spiridona u selu Granica kod Bojnika. Isti takav krst nadjen u selu Magaš ispod Radan planine.


















    3. Šest šljiva kod Prolom Banje i Đavolja varoš
Uvrnute šljive nalaze se oko crkve Lazarice u precniku 20 m po šest starih uvijenih šljiva koje izumiru i šest mladih koje počinju da rastu takodje uvijenih. U spirali DNK od šest pari - niti sadržana je Božja klica i istina o ljudskoj civilizaciji. Po predanju da je 25.juna 1389 god uoči Kosovskog boja, pristigla vojska kneza Lazara. Tu su zastali, Bogu se pomolili i pričestili. Šest puta su tokom tog obreda oko crkve obišli. Kako se vojska kretala, za njima se okretalo sve, pa i stabla šljiva. Vojska onda nastavila dalje, u boj i žrtveno postradanje, a stbla za njom ostala uvijena do dana današnjeg, da podsećaju.










ПРОЛОМ БАЊА - СПИРАЛЕ ДНК

Уврнуте шљиве су од цркве  удаљене око  5 метра   у кругу и то по 6 старијих
које дотрајавају  и  6 младих  које  расту  као  замена. Укупно  дванаест/ 12,)
 уврнутих шљива  симболизује  12 спирала ДНК,код човека у првобитној
Божјој крецији, библијски пре  ПАДА,однсно  манипулације рептилских
ентитета.
Ова локација   на ПРОЛОМУ (  пра-лом   или стари лом) предствља  један од
ктругова у Србији  (Мала Крсна, Мокро код Беле Паланке  и др)  где  се поп-
равља оно  што је П(Р)ОЛОМ -ЉЕНО, растављено као лествице  (5 пари
спирала) првобитне ДНК. ПРА  давно – у далекој прошлости, растављено
Ова мини лингвистичка анализа нас усмерва  ка  решаванњу ове мистерије..  
 САМО  СРБСКИМ  ЈЕЗИКОМ.

4. Споменик планети Земљи у облику полиедра у Ивању на Радану



Ова слика представља енергетски полиедар са 397 тзв акупунктурних тачака, колико има и на људском телу (Ђуро Коруга срачунао 397 центара кругова на симболу ЈИНЈАНГ). А у социјалном државотворству 397 чувару закону по Платону




1 коментара:

Анониман,  12. јануар 2013. 13:39  

steta sto se ni jedna relevantna institucija nije pozabavila sastavom tla oko crkve

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat