ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Формирање министарства за истину

Деда Вуканова примедба на новинарска питања шта се то Србима догађа се своди на то да би требало да буде МИНИСТРАСТВО ЗА ИСТИНУ.

Наш брат Драган Симовић својим делом песничким и умственим заветовао се први ИСТИНИ тако да је родоначалник министара за истину ради избављења србског рода.

Кум је Божији изасланик који именује новорођенче. За министра истине могу само да се кандидују КУМОМ ИМЕНОВАНИ. Кум је и мук - тис(ш)ина = ИСТИНА
Именовање се у Кума догађа у Тисини у Истини.

ТРИСТА СРБСКИХ ПОСВЕЋЕНИКА
министри за Истину

Осветите се, Срби Стриборјани!
Око вас су крвожедне звери!

Нама је, у истини, у овом времену, као и у Вечности, у Вечноме Сада, најважније да дејствујемо из Поља Беле Свраге, а то је Поље Божанске Свести, те да саобразно с тим Начелом, васпоставимо Србско Гуховно Језгро, које би се простирало на свих Дванаест Ступњева Великог Духа Стварања. Тиме бисмо ојачали, Одозго из Највиших Духовних Светова, заштитили Биће и Битије Божанског Србства, које има Пра Васељенско посланство у Словенском Новом добу.

Наши нам Велики Преци поручују из Духовних Светова, да би Триста Посвећених Срба, који би се сабрали у једно Духовно Језгро, могли да створе духовни и дејствени штит над Ведским Белим Србством за сва времена.

Тај би духовни и енергетски штит, песнички речено, штитио Србство од свих магијских, парапсихолошких и иних енергетских утицаја, од свих дејстава Синова Таме, који преко својих видљивих и невидљивих војски воде све видове специјалног рата, и то, превасходно, из астралних и менталних поља човечанске свести и свесности, а са сврхом и намером да посве поробе човечански ум и дух.

Уистини, то Братство од Триста Срба Посвећених требало би да распростре духовну, енергетски и информативну мрежу над Свеколиким Србством, како и вишим тако и у нижим сферама Божанског стварања.

Триста Србских Посвећеника дејствовали би, истовремено, и понаособ и у заједници, и индивидуално и колективно, али усаображено, синхронизовано, свако спрам талената својих. Они би покривали сва поља, све области, људског дејственог и стваралачког битисања, од духовности и образовања, до војске и привреде.

Свако би од њих био најбољи у својој облсти, свако би од њих био експерт у свом позвању.

Свако би од њих Тристотине Посвећених деловао, у исти мах, како по Сварожници тако и по Обзорници, распростирући позитивно дејство о Белом Србству, једнако у простор - времену као и у Вечности.

На три јака стуба, на три снажне касте, почивало би ово здање Белих Срба - каста духовника, каста ратника, и каста уметника и иних стваралаца.

Тристотине би Посвећених вазда дејствовали скривено, тајно и тајинствено, и нико изван Прстена од Триста не би ништа знао о њима.

Они би се по потреби, смењивали и замењивали кружно; и кад би неко од њих напустио овај свет, онда би задатак (а и то је веома значајно!), двестадеведесетидеветорице био би да што пре пронађу новог (Тристотог!), посвећеника у Пољу Белог Србства а изван тог Прстена Посвећених.

Ово је један од начина, да се Бело Србство заштити и сачува у времену садашњем, пред најездом дивљих хорди хуманоида и западних фашистичких легија удружених са људима - зверима што, напросто, кидишу да урнишу и сатру и затру Бело Словенско Србство.

Осветите се, Срби Стриборјани!
Око вас су крвожедне звери!
Ви не ратујете против људских војски, већ се браните од најгрознијих зверова адских и татарских!

На водама Словеснког Истера,
месеца ледног 7520 године.




0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat