ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Индиго деца вреднују владаре

Мој рођак Страхиња дете је пре 5 година гледајући телевизор рекао свом тати: "Тата води ме код Дачића". Није уопште чудно што би дете дало једну оваку изјаву. Наиме ради се о томе да индиго деца имају развијене осећаје и доста су осетљјивији од остале деце и људи, па је дете препознало ту Дачићеву "делфинску генетику". То је иста она енергија кад кажемо за некога "на њега човек не може да се наљути" ма шта и лоше урадио. Као што видимо Министар Дачић има пуно озбиљних испада а популарност му расте. То је било у време док је Дачић делио власт са Тадићем. Једно друго дете је у новије време рекло на питање ко му је бољи Дачић или Вучић изјавило да је бољи Дачић, да је Вучић некако мрљав.



Мама, отићи ћу код Путина у Русију! – прети петогодишњи син Саманте Пауер (представнице САД у ОУН)

Представница САД у ОУН Саманта Пауер (Samantha Power), говорећи на скупу у Центру за стратешка и међународна истраживања на тему „Паметна жена, паметна моћ“ (Smart women, smart power), изјавила је да јој један од њених синова, када се свађају, прети да ће отићи Путину у Русију.

«Мрзим те – говори петогодишњи дечак у нападу гнева — отићи ћу код Путина у Русију!» По речима саме Пауер, дечак је осетљив и саосећајан. Она сматра да је њена материнска дужност да «објасним мојој деци шта је лоше, а шта је добро». Очигледно, оним што га је научила да је лоше, дечак и плаши мајку.



Потсетимо, новинар и политолог по образовању Саманта Пауер је постала стални представник САД у УН августа 2013. године. Дотле је била професор Харвардског универзитета, а током предизборне кампање и виши саветник председника САД Барака Обаме за питања спољне политике.

Серија скупова «Smart women, Smart power» Центра за стратешка и међународна истраживања посвећена је разматрању актуелних светских питања од стране жена – представница пословне, интелектуалне и политичке елите.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat