ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Михаило Меденица: „Блер у Београду (кафа без шећера)“ или „У кући покојника за џелата нема места!“

Ето, Зорана Михајловић је лепо објаснила да Тони Блер није одржао никакво предавање министрима и оном мученом чувару Београда на води у зимском периоду Синиши Малом, већ је то једноставно био разговор уз кафу, и да што је најважније- то Србију није коштало ни динара!



Вероватно је на некој пумпи успут купио 100 грама, па су пили његову, а радује и то што кафенисање с њим није о трошку пореских обвезника, већ само оних на чијим споменицима као година смрти стоји 1999. Негде од марта до јуна. И сви потоњи на Косову и Метохији- свежи, неслегнути, стари- преорани…

И, наравно, ничега ту није било тајног – човек иначе има обичај да улази и излази кроз кухињу, то чини и код куће, а неретко и кроз она вратанца за мачку.
Скроман и драг човек, уђе и изађе на мала врата, остављајући за собом блатњави траг иловаче…



Шалу на страну, Србија није ни небеска нити земаљска већ тужна и понижена, а таква не може ни доле ни горе, већ ту где јесте- у ваздуху, као неопране подeране гаће остављене на штапу к’о бела застава…

Нека ме разапне она Србија којој не припадам (прва, ил’ друга, не знам како нас више деле и разврставају), али у кући покојника за џелата нема места!

То је та фамозна црвена линија националних интереса, за нас далека и недостижна, а црвена управо од крви коју тај исти Блер има на рукама! До лаката! Српске, албанске, ирачке, либијске…
Без разлике чија је, једнако је црвена, једнако су он и њему слични јада учинили човечанству да не постоји довољно ваљан разлог не презрети их!

Кафа се вазда испијала са пријатељима, а ако су нам ово данас пријатељи- Србији већи непријатељ од себе не треба!!!

Ви сте му, господо, сећате ли се, те исте ’99. судили и пресуђивали на неким патетичним и замишљени суђењима?!
Јел` то у међувремену „одробијао“ своје у вашој виртуелној апсани, или сте накнадно уважили какве аргументе одбране у које ономад, у националном заносу и хистерији, нисте имали увида?!
Јесте ли му уз кафу и ратлук, кроз смех, тихо и удворички, провукли да је заправо ухапшен као ратни злочинац (ваша квалификација, сећате се) и да има право на један позив, адвоката и обезбеђење до аеродрома кад му досади тамновати?!

Јесте ли на послетку окренули шољице да вам гледа?!
Знате ли шта је видео: гомилу будала, хрпу отирача, тужне удворице које му досађују док у миру покушава да попије кафу, сећајући се старих добрих времена када сте пљували у небо верујући да ћете погодити неки од бомбардера, или барем запрљати „шоферку“ пилоту…

Кажу да само будала никада не мења мишљење, што је, верујем, апсолутно тачно. Једнако као и то да само будале пречесто мења мишљење…
Лепо је и похвално што ви о Блеру јесте, али верујте, он о вама није!
За њега сте исти они Срби о којима је говорио: „ Рат против Срба није више само војни сукоб! То је битка између добра и зла, између цивилизације и варварства“!

b

За њега сте били још само једна добро плаћена тезга! Због вас је Србија само подeрана свадбарска шатра под коју је свака фукара добродошла да представи свој таленат у вашој адаптацији шоуа „Твоје лице звучи познато“!

Његово звучи исувише, то нисте смели заборавити пре него што сте домаћински приставили воду за кафу…



Михаило Меденица

KOMENTAR BOGI>

ЗЛОЧИНАЦ ДОЛАЗИ НА МЕСТО ЗЛОЧИНА! ЗАР У РАЗРОГАЧЕНИМ ОЧИМА БЛЕР - БЛЕЈАЧА НЕ ВИДИТЕ ПРЕДСМРТНИ ВАПАЈ - ЗОРАНА МУ ДАЛА ЧАШУ ВОДЕ УМЕСТО ЧАШЕ ОТРОВА. ТО ШТО ЈЕ ПОПИО ПРЕТВОРИЋЕ СЕ У ОТРОВ ПА ЋЕ НАС ОПТУЖИТИ ЗА ЊЕГОВУ ОЧИГЛЕДНУ СМРТ!
Елем ПАТОЛОГИЈА УБИЦЕ и овде важи. КАДА КРВ ЖРТВЕ ПРОВРИ У КРВИ УБИЦЕ
ОНДА УБИЦА ИЛИ ПОЛУДИ ИЛИ С Е ПОДМЕЋЕ ДА СТРАДА КАО ЖРТВА НЕ БИ ЛИ
ПОСТАО „мученик“, Из свих 19 држава агресора долазиће овакви ПОЛУМРТВАЦИ да би се промовисали у тзв“мученике-просветитеље“ СРБСКОГ НАРОДА !!!!
ГОСПОД ИМ ЈЕ ВЕЋ ОДРЕДИО НАГРАДУ БОЛНУ ДО КОСТИЈУ!!!!
„БЕСЕДА СРБИМА“- блог на сајту „СЛИКЕИЗАКОНПОСТАЊА“ најпрецизније то печати!

БРИТАНЦИ СУ ДОБИЛИ ПОРУКУ ЈОШ 1899 (писма тибетанских мудраца) ДА ЋЕ ПРВИ БИТИ ПОТОПЉЕНИ ПА ФРАНЦУСКА, НЕМАЧКА итд. ТАКО ДА СРБИЈА ОСТАЈЕ КАО НОЈЕВА БАРКА У КОЈУ ЋЕ ХРЛИТИ УТОПЉЕНИЦИ АМЕРИКЕ И ЕВРОПЕ. БЕОГРАД НА ВОДИ ПРЕДСТАВЉА У СТВАРИ ЗАОБИЛАЗНО ПРИЗНАЊЕ ПОШТО СЕ ЊУЈОРК ПОТАПА ПРЕУЗМЕ УЛОГУ СЕДИШТА СВЕТСКЕ ВЛАДЕ. ЗА ДЕТАЉНИЈЕ СРБИ КАО НОЈЕВА БАРКА КЛИКНИ ОВДЕ 
БОГ ЧУВА СРБИЈУ_ СРБСКИ ЈЕЗИК И СРБСКУ ВЕРУ“!!!!!!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat