ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Arhangel Mihailo poruke


Недеља 19.06.1994.год.19ч00мин.

АРХАНГЕЛ МИХАИЛО

Помоз ти Бог роде земаљски. Целом роду шаљемо ову посланицу да се ухвате у коло Христово. Истопили се снегови зимски, време је да видите истину јасну пред очима. Куд хрлите слуге сотонске. Како дозволи разумни земаљски свете да се окренете слугама таме који вас воде у амбис. Сви затворили очи и душу па се скрили у одаје мрачне не желећи на дан сјаја Божијег да потражите спас. Каква вас олуја земаљска очекује. Ту вам неће помоћи ни лажни осмеси ваших владара, оружје мрачно, ни новчанице ваше тегобне. Излаз вам је у посланици, али сотона вам неда да отворите очи јер се храни вашим срамом и мраком који избија из ваших душа.

Усталасало је жито Господње за жетву. Мало је људи који ће жито спремати у амбарима његовим. Сузе ће многима квасити лице јер беху неразумни, а благо земаљско би им једина нада.

Свили се многи око лажних пророка па отпочели нову науку за човечанство. Беседе сваке су провидне и празне, а венац беседе се лако покида јер нема снагу истине и мудрости.


Зашто су душе ишчезле из тела ваших те се оне празне и роне по муљу нејасноће. Саопштава вам Господ пут ваш а ви никако да схватите царство које вам се нуди на дар. На дан Светог Тројства још једном Господ златне нити вам шаље.


Успење светих људи на небесима и пред олтаром Господнјим нису празна прича. Како је реч божја вечна кад је опасала планету  земљу на вечност. План исхода вашег Богу је познат. Оспоравасте народу које Бог одабра да реч своју свету кроз капије неба њиховог вам пошаље за спас.


Београде граде који светлим сјајем олтара Светог и у теби ће се сви крстити у љубави према Богу и Христу. Постаћеш снага и сјај Бога светог, а многи би до Храмова Сербских да спас траже. Многима у свету ова беседа и посланица Светог Тројства од Светог Арханђела Михаила изледаће као шала за мале и наивне, али није тако јер је реч од Бога Светог речена.


Долазе разне снаге да у науци тајно проуче пут Сербски. Мисле мисионари мира да Бога и Христа нема па Србље наивно мисле да је. Авај слуге мрака како сте се преварили јер Бог с небеса прати кораке ваше и намере вам зле спозна. Дани које Бог прикаже земљи одабрани који су по вољи Божјој дариваће вам светлост његову. Божји људи казују по вољи светој, а лажни приказују своју славу. Зато отворите очи добро кад вам се приказују лажни мудраци. Ја вам светлост нудим, ви се закитите њоме да вам жал ваше душе се острани. Устајте кад вам Христос долази да завесу мрачну склони. Златна труба Господња над земљом Сербском се чује. За њу знају сејачи зла па се трве око рода Сербског.


За облаком се хлад ствара јер Сунце се под њим скри. Тада светлост мења своју снагу. Користи роде Сербски сваку реч световну јер би свет сва своја блага дао да једну овакву беседу има, али ви још се бојите моћи те. Ја Свети Арханђел Михајило сретан јесам дана овога јер се обележи још једно место световно по вољи Божјој, а то је слава Тројства Светог крај извора Свете Параскеве Петке у Железнику.


Сјај Божја просу се на све присутне који беху ту, а снага ваша би окупана славом небеском. Бог рече славу роду земаљском да се реч и дело мире земљом. Ви децо моја речима беседите, а делом одсутни. Знајте душе које се приклоните беседи овој да сте носиоци светлости Божје. Јављам даном овим да се савети ваши оснаже и продубе да се светлост ваша множи. Задаци од Бога даривани имају своју снагу и терет јер одабрани
пролазе кроз шикаре неразумља па се зло препречи пред ноге послатога. Слава је у снази Божјој и треба је с љубављу носити јер је од светлости и сјаја Божјег који лицемери не виде очима злим. Дао сам ти роде Сербски посланицу ову и њом ћеш потући све непријатеље своје јер је ред пред Богом дугачак који чекају да окају грехе што ти лице наружише слуге сотонске. Како је Господ сву своју децу призвао себи, али се она одрекоше Бога Христа и истине па се сјајем и богатством земаљским ките. Муке ће многе сав свет задесити јер дадоше славу Сотони, а не Богу и Христу.  


(ovaj deo teksta je izdiktiran je sa alfabetama nepoznatog jezika a odnosi se na završetak promena 2024).


Не одступите од пута Божје Србље, роде одабрани. Теби  сад Господ подари своју палицу гвоздену да свету кажеш  истину, а они злу се предадоше. Попадаће ускоро све завесе зла. Америко, како је згариште на тлу твоме. Земљу је опасао Бог људима послатим, одабрани по вољи његовој. Пред њима ће се црквени великодостојници клањати дубоко. Срб није у Писму Светом измишљена реч. Срб је Божја светлост која кружи земљом. Речи ове за учене незнају своју мисију. Бог вам шифру земаљску дарује у посланици овој светој. 

 Кружи свим Српским земљама реч од Бога речена. Извори ваши су тајна за болести многе. Храмови ће прихватити болне и лека најскупљег ће добити чистунци.



Тајну ће вам беседити ученици Божји и Христови. Живот вам је вечни непресушни. Сви можете пити воде живе ако вас душа доведе к Богу. Лек имаш сестро за бољке многе изнеси га на видело свету.


За дан Светог Тројства Арханђел Михаило по вољи Божјој и Христовој за земаљски род цели каза посланицу ову да се разуму, љубави, истини, вери и слободном светлошћу Духа Светог опашете и у коло Христово ступите. Нико из кола овог неће бити избачен нити ће му приступ бити забрањен ако је душу своју Божјом и Христовом посланицом закитио. У коло цео свет да ступи, а Бог Србу дарива да коло поведе за нови поредак и долазак Христов.

                                                                                                      Архангел Михаило, 19.06.1994.год. 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat