ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ISUS HRISTOS PORUKE

ЦРКВЕНИМ ВЛАДАРИМА 05.01.1991.г.

ИСУС ХРИСТОС


Помоз Бог роде мој земаљски. Нека је сретно Рождество Христово што се слави свуд по свету. Негде се слави а негде мање али нико нечини право да се имену Господу Богу и мени Исусу Христосу од срца служи без како да вам речем проповедници црквени да ви нисте богови но преносиоци божје речи и љубави. Шта да учиним владари црквени да још речем да је истина у записима светим и да ево вам трећу годину земљом ходим и молех сестру Јаворку да вам пренесе истину Божју. Нико не прима од вас црквених владара ову истину божју јер Господ Бог стварајући земљу доделио јој је судбину како ће се шта збити на њој..

Како ви синови земаљски облачите оделе свештеничко и делу Господњем служите откуда вам срца камена па ми увек сестру Јаварку вратисте из здања светога са подсмехом и подло.



Она нуди Божје дело које јој отац наш Господ Бог додели да вам пренесе земљани. Како знате слуге божје да нама вршите молитву и славу у храмовима светим да се божја реч зби кроз одабрена људе и да су ти људи слављени као божја бића јер Господ Бог кроз њих проговори да истину земљи каже. Сви одабрани сеју љубав Господњу те их он одабра за дело световно. Три године се пише ово дело световно, а ви који слависте нас не посегосте за делом овим иако се сестра Јаворка безброј пута јављаше црквеним оцима по нашој заповести остадосте равнодушни и не вероваше записима нашим и жени тој коју ми одабрасамо да вам каже реч световну.

Одабрасамо српску цркву да заједно са састром Јаворком учине најсветлији тренутак на земљи да објаве истину божју јер ваша црква не чињаше зла ни убистава ради Господа Бога и мене Христа но народ свој избављаше од зла у име Господње.

Како сте ви немарни измишљајући да записи су ови сотонски још једном вас молим и опомињем да ово дело је часно и да Господ Бог додели сестри Јаворки моћ ову световну те је уведе у царство небеско да види истину Божју и пренесе је земљи. Уместо браћо да се радујете овом делу световном и цркве ваше подигнуте у славу вечности јер Господ Гог додели овом чеду часном да вас прослави по свету и да ваша црква објави постојање божје. Како је срце наше болно када не верујете и не желите да завирите у записе ове свете већ пљујете по њима а сестру ми избегавате руглу да слуга је сотонин. Коме припадају сви свештеници који одбацују ово дело и чине срам који се од Бога не може сакрити. Колика је онда ваша истина у слави тој када читате молитве нама у лаву а иза тога не верујете у истину нашу коју вам шаљемо. Како да се даље проследи наша реч када ви који требате да је ширите даље спутавате њено дело које јој одобрисмо.

Како то да ова жена досеже до царстава небеског ако зло сејаше за собом. Како то да она може беседити с нама и јасно нас виђати и преноси земљанима по нашој вољи шта се зби. Куда су дела моја досезала и где је била граница свештеници то треба да добро знате.

Трпех увреде, пљување, исмејавање баш ко сестра ми Јаворка која уз славу и моћ божју доби задатак свети да самном, Исусом Христом, ширио записе ове свете земљом. Отац мој Господ Бог посла ме поново међу земљане да дело божје завршимо, а ви огрезли у слави лажној не марите за истину нашу. Ја три године како земљом ходим и душе ваше кушам а ви незнате то земљанима. Како је близу царство небеско земљи зато Јаворки подарисмо истину небеску да је пренесе земљанима.

Овим не чинимо дело сотонско ако вас позивамо на једнакост, љубав, побожност и истину божју да дело божје земљом пренесе, у љубави и слози. Како сестра Јаворка не чини то ради себе саме но целом човечанству да рече истину Божју, а ми јој подарисмо тежак задатак да се бори с нашим лажним верницима, да кроти себичне, зле и неверне приповедајући дело и истину нашу коју јој даривасмо кроз истину божју.

Ако су ове наше речи сотонске и воде вас ка расколу мржње, невере и злобе како онда да се дело сотонско збије у име чега. Преклињем вас великодостојници црквени узмите ово дело световно у руке јер Господ Бог га подели вама ради истине наше да се земљом пронесе. Благосиљам те роде Сербски, буди благословен и поносан што се твоме чеду часном даде овај световни задатак да вам га рече. Ми не желимо да љубав, мржњу и клетву сручимо на појединце но желимо да вам искажемо љубав за све подједнако јер царство божје не припада појединцима но целој земаљској кугли и свему што је живо на њој и небесима.

Пошто црквени хлеб једете великодосојници у име Божје и Христово вршите молитве, узмите ове записе свете у руке и проследите их народу. Јер мој народ вековима траје кроз своју историју коју поштују и сви страни мудраци знајући колико вреди понос и богатство што мудраци рода мога множише за своја поколења, деле часна која злате попут сунца.

Жалостан је и за презир свако људско биће које блати свој народ и историју вреднујићи туђа дела и тако гради своју срамну славу. Издржао је мој дични и умни народ све клопке, обруче и љаге и увек успевао да опстане на својим ногама јер није се повиновао сраму и неделима него за истином и чашћу. Мудраци дични, ако имате душу и очи спознајте мудрост и истину јер у тим врлинама лежи срећа сваког човека на свету. Ако смо заклетву дали богу и народу да вршимо дела за срећу свију онда и чинимо тако јер је награда наша славом овенчана. Ко погази дело правде изгубио је себе и на небесима као и на земљи да се траг нигде не нађе.

Не ништите радост народима ма које расе и вере већ уздигнимо своју савест и уздигните је на светлост небеску да видимо очима правде, љубави и истине јер тако ћемо ширити коло среће свуда у свету. Само тако наша планета може бити сретна јер с небеса мотре наша дела и нас како ћемо жетве сејати за време наших живота да нам такве жетве и доделе.

Не дозволимо себи да изгубимо душу јер ћемо нанети себи зло и поколењима из којег вртлога нема нам помоћи, повратка на стазу човечности.

Сунце Господње не греје само за мој Сербски народ но и за целу планету без подела на расе и вере ко ће имати више права на њега.Када се савест, љубав, истина пробуде у сваком човеку тада ћемо сви осећати лепоту човечности која ће нама свима користити.

Нека љубав вечна као река потече са тла моје Србије и нека се шири свуд по свету носећи срећу за свакога да никада ниједно срце људско не спозна тугу, јад и бол. Све вас моја дична Сербија позива у гостима да се уверите лично у нашу најсветлију страну доброчинства и љубави. Зове вас мој народ и моји вековни манастири да се имена и лика нашега не постидите но увидите страну наше светлости.

Сачувасмо у свим мукама љутим која нас налазише, обреза нас светли не поведећи се за сејачима пакла да их опонашамо у њиховом сраму и бестидности. Све лажи које се намећу подло враћају се сејачима срама и лажи жешће него што је он то очекивао.

Хвала ти моја дична Србијо, мој дични народе што сам твој потомак и што могу иза себе оставити своје младе стабиљке да продуживају и сеју љубав без подела раса, класа и вера но на кули части да зидају и чувају углед Србије славне.

Јаворка Антовић - Чубрило, Београд

2 коментара:

Анониман,  29. новембар 2011. 21:14  

Gospodine Bogosave kako ste dosli do ovih poruka od Javorke Antovic?Ta zena je iz mog sela Velika Plana ispod Velikog Jastrepca pa zbog toga pitam.Ja sam nacuo nesto o tome da su joj se javljali sveci ali ne znam detalje.Svako dobro!

Анониман,  23. март 2013. 15:37  

Postovani gospodine,procitala sam vas komentar gde se raspitujete o Javorki iz vaseg sela...Mozete da joj se javite na facebook-u ukoliko ga i vi posedujete radi daljih informacija... http://www.facebook.com/javorka.cubrilo?fref=ts

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat