ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Pokret novog doba i iluminati

Покрет новог доба и илуминати


Адвокат Констанс Камбеј је компилирала документовани доказ да покрет Новог доба данас има мрежу од више од 10.000 различитих организација само у Сјединјеним Државама и Канади.
       Савремена Луциферова завера за уништење хришћанства, као и свих осталих вера које неће да поштују Луцифера, данас се зове план. Адам Вајсхаупт је још у ХVIII веку написао овај план о стварању Светске Луциферове владе. Карл Маркс га је, 70 година касније, модернизовао, а Алис Бејли је Луцифер одабрао да се обраћа човеку у ХХ веку. Алис Бејли је умрла 1949. године, оставивши за собом детаљан план о разарању хришћанства и свих осталих вера и влада које неће да се покоре покрету Новог доба. Адвокат Констанс Камбеј, у својој књизи Скривене опасности дуге, указује на то како је Алис Бејли у свом делу Отелотворење небеске хијерархије (The Externalisation of the Hierarchy) отворено посаветовала присталице Новог доба да слободно користе оружје против верских група које ометају политичке процесе њиховог покрета. Покрет Новог доба планира да уништи неколико милијарди људи међу становницима Земље. Они тврде да ово мора бити изведено пре 2000. године, да би свет опстао.
        Оружје које намеравају да употребе јесу нуклеарне бомбе стечене током периода замрзавања нуклеарног наоружања и разоружања. Земље које поседују нуклеарно оружје би требало притискати да га се одрекну како би то оружје доспело у руке Уједињених нација које ће бити светски полицајац. Алис Бејли тврди у својој књизи:


"Као средство у рукама Уједињених нација да наметне спољне облике мира, како би људима дали довољно времена да уче о миру и доброј вољи. Атомска бомба не припада народима који су је усавршили и који сада поседују тајне о њој - Сједињеним Државама, Великој Британији и Канади. Она припада Уједињеним нацијама, организацији која једина може да је употреби  (боље речено, која ће, једноставно, претити да ће је употребити) када агресија било ког народа покаже свету своју ружну главу".
             Алис Бејли: Отелотворење небеске хијерархије, стр.584.



Под маском мира у свету стиже најопаснија претња слободи и хришћанству од ових савремених 
присталица Луцифера.
            Ови завереници су морали, да би завладали светом, да преузму контролу над светским монетарним системима преко централних банака, што су они, како ћемо касније утврдити, већ постигли. Сада даноноћно раде да би натерали владе да им предају оружје које ће они дати директно у руке оних који желе Светску Луциферову владу. Њихов највећи задатак је да се дочепају овог нуклеарног оружја, под изговором замрзавања нуклеарног наоружања или нуклеарног разоружања. Алис Бејли, чије свако слово савремене присталице Луцифера испуњавају до најситнијих детаља, тврде следеће у књизи Отелотворење небеске хијерархије:
"У припремном периоду Новог светског поретка, одвијаће се стално и регулисано разоружање. Оно неће бити препуштено вољи народа.
Ни једном народу неће бити дозвољено да производи и усавршава никакву опрему у сврху уништења или да угрожава безбедност било ког другог народа. Један од првих задатака било које мировне конференције биће да регулише ово питање и постепено се постара за разоружање свих народа."(Почело је 2000 год.)


Ова пророчица Луциферове завере ХХ века рекла је својим ученицима да ће народи у овом веку најзад предати своје нуклеарно оружје Уједињеним нацијама. Ово је њихов крајњи план, јер су Уједињене нације главни штаб покрета Новог доба (Илумината), у шта ће се читалац уверити током упознавања с историјом ове завере Светске Луциферове владе!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat