ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Драган Симовић: Крађа србског гена

01

Данас ме походи пријатељ који се управо вратио из Шангаја.

Племенит човек, уметничка душа, ведсрбски посвећеник, и путник путујући.

Вратио се са пута по Далеком Истоку, и одмах је свратио код мене да ми пренесе утиске, да ми дочара виђења.

Он је уметник стакла, посвећеник ватре и стакла, стакла које ствара и обликује живим огњем, јер је рођен у знаку ватре, јер му је и име изведено из ватре.

Своја уметничка дела која твори од стакла уз помоћ ватре, излаже и продаје диљем и широм света.

Он је један од ретких уметника и посвећеника који је спојио лепо са корисним – лепо извлачи из корисног, а корисно из лепог.

Лепо и корисно прате га на свим путима земаљским и галактичким.

Путује путем Милоша Милојевића све време спајајући лепо и корисно, и трагајући за истином о ВедСрбима.



 02

Овај мој пријатељ јесте чист ВедСрбин, потомак звездане расе.

Каже ми да је ведсрбске корене откривао на свим путима Истока и Запада, Севера и Југа.

Вели ми, да ми нисмо ни свесни где све има србских корена!

У Кини постоје читава племена чији су корени ведсрбски и, који знаду да су им корени ведсрбски, и који се поносе својим ведсрбских коренима.

То су Кинези ВедСрби светле пути, светлих власи и језерско-зелених очију.

Постоје ведсрбска села на Тибету, у Ирану, у Египту, и другде у свету.

 03

Мој пријатељ посвећеник, који се управо вратио из Кине, исприча ми истиниту а тајновиту причу.

Иако је прича истинита, иако је прича више пута проверена, доказана и потврђена, кад вам је сада преточим у лирске записе зазвучаће као чиста фантастика, као чиста песничка уобразиља.

Прича би могла да понесе наслов: Крађа србског гена!

04

У најтајновитијим бајкама, у најневероватнијим причама скривена је највећа и најчудеснија истина.

Јунаци ове тајинствене приче што кружи у тајним есотерним круговима јесу чисти ведски Срби, изравни потомци звездане расе.

Ево шта је суштина ове чудновате а, како рекосмо, истините приче.

05

У тајним, окултним и есотерним круговима, које сачињавају веома образовани и просвећени људи, одавно се зна, да су Срби једини сачували ген и светлосни запис првобитне звездане расе на Земљи.

У свеукупном србском народу има између пет и седам посто чистих расних ВедСрба, потомака звездане расе илити људи-богова.

У свету постоје стручни тимови као и обавештајне службе које имају један једини задатак – да прате србски ген, да трагају за србским геном.

Када те тајне есотерне обавештајне службе открију да је тај и тај студент, тај и тај математичар, физичар, иноватор, научник или уметник (било у Србији, или ма где другде у свету), носилац гена и светлосног записа звездане расе, тада се обавештавају есотерни стручни тимови (који делују преко светских невладиних организација те глобалних владиних институција), чији је задатак да врбују такве расне Србе (од двадесет па до шездесет година), или да их, на овај или онај начин (некад и уценама), приграбе и увуку у своје тајне есотерне кругове.

06

Сви србски уметници, научници, интелектуалци и ини ствараоци бивају праћени од тајних служби свуда по свету.

И, када се у некима од њих открије ген и светлосни запис првобитне звездане расе, тада се приступа њиховом психолошком, парапсихолошком и сваком другом виду „обрађивања“ илити привољевања и присиљавања на сарадњу са есотерним братствима и тајним центрима моћи.

07

Мој пријатељ посвећеник, који се управо вратио из Кине, ову невероватну причу поткрепио је једном другом, такође истинитом причом, која се догодила једном његовом врлом пријатељу неких година у Лондону.

Када су открили да је дотични расни Србин, пријатељев пријатељ, носилац гена и светлосног записа звездане расе, одмах је од тајних служби био приведен у један од хотела тајног братства, где је неко време боравио у некој врсти кућног (хотелског) затвора.

Данима су вођени разговори, договори и преговори између дотичног расног Србина и мајстора окултног братства.

Нудили су му силан новац, силна блага, као и многе привилегије овога света, само да би га приволели и убедили, да неко време (можда месец, можда три месеца) проведе у хотелском апартману са једном од прелепих девојака (он ће сам изабрати девојку по жељи!); да је оплоди, да она затрудни од њега, а после тога да се изгуби, да нестане, и да заборави заувек девојку коју је оплодио.

08

На крају ми је пријатељ, који се управо вратио са пута по Кини, потанско све разјаснио.

Приповеда се у свим тајним есотерним братствима, да ће србски ген владати светом у шестој постатлантској епоси (то је шеста епоха од пропасти Атлантиде), и стога све тајне есотерне службе трагају за србским геном звездане расе, те на разне начине покушавају да га приграбе за себе, да би црни владари из сенке и надаље, али преко србског гена, владали овим светом.

Суштина је у томе, да мундијалисти и глобалисти, који су давно сковали план о једној светској влади и једној светској држави-империји, желе преко србског звезданог гена да продуже своју владавину и у шестој постатлантској епоси.

09

Знам да вам све ово звучи као чиста фантастика, као невероватна песничка уобразиља, али се управо у оваквим најневероватнијим причама скривају највеће истине овога света.

Мој је задатак био да вам ову тајинствену приповест својега пријатеља, који се управо вратио из Шангаја, преточим у лирске записе.

Ја сам тај задатак на свој песнички начин већ обавио.

Да ли ћете у ову причу поверовати или не – то је ваш избор!

Али, ако мене питате, рећи ћу вам: да, знам за то!

Проверио сам у Акаши. 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat