ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Драган Симовић: ТЕСЛА ПРОТИВ САУРОНА

Будите радосни и ведри, како бисте спасили душу своју.

Само ведрином и радошћу можете да се одбраните од црне магије Сауронових Атлантиста, најмрачнијих чаробњака и жреца на Земљи.

Сауронова Империја Зла свуда у свету, свуда у људскоме роду, убија и затире радост, ведрину, лепоту, дивоту, љубав и доброту, сејући, како пред собом тако и за собом – јад, беду, страх, ужас, очај и безнађе.

Сауронови Атлантисти нису људска, нису човечанска бића, већ је то инкарнација најмрачнијих бесова из најдоњих сеновитих светова.

Осврните се око себе и, сагледајте свет у којему обитавате!



Свуда ћете видети тугу, патњу, очај, бол, грозоту и ужас поробљеног човечанства.

Сауронови Атлантисти јесу највеће астралне крвопије и најкрволочније човеколике звери.

Још мало издржите!

Јер ће се ускоро догодити свечовечански устанак против Сауронових Атлантиста, који морају бити заувек протерани са Земље, да би свеколико човечанство, према Теслиним визијама, могло умно и духовно да узрасте до звезда.

На вишим ступњевима Постања, и Присуства, већ се води свети рат Теслиних ратника светлости против Сауронових црних чаробњака и жреца; свети рат за спасење људскога рода и Мајке Земље.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat