ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Рушење духовних земаљских вредности

У материјалном тетраедру нема хијерархије и чим се покуша да се устоличи она се руши. На религијском плану се догађају да поглавари добијају опомене и знамења да не прекораче те критеријуме. Најновији случај ломљења Папиног штапа (у Сарајеву). На неки начин извршен је духовни атентат у Сарајеву и догодило се пуцање принципа а 1914 је било пуцање Принципа на Фердинанда.

Бог одлучује шта ће се коме догодити. 1914 године како ће га ГАВРИЛО лишити живота. Тад је пуко Принцип владавине земаљских владара а као што видите и само име атентатора указује на тачност ове тврдње. Ништа се не догађа случајно под капом небеском.

На ову тему Кумановска побуна шиптара представља почетак трећег балканског рата, а пуцање Папиног штапа представља почетак трећег светског рата за које се на велико спремају западне силе.

Према визијама стоји да ће трећи балкански рат задејствовати савез Грчке, Македоније, Црне Горе и Србије против шиптара који по предању знају да се селе са Балкана. 2043 навршава се 1000 година од њиховог доласка на Балкан од када су и почела светска крвопролића иницирана на простору Балкана јер је Балкан пупак света а знамо да се кроз тај канал дотура најгушћа космичка енергија. По Артуру Кларку то је подручје окружено дијамантским планинама између којих треба да се поставе будући космодроми за путовања у Космос.





Американци су пратећи Артура Кларка (Одисеја 2061) направили базу Бондстил на Косову.

Сви који су завојевали Балкан су нестали тако да ће и њих задесити иста судбина.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat