ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Бог се јавља Мојсију

На БОГОЈАВЉАЊЕ 19.01.2013 год. у 00ч01

                                                              БОГ СЕ ЈАВИ - ВАИСТИНУ СЕ ЈАВИ

БОГ СРБ, преко актуријанаца је МОШИ (Мој-СИ-ЈА) СРБИНУ показао ПОРУКЕ урезане у камену. СРБИНУ Константину показао је знак на небу "овим побеђуј " који је уствари шестоугаона звезда, Давидова или Соломонов печат - На хиландарском везу види са да Господ изнад главе има овакву шестокраку звезду. Јевреји су је злоупотребили, ка што су нацисти злоупотребили тзв КУКАСТИ КРСТ, који се налази на хаљини Богиње СЕРБОНЕ (види код ДЕРЕТИЋА). У 20. и 21. веку АРКТУРИЈАНЦИ (види ПОРУКЕ АРКТУРИЈАНАЦА) Понављају овакве знакове у виду пиктограма (CROP CIRCLE) по житним пољима, а јануара 2о13.г. и по степама-саванама КАЗАХСТАНА, као да пожурују ову Цивилизацију да брже и боље тумачи ове графеме. На овом сајту је приказан пиктограм у житу атара ОЏАЦИ, који сам повезао са Божјим знацима око РАДАН ПЛАНИНЕ (ФИГУРЕ у Ђ.Вароши- ХРОМОЗОМИ ДНК, увијене 6-шест Шљива- ШЕСТ ПАРИ СПИРАЛА Д Н К у Пролому, Крст у дрвету с. Граница и с.МАГАШ-КРСТ ПРИМАРНИХ (редних) БРОЈЕВА  периодног система елемената_7 периода-кругова по 24 елемента у кругу, укупно 168, по Питеру Плихти-БОЖАНСТВЕНИ НУМЕРИЧКИ КОД материјалне матрице КОСМОСА. Скоро сви пиктограми су везени за тумачење И СПОЗНАЈУ-ЈЕЗИКА, ДНК и МСЕ 168 елемената поер. система Види ТЕТРАЕДАР СПОЗНАЈЕ и СРБСКИ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ ТЕТРЕДАР)на овом сајту.

Ове слике као што можете видети представљају БОЖИЈИ ПЕЧАТ. Бог се јавио Мојсију на Синајској гори први пут званично "ЈА САМ ТАЈ", то је први пут да се Бог званично јавио.  Мојсије је добио од Бога камене плоче на  њима су биле 10 Божијих заповести и Божији потпис. На основу ових симбола (Божијег потписа) изведени су сви остали симболи па и клинасто писмо. Ovi artefakti se nalaze na Svetoj Gori Atonskoj pod srbskim nadzorom.




Ово је круна Цара Давида и постоје још две круне његових синова Абсалома и Саломона


Највеће светиње и реликвије наше цивилизације тренутно се налазе у поседу српске мафије и на њима се заснива њена неуништива планетарна снага, која је често јача и од посрнуле српске државе. То је тема неколико документарних романа Момира Васиљевића коме се исповедао један од избеглих српских босова који живи на сигурном у окружењу Свете Горе. 
Тај мистериозни Жак, што ми је уметничко име у мафији причао му је своју невероватну причу. Био је деценијама специјални убица Удбе који је ликвидирао народне непријатеље широм Европе, пљачкаш највећих банака који је паре увек доносио у Србију, потом народни херој из последњих балканских ратова, да би сада бранио Хиландар од албанске мафије, која га је у марту 2004. године и запалила, по налогу западних обавештајних служби које су биле убеђене да се ту крију Радован Караџић и Ратко Младић. У сваком случају, то је најшокантнија прича нашег времена која је морала да се исприча.

Autor: Milomir Marić


1 коментара:

slikeizakonpostanja 12. фебруар 2013. 15:09  
Аутор је уклонио коментар.

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat