ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Изглед Европе 2017 год


- Прво јасновиђење ове карте исказано је у књизи Тајне Неба погледај нашем сајту под поднасловом "Почело велико чишћење" следећег садржаја : "На једном од скорашњих путовања речено ми је да ће Срби и Руси обновити цариград (види дедзалинфо.инфо по речима имама Константинопољ како га пророк Мухамед назива) да ће створити многе духовне центре, те да између Србије и Русије неће бити међа. Као да ће Србија и Русија бити једна земља...Ту ће се окупити мудраци из васцелог света, ту ће се чудеса дешавати и ту ће се управо нешто велико учинити да земаљски свет више не буде изокренута пројекција небеског света. Рекоше ми да ће та нова земља Срб-Русија бити толико моћна и богата да јој нико ништа неће моћи да нашкоди. Не само то, већ та земља ће бити као неки зрачећи центар који ће цео свет да озарује. Још ми рекоше, да су Срби и Руси скоро један народ у Небу, а да су само на земљи као два народа. Али, кад буде дошло до сагласја између земаљског и небеског света онда ће они и на земљи бити један народ, као што ће се и многи други народи сјединити са њима (јасновидац Павле Фомићов исказао је Божију истину да је Земља у ствари планета СЕРБИА и да су људи на планети Серби а да се човек зове Серб). У пророчанству деда Вукана Србима то се посебно истиче а о вредности и улози Русије у надолазећом времену исказао је и Амерички видовњак Едгар Кејс да нада за човечанство долази из Русије".  
Посебно се овде апострофира сајт откровениа.инфо академика Маслова који од 2004 прима поруке од Господа да се оваква виђења реализују. 

Председник Владимир се диви кнезу Владимиру

Руски председник Владимир Путин поручио је на свечаном пријему у Кремљу за представнике свих православних цркава поводом 1000 година од смрти Светог кнеза Владимира, крститеља Русије, да руски народ стреми ка високим идеалима добра, правде, праведности и "свељудскости".


Далековида одлука кнеза Владимира да у Русији прими хришћанство
Пријему су присуствовали руски патријарх Кирил, представници православних цркава, међу којима Српске православне цркве (СПЦ), представници других религија у Русији, као и државне и јавне личности, објављено је на сајту СПЦ.

Обраћајући се гостима, Путин је рекао да је далековида и судбоносна одлука кнеза Владимира о примању хришћанства у Русији била значајна за настанак централизоване руске државе и формирање јединствене руске нације.

- Русија се као велика држава градила на мултинационалној и мултиконфенсионалној основи -  истакао је Путин, наводећи да је у одлуци кнеза Владимира изражено стремљење руског народа ка високим идеалима добра, правде и праведности, ка братском заједништву и солидарности са цијелим свијетом.

Он је навео да је славни руски писац Фјодор Достојевски то назвао "свељудскост", те подсетио да је Велики кнез Владимир постао истински оснивач Русије, њеног културног и привреднг развоја, мудар и далековид владар Русије.

- Такав је остао и послије примања светог крштења у древном Херсонесу, односно Корсуну, на југозападу Крима. Ти духовни извори и данас напајају братске славенске народе Русије, Украјине и Белорусије - навео је Путин.

Он је истакао да руски народ остаје веран идеалима кнеза Владимира и да његује мир и слогу у својој мултинационалној земљи, заједно тежи њеној добробити и процвату, са поштовањем се односи према обичајима свих народа, свих традиционалних религија у Русији.



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat