ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ЛЕГЕНДАРНИ ИНТЕРВЈУ ДРАГОША КАЛАЈИЋА О АМЕРИЧКОМ ЗЛУ

 Александар Метаноја: „Интервју са Драгошем Калајићем је из априла 1998. године, као што се види на крају снимка, то нам јасно говори о моћи предвиђања геополитике као науке.“

31.01.2013. извор: youtube Aleksandar Metanoja, за ФБР приредила Биљана Диковић




Суштина је у следећем. Иза разарања Југославије, потом Србије, стоји стратегија Вашингтона ка Истоку, а главни циљ је да се Русија раздели на низ условљивих државица према југословенско-српском моделу.
Вашингтонска стратегија исламизације Балкана и стварања Велике Албаније има за циљ да, с једне стране, спречи консолидовање континенталних снага на Балкану, с друге стране да исламизира и потчини Европу диктату из Вашингтона, с треће стране да уништи хришћанску цркву према плану за Трећи светски рат који је изложио Алберт Пајк.



У том смислу треба гледати и на садашњу кризу у Грчкој. Вашингтон на сваки начин жели да спречи меридијанску интеграцију православних народа на Балкану, јер не жели да, попут Хитлера, ратује на два фронта кад буде покренуо агресију на Русију.
А када ће то бити? Европски ракетни штит постаће функционалан 2018. године. Од 2018. године моћи ће се с помоћу овог ракетног штита уништити руске бојеве главе.

Ми већ сад знамо ко ће победити. И болест настаје најпре у подквнтном нивоу, у холографској димензији, па се тек онда испољи на телесном плану. Тако Вам је и са геополитиком и историјом. Најпре се промене десе у нултој димензији у коју улазимо увек кад сањамо и тако преносимо кодиране информације, па се тек онда испоље на материјалном плану.
У тој димензији где Бог влада, у Царству Небеском, они су већ изгубили, они су не само изгубили, већ су у потпуности уништени. Само треба причекати да се то објави или испољи у нашем простор-временском плану.
Американци су у тој мери зла нанели другим народима, а њихова елита је у тој мери огрезла у сатанизам и крвне жртве да је постојала опасност да цела планета постане роб Сједињених држава.

Али, то се неће десити. А знате зашто? Зато што, ПОЗВАН ИЛИ НЕ, БОГ ЈЕ УВЕК ПРИСУТАН.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat