ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Усрбљивање Србства као Пут навише

Наши заклети вековни душмани немају никакве мудрости, само што су падани и бучни, агресивни и милитантни, а уз то имају и савремена различна помагала, па нам се чини да су, тобож, паметни и препаметни. А уистину, они су умно и духовно, аи душевно, веома ограничени, штавише, то је све сам медиокритет и осредњак.

Ми смо дуго грешили у једном, а то је управо оно суштаствено, и стога смо привидно, само привидно, губили битке.



Грешили смо у томе што смо се спустали на њихове гране, спуштавали на њихово уже, што смо се вазда нешто бранили и правдали пред њим, што смо полемике водили с њима из нижих сфера бића, из нижих чакри, уместо да смо се уздигли високо попут орлова и соколова, и да смо јасно и гласно рекли шта мислимо и осећамо.

Ко су уствари, они, и чији су? Ко су, уствари, сви ти западњаци, евроунијати и псеудоамериканци?

Сви су они у самој суштини свог бића заклети човекомрси, а Они, уистини, мрзе све оно што је другачије од њих, мрзе све оно што нису они сами собом!

Њихова мржња је већа од њих самих; њихова се мржња у вештаственом свету осећа као смрад, смрад душе, смрад једног разарајућег и декадентног духа.

Они су затровали и уништили многе народе, који су били и бољи и паметнији а и лепши од њих, отимајући свеколика добра управо од тих народа које су истребљивали.

И они сад, након свега, нама, Србима и Словенима, држе придике о части и моралу, о чојству и јунаштву!

Каква дрскост тих западних варвара и фашиста!

Отели су толику земљу од Словена, и на десетине милиона Словена, само у двадесетом веку, послали у смрт!

Где су данас Бели Срби, Лужички Срби?

Њихова родбина је била данашња Немачка.

Већина Немачких градова и села има словенска имена. Покушавали су то да прикрију и сакрију, и да мењају имена и називе, али је у сваком имену и називу, ипак, до дана дањег, остао словенски, србски корен.

Биће језика открива многе тајне, и управо се преко бића језика откривају све обмане и преваре западних варвара. Права повесница се чува у бићу језика. С разлогом не користим реч хисторија, зато што хисторија и хистерија имају заједнички етимолошки, прајезички суштаствени корен. Њихова повесница је пуна лажи и кривотворења, и то великих лажи и великих кривотворења!
Марали су да лажу и кривотворе, зато што за друго, нешто паметније и мудрије, и нису рођени!
И данас се, као и пре толико векова, служе лажима.
И живе од лажи, и живе за лаж!

Лаж је, уистини, њихова поетика живота и живљења! Словени су велики народ, највећи Евроазијски народ! И управо стога Словени не смеју више да буду ушуткани!

Дошао је тренутак кад словесно и достојанствено морају да одговоре на све те изазове западних варвара. Западни варвари су дошли до границе кад Словени, превасходно Руси и Срби, морају да поставе одбрамбени штит, мислим на сваку врсту заштите, од духовне и енергетске до информативне и војничке.

У противном, варвари ће са Запада, умислити да су у праву, да су јачи, да су надмоћнији!

У ком ће се веку, заиста у овом веку, решавати многе суштаствене ствари!

И онај ко је ослабио и уништио Србску војску, учинио је такав злочин према Србству, који никада раније није учињен!

Само Србска војска, здрава и јака Србска војска, може да чува и спасава Србство и Србију!

Господо, Господо Србска!

Издајство је страшније од смрти!

Дуго се радило на расрбљавању Србства, сада је дошао тренутак када мора да се чини оно што је опречно расрбљавању, а то је усрбљивање Свеколиког Србства!

Усрбљивање је Пут навише ка Светлости, ка Богу живоме!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat