ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Вишњички плато чувар знакова Преображења

Као што се може приметити икона Преображења на којој су господ Исус Христос, Мојсије, Свети Илија, Свети Петар, Свети Јован, Свети Јаков, праве исту композицију као на платоу Вишњице у виду храмова (Свети Илија у Мирјеву, Свети Петар у Великом селу итд)

Карактеристична реплика Мојсија са џојстиком уместо књиге коју држи испод мишке на икони. Знак у виду крика дрвета који представља човека без главе тј. унесрећена цивилизација замењује Господа са иконе и истоветна је са тлоцртом на Вишњици.



Као живи пример везе за Преображење може да послужи фотографија Слободана Милошевића рођеног на дан Преображења 19.08.

СРБИН = СОКО = 69

"Постоји неко веће зло иза Америке са којим се борим, постоји нешто сатанско у том лажном осмеху Американаца. То њихово зло није са овога света. Видео сам. Ово више није борба слободољубивог народа против империјалиста. Ово је борба против непријатеља људског рода. Древне приче су истините. Он ће заузимати једну по једну нацију. Ја сам усамљен у овој борби. По први пут се бојим за свој народ и себе."

Слободан Милошевић (из телефонског разговора.)

 Deda Miloje:
"Nemoj da narod pogrešno s'vati al' jedini koj' vredi od ovi što su na vlas' i od ovi što 'oće da otmu vlas' je Milošević. On je jedini u stanju da se nosi sa đavola. On nikako ne sme da padne. Ako ga smene, sa Srbiju je gotovo!"



Уколико желите да прочитате цео текст у вези са Слободаном Милошевићем а везан је за време сагледавања огрешења према Милошевићу кликни овде

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat