ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Нова филозофија универзума

Ljiljana  Dobrijević

LJUBAV JE OSNOVA ZA ŽIVOT I
LAVIRINTA  IZ KOJEG ĆE NAS
IZVESTI

Постављање новог филозовског универзума

За нових хиљаду година објашњен верски филозовски и политички

Христ је својим распећем па васкрсењем поставио филозофски универзум за две хињаде година који смо живели,а то је бори се за добро,а добро добија признање после смрти,јер је он васкрсао после смрти.Научници су стварали највећа дела у највећој беди,а признање је долазило после смрти,то је утицај филозовског универзума.

Улазимо у нову еру љубави или Авељово доба чији универзум гласи бори се за добро,а добро добија признање за живота што од постанка света није било.

Последња деценија старе ере и права деценија нове ере,а то је 1990.до2010.године то су најтеже године јер прелазимо из једног универзума у други самим тим долази до рата ума,а то је рат добра и зла што значи Каин и Авељ опет,то је објашњење верско и филозофско а политичко истина и интерес назван нови светски поредак који је заснован на научној филозофији лажи.

Интерес припада земаљском царству зато се ислам приликом молитве клања у земљу.Православци док се моле,поглед им је усмерен ка небу,а то је небеско царство или истина.



Добро се не може показати док се зло покаже самим тим зло је увек у нападу и оно ствара ауторитет нападом као једином одбраном.Та је Христа распела иостала да влада две хиљаде година.Тада је поштење,доброта и духовност остало у обручу циљева интереса,а из њега васкрсло после овог земаљског живота,то је време зла у којој је владала духовна пометња.

Главни фактор мењања филозовског универзума је Бог без чије помоћи је то немогуће.Бог је истина,а истина мора бити одбрањена да би ушли у еру љубави или Авељево доба.Затим филозофија и политика.

Филозофски уз Божију помоћ ће одбранити истину од интереса који штити политика путем својих манипулација.

Христ је знао да ће доћи време кад ће владати светом људи лажљивци и варалице који ће желети да потре истину и православље.

Зато је Христ оставио поруку да је његово тело у хлебу што значи без хлеба живота нема без истине живот ти не треба.

У вину је његова крв што значи вином пијан говориш истину што трезан мислиш пијан изговараш.

Бог рачуна на људе који поседује јаку духовну интелигенцију и то су Божији људи,ти ће одбранити истину и сами ће имати Христа у себи,тако ће Христ бити на земљи зато је Христ рекао да ће се вратити.

Како препознати и стећи духовну интелигенцију

Чула мирис,укус,вид,слух и додир одређује мозак,значи мозак одређује знање.

Пошто очима можемо видети све ушима чути све мозак одређује шта је за тебе важно чути и видети.

Приметили смо да неки људи воле да чују и виде што други не воле. Значи постоје две врсте људи,позитивни и негативни.Да би људе препознали којој врсти припадају,потребно је време.

Ако је човек чуо и видео што је требало да види и чује,а време му показало да је био у праву,то је позитивна личност и поседује духовну интелигенцију која зна да чита и тумачи Божије поруке.

Они људи који су одабрали да виде и чују што нису требали,њима је време показало да је то била грешка,то су негативни људи и они не поседују духовну интелигенцију,они живе у незнању.

Позитивне личности имају могућност правог знања јер они не греше,за такве људе најчешће кажемо да су то мудри људи.Ти људи не беже од тешког и ружног пута кад их задеси,они прихвате лавиринтни пут који их увек доведе до истине.

Негативне особе не желе да се суоче са тешким и ружним путем да би дошли до истине.Они бирају само оно што им се чини лепо и лако,тако су спремни да верују и подрже људе који су лажљивци и варалице.Такве људе само време увери да су погрешили,то је интелектуална интелигенција.

За стицање правног знања важна су основна три чула,а то је вид,слух и осећај.

Осећају припада чуло мириса ,укуса,а чула додира путем енергије(ореола)мозак и космос несвесно ступају у комуникацију.

Значи 5 чула чине човека,односно дух човека су човекова чула.Ако знаш употребити своја чула на прави начин дух остаје вечито жив,а то је сврха живота.Ако то не знаш џабе си живео,за тебе је живот најести се,напити створити куле и градове и умрети.

Чуло осећаја што припадају мирис и укус не треба користити само у јелу,не смрди само покварена храна и неодушевљамо се само дивном мирису хране коју волимо.Осећамо добре и лоше људе око нас.Н е осећамо само горку и слатку,љуту и киселу храну.Осећамо ваљда горку и слатку,љуту и киселу околину око нас.

Да би контролисали чула на прави начин услов је да се определимо за истину,а не за интерес увек,а посебно онда кад нам је најтеже у животу.

Тад имаш могућност из мрака угледати светлост,то значи примити Светог Духа у себе који ће те водити,учити даће ти веру,стрпљење,снагу да издржиш све лажи,нападе и понижења,који су препрека да овлада љубав у теби.

Постоји у човеку велика снага која команду има над свим чулима, та снага јача је од бола у дубини душе спакована. Е то је Божанска љубав,њу треба из дубине извући.Њоме је једини начин да надвладаш мржњу и бес као универзум који ће означити и увести те у еру љубави тако створен ауторитет подигнут из понижења назива се

Духовни ауторитет

Истину и правду треба штитити све време,а речима рећи у право време.Ако истину кажеш у погрешно време она нема ту снагу и јачину коју треба да има,напротив добија супротно значење.Зато мудри људи знају кад шта треба рећи. Док штитиш истину и правду човек бива у ситуацији да га погрешно осуде,да га омаловаже и материјално оштете,а он пошто зна прави пут,он лако подноси понижење без трунке нервозе и панике,зна да реванш не сме употребити односно освету,противника треба разумети.Тако ћеш сазнати шта он хоће.Кад су ти јасне његове намере онда за то време штити истину и правду понашањем.

Пошто противник види своју немоћ он и даље срља из грешке у грешку па тако теби омогућава да његове грешке постану твоје оружје.Ма колико противник био снажан економски,војно или физички он пада на своје грешке и кажњава сам себе својим личним грешкама.

Ако се људи не покају после првих грешака и не почну да се мењају,они онда срљају из грешке у грешку врло лако па самим тим противника чине све мудријим и паметнијим.

Пошто прелазимо у нову еру није случајно што се у ово време најснажније уочавају ове две врсте људи позитивне и негативне јер је настао рат ума,рат добра и зла које је зло отпочело на научној основи филозофије лажи.

Приметили смо да мудар човек никад није у нападу.

Он само трпи штити истинуи правду недозвољава да се погреши.То је начин да препознамо еру добра која је на прагу,односно враћање Христа,а оставио је поруку да ће се вратити.Кад је он разапет зло је победило,а добро је остало да трпи и штити истину и правду до његовог враћања.

Објашњење зашто је Бог оставио Каина некажњеног?Зашто наша православна вера поручује да праштамо а не заборавимо,на зло узврати добрим,пали прву свећу свом непријатељу,и тако даље,то је најважније за очување духовне интелигенције која нам је сада највеће богатство,најјаче оружје против интереса,против зла или против Каина односно против доминације која је себе назвала демократијом.

Духовни ауторитет се постиже духовном интелигенцијом тако што противникове грешке користиш као своје оружје,да би га довео да сам себе казни својим личним грешкама,тад тебе подигне из понижења,а себе доведе у покајање јер ништа му друго не остаје,а то је циљ:покајање је оживљављање Духа.Праштај а незаборави је,један од најважнијих доброчинстава према доминацији или Каину.

Опрости а незаборави не треба чувати као свој бол у себи,треба га ставити испред себе,што значи то је твоје оружје,снага у слабости јачина у љубави,којом ћеш противнику помоћи да сруши сам себе својим личним грешкама а то је једини начин да поведе себе у покајање и наступи мир,односно спој неба и земље,земља је доминација,а небо је толеранција.Битно је да доминацију доведеш у ситуацију да сама престане да напада,то је права слобода,мир и демократија.

Овим путем се најјасније показује твоја снага у слабости и јачина у љубави,која се поистоветила са божанском љубављу као Авељовом и Христовом.

Овде стоји одговор зашто је Бог оставио Каина некажњено,а то је да сам себе казни својим личним грешкама и тако промени филозофски универзум,да добро добије признање за живота,дизањем из понижења,односно враћање Христа и означи еру љубави или Авељово доба.

Ја сам љубављу надвладала бес,односно својим миром угасила противников немир.Ја желим помоћи овим објашњењем како да спознате и развијете Божанску љубав у себи,самим тим сачувате мир,а ослободите се немира.

Сваки човек има у себи љубав и бес,зато смо грешници.Да би се ослободили греха,морамо се ослободити беса.У овој књижици постоји формула или рецепт како се ослободити беса или греха односно како сачувати мир и ући у просветљење и спремно прихватити нову еру љубави,чији универзум гласи бори се за добро,истину,правду ти ћеш је одбранити за живота што од постанка света није било.То је нов језик којим ће говорити цео свет.Језик љубави којим ћеш одбранити себе,спознати слободу или демократију.

Спознати и поставити праву демократију може само онај који је одбранио истину.Дефиниција демократије је:Када противника другачијег мишљења на основу његове слободе мисли,увериш у твоју исправност и крене твојим путем.

Пошто ова Америчка демократија нема ништа заједничко са овом дефиницијом,онда је то зло које служи Исламу,као вук у јагњећој кожи.

Америка као и остале европске католичке земље које припадају Хришћанској вери прихватајући интерес издале су Христа и самим тим служе Исламу да ратом ума који су назвали хладни рат заробе и униште ум православља.Рат ума су засновали на научној основи филозофије лажи која гласи,више пута поновљена лаж постаје истина.

Путем медија и организованог криминала лако су заменили тезе правих вредности које је интелектуална интелигенција брзо прихватила и убрзо је интерес овладао светом.

По Хришћанској вери да ће цео свет говорити једним језиком,Америка се потрудила што брже да исфорсира свој језик,а да би задовољила Ислам наметнула је исламски мелос у свет,не знајући да је тај језик,језик љубави који ће надвладати њихов бес,мржњу,односно истина која ће се љубављу одбранити од интереса и доминације,то је враћање Христа духом,само тада можемо у еру љубави или Авељево доба.

Центар православља је Косово односно Србија названа небески народ.Лазар,Обилић и остали дајући себе означили су да ће у Србији бити човек који ће одбранити истину од интереса,вратити Христа духом и тако духовним ауторитетом променити филозофски универзум и спасти цео свет од зла.Тај човек поистовећен са Христом назива се спаситељ,а његов народ небески народ.

Зато је Србија коју је представљао Слободан Милошевић имала ту улогу у свету.Христовим путем је прошао носећи крст на ком је био распет заједно са својим народом.

Прву одбрану добра поставио је на светском нивоу,која је добила признање за живота,то је Дејтонски споразум после 5 година последње декаде старе ере.

Друга одбрана на светском нивоу која је добила признање за живота је Кумановски споразум(12:44) то је других 5 година последње декаде старе ере.

Трећа одбрана је потврда претходне две одбране на суду у Хагу где је успео одбранити истину од интереса умом и добити тај рат ума,ту се показао као филозоф који је надвладао политику која је заснована на научној основи филозофији лажи и поставио филозовски универзум,а он има поруку,бори се за добро,а добро је добило признање за живота што од постанка света није било.То је успео после 5 година прве декада нове ере.

Наредних других 5 година прве декаде нове ере,а то је до 2011.године,остало је да цео свет прихвати униврзум који је он поставио као неминовност,да схвате његову улогу кога је Бог одредио да сврши Божије дело на земљи.

Њега нису осудили,значи он је одбранио истину недозвољавањем адекватног лечења које је он тражио,они су га убили,тако су започели процес последњих 5 година прве декаде нове ере,да казне сами себе својим личним грешкама,а њега још једном подигну из понижења и докажу да је истина добила признање за живота,а не после смрти.Православље је одбрањено најсавршенијом одбраном,дизањем из понижења,тако што се одбранио,а никог напао није.



Истина- Исус Сломи

Слободан Лаж

У

Србији Одбрани

Бога

Ослободи

Душе

Авељовог

Народа



Бог није случајно поистоветио Слободана са Исусом.Иницијали и једног и другог имена садрже важне поруке,као што Исус говори,ко ће одбранити Исуса,односно истину,а Слободан говори шта је права слобода.

Четири пута по 5 година траје одбрана,она симболизује четири православна троугла који граде крст,а самим тим дизањем Христа са крста дизу се сва четири православна троугла и граде пирамиду,што говори да ће са све четири стране света бити прихваћен православни троугао,односно биће одбрањено небеско царство или истин,а неземањско царство или интерес.Небеском царству припада Христ и Авељ,а земаљском царству Ислам и Каин.

Интерес пласиран у свет као стварност или реалност пољуљала је најодговорније у вери,филозофији и политици.Пошто је Бог знао за ово време,оставио је правила и учење како живети да те ово време не збуни.А најснажније упозорење је које можеш прочитати са крова који покрива цркву.

Ако си из учења о Христу научио да је Христ истина,а не интерес који припада Исламу онда си научио све што бог тражи од тебе под условом да си спреман истину одбранити чак давајући себе.

Није довољно дивити се иконама у цркви и своме свецу којег славиш,него треба да ти,он служи као пример како се брани истина од интереса или добро од зла,а посебно у ово време кад се мења филозофски универзум,јер је сад најтеже одбранити истину од интереса.

Тако опредељен поседујеш духовну интелигенцију којом ћеш бити Богу мио,и самим тим нећете моћи ништа збунити,а поруке Бога ћеш разумети.

Тајна порука коју крије кров цркве од најстарије до најновије јесте кружни кров као купола и троугао са врхом на горе који је испод куполе.Троугао са врхом на горе представља одбрану добра,истине или небеског царства.А круг односно купола,означава шта долази са одбраном,а то је савршенство и универзум.

Односно да ће се истина одбранити од интереса на најсавршенији начин и тај универзум ће деловати на сваког појединца.Толерантне особе треба да се одбране од доминатних особа дизањем из понижења,тако што ће користити противникове грешке као своје оружје и тако га довести да казни сам себе својим личним грешкама.Пошто је доминатна особа увек у нападу,ти ћеш се одбранити да противника напаст нећеш,јер њега кажњавају његове грешке.То је описано у поглављу како се ствара духовни ауторитет.

Та савршена одбрана спровешће се управном систему,јер је Слободан Милошевић практично показао у Хагу,како се одбранио а напао никог није,јер је користио само њихове грешке као своје оружје,без обзира на неравноправност и ускраћене правне могућности које су му припадале,био је сам против свих.Уз то превелик број лажних сведока за потврду о његовој кривици.

Тако су хтели поништити истину,а своју лаж приказати као истину да би зло,интерес или Каин поет завладао светом.

Тимпанони су стилски детаљи на фасади зграда и кућа.Могу бити у облику троугла,круга и преломљеног круга.

Ломљени кровови,кровне грађе и тампиони у облику троугла,који су се појавили као тренд у време пред почетак рата добра и зла, својим присуством потврдили су да ће добро бити одбрањено без обзира на стварну реалност која све демантује.

Архитекта несвесно прима поруку од Бога да одреди и означи симболима време у којем живимо као упозорење.

После прве одбране добра на светском нивоу,а то је Дејтонски споразум 1995.године. Архитекта ломљеним крововима и тимпанонима у облику троугла додаје куполе или само кружне симболе који говоре да универзум делује већ после прве одбране добра на светском нивоу тако што добро добија признање за живота,а не после смрти.

Привезак у облику ромбоида које носе римске папе,симболизује два троугла,један са врхом на горе,а други са врхом на доле.По средини ромбоида су написана слова која су иницијали поруке одбране истине или Исуса за ово време када се мења универзум.

ВЕРУЈ

ИСТИНИ

ЦАР

АЛАХА

РАЗАРЕ

ИСУСА

ВЕРУЈ

СРБИЈИ

ФОРМУЛА

ИСТИНЕ

ЛАЖИ

ИСЛАМ

ДОЋИ ЋЕ

ЕРА

ИСТИНЕ

Ромбоид симболизује да ће бити одбрана истине кроз рат добра и зла, јер слова као иницијали говоре као тајну поруку која гласи: Веруј, Истини, Цар, Алаха, Разапе, Исуса, Веруј, Србији, Формула, Истине, Лажи, Исус, Ислам, Доћи ће, ера, истине.



За рај рецепт је овај

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat