ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ЈЕСМО ЛИ ЗАПОЧЕЛИ НОВИ СТЕПЕН ЕВОЛУЦИЈЕ!?

Искрено, поприлично нас је шокирала објава у којој је модерна медицина признала да је „први“ човек рођен са 3 завојнице ДНК (Са 3 пара спирала ДНК односно 6 пари спирала које су распоређене као на слици доле, досадашнји човек је функционисао само са једним паром спирала. Порука арктуријанаца и ове књиге показују да долази време да се поново активирају свих 6 пари спирала према Давидовој звезди. То је пут ка враћању човека у првобитно светлосно биће, како је написано у књизи Тибетанска мистика на 84 страни.). Случај малога Алфиеа је дакако, први који је званично признат од стране медицинске заједнице, но несумњиво није једини. Да ли је Алфие само једна случајна природна „аномалија“ или се иза тога крије нешто више?

КОМЕНТАР УТОРА: Ни родитељи ни просветари не могу да раде васпитање и образовање наше деце јер су она просвећенија од њих самих. Зато што се деца рађају просвећенији од њих самих.

Постоје четири стадијума уздизања а то су : васпитање, образовање, просвећење и посвећење.

Посвећење ће се достићи кад се обнове свих 12 спирала ДНК. Односно још три завојнице као што је на слици са Давидовом звездом приказано.

 

Циљ посвећења је прелазак у светлосна бића како су описана на 84 страни у књизи Тибетанска мистика.


Ако повежемо недавна, наизглед насумична дешавања у природи у једну целину, могуће је да добијемо доказ да је еволуција на нашој планети кренула у своју следећу фазу. Да ли примери попут Алфиеа, малога Кинеза Нонг Иоусуи ,масовних помора животиња на планети и откривање необичних нових врста , те прекид НАСА свемирских летова и недавна рушења руских , европских и америчких сателита , повећање Сцхуманн резонанце , па чак иЦхемтраилс имају нешто заједничко ?



Научници су у неколико одвојених обраћања јавности признали да су снимили и измерили неку необичну, њима необјашњиву енергију која је дошла у наш Сунчев систем, за коју верују да је и подстакла недавну велику Соларну активност и загревање не само планете Земље већ и свих планета нашег система . Да ли је та енергија узрок недавним променама у природи на нашој планети или још интригантније – да ли је одговорна за почетак мутација свих живих бића на нашој планети?

Нашим јединим слободним медијем – интернетом, круже чланци о томе како независни лекари раде већ годинама с децом која су рођена са трећим калемом ДНА. Но, постојање таквих случајева негирани су од службене медицине све до недавно. Овај потез службене медицине, односно објава о првом рођеном детету које је рођено са трећом калемом ДНА, даје наслутити да су почеле мутације наше врсте, односно еволуција, коју независни научници већ годинама најављују, а неки од њих чак и тврде да је започела још пре 30 година.

Ово је први у низу чланака који ће говорити о овој теми. У овом, првом, ћемо Вам представити промене које су забележене на нашој ДНА у свету, те смер којим научници претпостављају да ћемо се кретати и каква је повезаност тих промена са нашим духовним и физичким бићем.

Овај текст састављен је од четири различита чланка, који повезани дају занимљиву целину:

1. Модерна медицина званично признала први случај човека са 3 низа ДНК

2. Конвенција генетичара из целог света: „Догађају се еволуционе промене … развијамо 12 ДНА спирала.“ Свака
додатна спирала омогућити ће нам „супер-способности“ које данас називамо „паранормалним“

3. ДНА и тело се мењају

4. Физички ДНА и духовна повезаност

1. Алфие Цламп: први признати случај људског бића са 3 ДНК низа



Двогодишњи Британац је засад прва особа на свету код које ДНА садржи једну додатну завојницу. Због уочене абнормалности патио је од низа поремећаја укључујући и дуготрајну слепило, слабост мишића, престанак дисања те других, по живот опасних проблема.

Мали Алфие Цламп је био слеп прва три месеца живота, а има и низ других потешкоћа, због чега су га лекари подвргнули темељитом тестирању. Током процеса су открили да његов 7. хромозом има ‘додатну руку’ која се никад пре није уочила код ни једне друге особе на свету, пише Даили Телеграпх.

Алфие, који живи у британском месту Нунеатон, данас види и очекује операцију након које би требали нестати тешки проблеми с пробавом који га муче. Његови родитељи Гемма и Рицхард Цламп су га већ три дана након повратка из породилишта морали хитно возити у болницу јер је престао да дише, а уста су му поплавила.

Након тестирања, кад је дечак имао тек шест недеља, лекари су открили неочекивану абнормалност на његовој деоксирибонуклеинској киселини тј ДНА.

Због абнормалности није видио све до трећег месеца живота, а због слабости мишића сам се није успео преокренути све док није имао 18 месеци. Осим тога, без помоћи лекова његов пробавни систем не би упијао храњиве материје.Родитељи су га у низ наврата возили у хитну, а два су пута били готово сигурни да ће умрети.

Ипак, Алфие се опоравио, пише Даили телеграпх.

Његова 10-годишња сестра Георгиаје савршено здрава, а њен ДНК не садржи генетске грешке.



2. Научници: Људи овога трена мутирају!

Интервју са Др Беррендом Фокс


У члану Патрицие Ресцх, Др Берренда Фок нуди доказе о промени ДНК и ћелија у људском организму. Др Фокс је холистички практичар „Авалон Веллнесс“ центра уМт. Схастау Калифорнији. Др Фокс је доказала кроз крвне тестове да су неки људи заправо развили нове низове ДНК.

Берренда, реците нам нешто о свом образовању.

Имам доктората из физиологије и природе. Током праксе у Европи сам сарађивала с медијима, и та сарадња се још увек наставља кроз филм и менаџмент. Као што знате, тренутно сарађујем са телевизијском мрежом ФОКС, на разумевању ванземаљаца и њихове улоге у томе што се тренутно дешава са људима. Најпознатије серије за које радим су „Сигхтингс“ и „Тхе X Филес“.

Које су промене које се догађају у овом тренутку на планети, и како су наша тела погођена тиме?

Постоје велике промене, мутације које се нису догодиле, према генетичара, још од када смо изашли из воде. Пре неколико година у Мекицо Ситију био је конвенција генетичара из целог света, а главна тема била је промене људске ДНК. Ми смо у току еволуционе промене, али не знамо у шта се мењамо.

Како се наша ДНА мења?

Свако људско биће има две спирале ДНК. Оно што смо открили је да се све већем броју људи формирају нове спирале. Према мојем схватању почињемо развијати 12 спирала ДНА. Током тог времена, које је изгледа почело пре 5 – 20 година, почели смо да мутирамо. То је закључак науке. То је мутација наше врсте у нешто чији крајњи резултат није познат. Ове промене још нису представљене широј јавности јер наука сматра да ће овом објавом застрашити становништво. Међутим, људи се мењају на ћелијском нивоу. Ја тренутно радим са троје деце која имају развијене три спирале ДНК. Већина људи зна за ово и то осећа, чак су и многе религије говориле о овој промени и знам да ћемо до ње доћи на различите начине. Ми знамо да је ово позитивна мутација, иако физички, ментално и емоционално она може изгледати застрашујуће.

Да ли ова деца имају различите особине од друге деце?

Прва деца могу померати предмете по соби само ако се на њих концентришу, или, могу напунити чаше с водом ако само гледају у њих. Они су телепати. Готово да помислите да су ова деца над-људи, али нису. Мислим да су она то у што ћемо се развити кроз неколико деценија.

Мислите ли да ће се то догодити свима нама?

Чини се да људи рођени пре 1940. године немају ову могућност промене, али су пренели следећим генерацијама нешто што им омогућава развијање нове ДНА спирале за наших живота. Највидљивије промене су нађене у нашем имуном и ендокрином систему и то је разлог зашто радим на истраживањима имунолошких мишљења и терапије.

Неке одрасле особе које сам тестирала заправо имају још једну спиралу ДНК која се почела формирати. Некима се чак и до краја формирала. Ови људи пролазе кроз велике промене у њиховој свести и телу, јер то је повезано. По моме мишљењу, Земља и све на њој подиже своју вибрацију. Многа деца недавно рођена имају магнетно лакша тела. Ми старији, ако се одлучимо на промену, морати ћемо проћи кроз многе физичке промене.

Шта узрокује промене у телима рођенима са двоструком ДНА?

Најлакши начин мутације ДНА је кроз вирусе. Дакле, вируси нису нужно лоши. Вируси живе само на живом ткиву. ДНА вируси као што су Епстеин Барр и Херпес  6 мењају ћелијску структуру. Ретровирус ХИВ није ДНА вирус. Уместо да мења тело, он га „прождире“. Већина људи која је прошла кроз овај процес изашла је на другој страни са новим занимањем, новим начином размишљања или су једноставно започели са новим начином живота. Иако су се могли осећати болесно, уморно или чак и безнадежно с времена на време, то је дар. Дата им је шанса да промене своју ДНА структуру у лакше, здравије тело које ће моћи видети у следећој генерацији. По моме схватању имамо времена отприлике до краја 2012. да завршимо и прођемо кроз тај процес.

Које друге промене бисмо требали видети?

У завршници неће бити болести, нећемо морати умрети. Ми ћемо имати могућности да на лакши начин научимо животне лекције, не кроз патњу, већ кроз љубав и радост. Стари ће се систем морати потпуно распасти, а то се неће догодити без отпора и велике борбе. Дакле, од свих ових ратова које имамо, до медицинског типа лечења, не функционише, власт не функционише. Пуно старих парадигми више једноставно не може постојати, али се боре за своје одржавање, но нема сумње да се мењају. Они од нас који живе у овоме тренутку претеча су готово нове врсте. То је људски, али истовремено заправо покушавамо манифестовати рај на Земљи. Ми примамо додатну помоћ од господара и ванземаљаца, анђеоских бића, и учење да гледамо унутар себе. Што више уђемо унутар себе и послушамо тај тихи глас, то смо више усклађени са променама које се догађају.

Које су нуспојаве ових промена?

Са станичним променама осећаћете се као да некада нисте присутни овде. Осећаћете се исцрпљено јер ми дословно мењамо наше ћелије и постајемо нова бића. Као и новорођена беба, требате много одмора. Може се појавити ментална збуњеност и немогућност концентрације на свакодневне рутинске задатке јер започињемо с програмирањем на нешто веће. Бол по целоме телу за коју не постоји специфичан узрок. Многи се људи осећају као да су полудели.

Ако оду код лекара, највероватније ће завршити на Прозац-у или неком сличном леку, јер модрена медицина не може утврдити шта им је. То је тешко схватљиво за модерну медицину јер се она није навикла бавити енергетским телом. Због тога што су чакре повезане са нашим ендокриним системом, жене ће проћи кроз низ хормонских промена. Постоји могућност да ће плакати а да не знају зашто плачу јер плач отпушта хормоне. Многе жене ће проћи кроз менопаузу раније јер нам се цео систем убрзава.

Мушкарци се могу осећати фрустрирано са исцрпљеношћу јер су до сада били врло активни. Могу осећати како из њих излази њихова женска страна, јер она је интуитивнија. Емоционалне терапије које се појављују задњих 20 до 30 година убрзано примењују нове технике како би се носиле с овим променама. Ми заправо у врло кратком времену радимо огромну количину емоционалног рада за којег би иначе требале хиљаде година.

Како се односите према некоме ко пролази кроз ове промене?

Мислим да је исправан приступ рад са индивидуалним бићем, уместо лечења. „Доктор“ на латинском значи учитељ. Једину ефикасну услугу коју можете пружити као прави исцелитељ је да оснажите особе са потребним алатима и да их уверите да је оно што се догађа стварно, и да се они могу залечити и ослободити „негативних“ симптома у том процесу.

Прво, обављам имунолошко тестирање које није традиционално. То је лабораторијско испитивање крви које спроводи специјализована лабораторија. Тада дајем информације пацијенту. То је нешто као карта промена тако да они имају утицаја на лечење. Постоји нека моћ унутар особе да, када гледа резултате анализе крви и мапу промена, покрене нешто у подсвести и започне самоизљечење.

Прави кључ свега је да се особа понесе одговорно и да сама ради на томе. Оно што ја користим као алатке није уобичајено. Користим много Органотерапије, која је жлездани третман из Европе, да учврстим хормонални систем да лакше прихвати промене унутар ДНА. Такође, користим хомеопатију за рад на енергетском телу, витамине, лековито биље, и хладну ласерску терапију. Терапија зависи искључиво од индивидуалних потреба.

Како мислите да ће се ваш посао развијати у будућности?

На свој рад гледам као на мост, или транзицију. Он је једнако научан и уметнички. Лечење је уметност и наука. Користећи само уметност лечења или само наука није довољно за потпуно излечење. Ја не мислим да ћу бити исцелитељ цео живот, јер верујем да ће болести бити елиминисане. Ми као потпуно свесни људи, елиминисаћемо болести и патње.

3. ДНА и телесне промене; Лекови за нежељена дејства

Извод из чланка „ Већа слика „ Сусанне Тхорп-Цларк

Ми пролазимо кроз промене од бића базирана на угљенику са два низа ДНК у кристална бића са 1024 делова молекула ДНА, јер кристалне материје могу постојати на вишим нивоима димензијским. Но, тренутне промене се догађају са 2 на три низа ДНК, а касније у 12. Нагађа се да су људска бића имала 12 низова ДНК стотинама хиљада година пре, али неко или нешто се умешало у еволуцију и смањило нас је на само две завојнице ДНА.

Не мењамо се само ми, људи, већ сви облици живота на Земљи. Све рибе у морима, цвеће и дрвеће у вашем врту, птице на небу, чак и ваши кућни љубимци. Све се мења. Ништа неће умрети или бити уништено јер ми, сви заједно прелазимо у ново стање бића. Ово ново стање нашег бића потражује од нас да се променимо не само физички, већ да и ментално и емоционално напустимо тродимензионалне концепте постојања.

Као и код смрти, остављање је главни део процеса промене, јер особа не може пренети старе вредности и начин живота у потпуно ново постојање. Дакле, напредак кроз промене нас присиљава да напустимо тренутне односе, послове, каријере, куће, иметак и слично, ако су оне у немогућности подржати наш нови начин постојања.

Да ли се чудимо онда, да постоји толико много тескобе и страха у свету, јер те се промене већ догађају иако их већина није свесна. Такође, промене у нашем физиолиошком бићу се тренутно убрзавају и постоје многи привремени физички симптоми који се јављају у нашим телима као последица тога. Симптоми сличне грипу – висока температура, знојење, бол у костима и зглобовима, итд, али који не реагују на антибиотике.

- Мигрене и главобоље – јака бол која се не ослобађа с лековима против болова.

- Повремени пролив.

- Повремена цурење из носа – кијање које траје 24 сата и није прехлада или поленска грозница.

- Вртоглавица

- Зујање у ушима

- Лупање срца

- Осећај да цело тело вибрира – посебно ноћу када је у опуштеном стању.

- Интензивно грчење мишића – плус бол у телу, често леђа.

- Трнци – у рукама, ногама или стопалима.

- Губитак мишићне снаге – у рукама, узроковане променама у систему циркулације.

- Повремена потешкоће с дисањем – и / или приметно јаче или гласније дисање када смо у опуштеном стању.

- Промене имуног система

- Промене лимфног система

- Умор – или исцрпљеност од мањег напора.

- Жеља за спавањем – дуже и чешће од нормалног.

- Нокти на ножним прстима и коса расту брже од нормалног.

- Напади депресије без правог разлога.

- Гледање у прошлост – и гледње на односе, стицање јасноће о личним питањима.

- Осећај великог чишћења

- Напетост, тескоба и високог нивоа стреса – зато што неко осећа да се нешто догађа, али не зна што је то.

Много људи осећа неке од ових симптома, те су отрчали у паници својим лекарима који су им као и обично рекли да је с њима све у реду. И то је истина. Сви ови симптоми су привремени и они једноставно указују на то да су настале физиолошке промене.

Неки од препоручених лекова за ублажавање горе наведених стања су: Пустите да све иде својим током, не борите се с тиме. Ако се осећате уморно или исцрпљено, одморите се и пуно спавајте. Пијте пуно воде јер се детоксикујете и дехидрирате брже него обично. За ублажавање емоционалне напетости и стреса узмите Валеријану . Пискавица смањује стрес лимфног система и помаже детоксикацији. За ублажавање напетости мишића узмите Валеријану, те такође покушајте са блатним купкама, или се једноставно дуго утопите у врућу каду у који сте додали шољу Епсом соли .

Учините то свакодневно. Препознајте да чак и ако имате појачано лупање срца или отежано дисање, да се ради о деблокади срчане чакре или чакре грла, те да су ти симптоми привремени. Ви не умирете, само се мењате! Додуше, не узимајте само мене за реч, него потражите и савијет лекара ако нисте сигурни. Ако не знате где набавити Валеријану или плискавице потражите их у продавницама здраве хране, или ако их не нађете довољно је и изговарати њихова имена у тренутцима када вам је потребно опуштање од тегоба.

Све исцељујуће енергије се преносе и путем звука имена и ефикасне су као и да их физички узимате. Покушајте и видите. Већина симптома чини се да траје неколико недеља, а онда нестану. Неки се симптоми поново појављују с времена на време. Ове промене не доживљавају сви истовремено. Веома мали проценат одраслих особа их је већ до краја проживео, те сада имају 1024 делова молекула ДНК.

Према извештајима једна жена је нарасла 3 центиметара виша и повећао јој се број ноге. Сва деца испод 7 година старости су сада већ завршила овај процес, или ће га ускоро завршити. Бебе рођене задње две године рођене су са пуним сетом нове ДНА .. Неки људи су већ започели ове промене, док код неких исте требају тек започети. Овај процес промене познат је као буђење, процес Узашашћа, или као процес постизања Меркабу (Меркабах) или лаког тела.

Морамо надићи своје страхове и научити о љубави, правој љубави која мора започети унутра. Јер, док не можемо волети и веровати себи, не можемо истински волети нити веровати другоме.

4. Духовна веза

Како су научна истраживања до сада доказала, наша ДНА у њеном позантом облику двоструке завојнице, садржи генетске кодове за нашу физичку и емотивну еволуцију.Западна наука још увек мора открити чињеницу да наша ДНА има пуно већу сврху него да једноставно служи само као нацрт за изградњу нашег тела.



Геном пројекат декодирао је отприлике 10% од укупне физичке ДНА које поседујемо.Осталих 90% означено је „смећем“, што би дало закључити да је непотребно и да нема сврху. Но чињенице нам говоре да је људско тело врло ефикасно, те да ако нешто није потребно људском телу то једноставно с временом атрофира и еволуира из постојања већ након неколико генерација.

Ако је 90% наше ДНК „смеће“, зашто га још увек имамо? Да ли је природа у свему паметна осим у случају ДНА?

Ова такозвана „отпадна ДНА“ у наши телима садржи нашу историју од када смо први пута инкарнирани на овој планети, много живота пре овог. То је место где је записан записник наше душе. Наша ДНА је названа нашом живом библиотеком управо због богатства информација сачуваних у њој.

Постоји десет додатних завојница ДНК, или пет дуплих завојница ДНК, које су одспојен или деактивиране еонима пре. Модерна наука их мора открити, иако су видели њихове сенке под својим електронским микроскопима. Зову их „сјена од ДНА“. Са активираних 12 завојница ДНК, имали би виши приступ информацијама ускладиштеним у њој до десет пута.

Ове додатне нити обухватају следећа подручја вашег живота:

- Монтаза са Богом / Врховним Створитељем;
– Унутрашња визија, примање порука од духовног вођства;
– Комуникација, и физички и духовно;
– Љубав, људска и божанска;
– Физичко тело;

- Животна енергија (цхи) и лична воља;

Знакови духовног напредка

Жеђ за чистом водом: Нове међућелијске електромагнетне везе у вашем телу природно ће вас подстаћи да пијете више воде. То ће резултирати тиме да ћете очистити своје тело од токсина. Ваше ће тело радити са повећаним бројем електромагнетских веза и треба бити правило хидратизовано како би се осигурала јасна, снажна комуникација између вас и вашег духовног водича.

Глад за чистом храном: Ваша глад за храном ће тежити према храни која је што више чиста и има што већи прехрамбени садржај, као што су органска и сирова храна. Овај процес ће бити без напора, готово аутоматски.

Веће здравље: Имати ћете чисшћу, јачу везу са својим телом и имати ћете способност комуникације са својом ДНА и могућност њеног репрограмирања. У коначници, како ћете променити своје навике јела и пића који ће садржавати здравији избор, ваше ће тело одговорити са вашим бољим здрављем.

Унутрашњи мир.

Већа енергија: повећан број електромагнетских веза унутар вашег тела ће побољшати природни проток енергије кроз све ваше физичке системе.

Са сваком додатном калемом ДНА, ближи смо Мојсијевој.

Савршена веза са постанком. Велико духовно вођство: Активација сваке додатне ДНК завојнице је поновно повезивање са нашим истинским Божанским Сопством.

Повезаност са свим живим бићима: Животиње природни духови и Гаиа лично.

Прикључак на друге димензије: Бићете у могућности са лакоћом се повезати на више димензије духовне мудрости. Ви сте мултидимензијално биће, које обитава у више димензија од ове – треће.

ДНА са 12 завојница – наше Духовно наследство

од Кате А. Сперцклеи

Годинама наука је признавала да имамо само 2 завојнице активне физичке ДНА. Ми такође имамо и још десет енергијских завојница ДНК које се вековима налазе успаване унутар нас. Ове успаване завојнице ДНА научници су већ открили, међутим, како не могу објаснити њихову функцију прозвани су „отпадним ДНА“.

ДНА је нуклеинска киселина која садржи све генетске инструкције које служе за развитак и функционисање свих живих бића. Главна улога ДНК је дуготрајна складиштење података. ДНА је често упоређивана са нацртима јер садржи инструкције потребне за изградњу других ћелијских компонената. Сегменти ДНК који преносе генетску информацију зову се гени, но друге секвенце ДНА имају структуралне сврхе или су укључене у регулацију коришћења ДНА информација.

Дакле, наша је ДНА наш лични нацрт и као такав садржи наше целокупне менталне, физичке, емотивне и духовне информације.

Изворно људско биће има 12 завојница ДНК које заједно раде како би одржавале потпуне функције човека као духовног бића. Нашом преокупацијом са левом половином мозга и нашим затварањем центара срца, ови „додатни“ низови ДНК су се изгубили. Последице тог губитка су да данас живимо у духовно мањкавом друштву и наше интуитивне и исцелитељске способности су драстично смањене .. То је такође и резултирало томе да приступамо и користимо само мало процента нашег мозга.

Људско тело врло је драгоцено. Оно складишти и садржи право богатство информација, мудрости и знања о сваком аспекту нас самих, нашег света и целокупног живота на њему.

Комбинације интелигенције су похрањене у људима и велика количина података је похрањена унутар људског тела.Унутар нашег тела су формуле потребне за одговор на друге облике интелигенције у целом свемиру.

У концепцији, ми примамо, из наше две различите крвне лозе (наши родитељи), одређене усклађене и упарене рецесивне гене. Ови гени имају светлосне кодове који нам дају највише могућности за приступ и развој наше духовне способности, и за лечење оштећених и рањених аспекта наше душе.

У исто време ти гени имају сећања која су створили блокови нашег пут до јединства и покренули наше дубоко укорењене осећања одвојености, одвојеност од наше истинске бити и нашег Створитеља. Ова меморија раздвајања присилила нас је да створимо искуства и ситуације у којима смо имали прилику лечити себе, наш свет и наше сепарације.

Као Душа ми смо пажљиво одабрали и изабрали наше родитеље и њихове крвне линије како би си олакшали искуства и ситуације које ће нам омогућити да се сами лечимо. Стога смо изабрали сопствене ДНК структуре и могуће прилике за активирање и даљње буђење ДНА.

Енергија наше Земље креће се кроз велике промене и вибрација се подиже на виши ниво свести. Као што Земља подиже своју вибрацију, нама се као људским бићима отварају многе могућности за подизање наше вибрације. Тај помак се назива Вазнесење и тренутно се код многих људи широм света појављује збуњеност и хаос у њиховом животу. Ипак, у овом наизгледном хаосу и збуњености леже велике могућности за нас, да растемо, ширимо се и развијамо.

Један од најузбудљивијих аспеката нашег еволутивног процеса је преслагање наше ДНК. Космички зраци светлости кодирани од нашег Створитеља долазе на нашу Земљу и подстичу промену и редослед нашег људска тела. Како апсорбујемо ово кодирано светло у наше биће наша расута ДНК се активира и реформише у нове завојнице ДНА и прераспоређује се у снопове.

Како ова реизградњу и редослед напредује, створили смо развијенији нервни систем који нам омогућава да се нове информације и подаци преселе у нашу свест. Многе од наших успаваних можданих ћелија су се пробудиле, а ми постајемо способни да приступите нашем целокупном телесном потенцијалу. Како се наше тело пуни са више светла наше се успомене отворају и ми развијамо нашу ДНА у свесно вишедимензионално биће.

Наша ДНА са 12 завојница активира и повезује наших 12 Чакри, енергетска врата кроз која приступамо нашим духовним баштинама. ДНА са 12 завојница служи као веза кроз 12 чакри са енергијом изван нашега тела. 12 чакри делује као енергијска врата у наше тело које нас повезују на виталне силе постојања. Тек кроз отварање ових варта можемо почети доиста спознати себе.

Наших 12 чакри су колекција енергије где потенционално настају догађаји. Оне садрже меморију и идентитет, те је свака повезана са једном калемом ДНА. Овим 12 енергетских центара морамо приступити унутар нас, где можемо осетити одговарајуће податке и где можемо превести наша искуства у контексту наших мисли.

Све одговоре на све велике мистерије наћи ћемо управо у нама ако отворимо наша срца и наше умове. Потребно је напустити тренутни систем убеђења и створити нови пошто је наш ум направљен да еволуира и да формира искуства базирана на нашим наредбама .. Наш ум није наш господар, ми смо господари нашега ума. Ум је само алат који нам служи да створимо сопствену стварност и ништа више.

Свесно радећи са овим таласима енергије и светла који долазе на Земљу, у могућности смо схватити и разумети да је трансформација ове планете базирана на исцељивању и моћи нашега ума, односно наших мисли.

Активирање пуних 12 завојница ДНК ће створити везу између нашег људског генетског кодирања и дати нам приступ свом знању и мудрости. То је свест и разумевање о томе ко смо уистину.

У активацији 12 завојница ДНК ми стварамо поравнање унутар нас и то нам дозвољава да нежно пређемо у биће виших вибрационих нивоа и фреквенције светла, помажући наш процес буђења свести.

Закључак:

Наша ДНА мутира, у то нема сумње. Стара људска врста еволуира јако великом брзином. Ми враћамо изгубљену ДНА и са нашом свешћу се спајамо поново на извор. Ништа не може нити ће ишта ово спречити, јер Постанак ће то манифестовати. Наша мисија је да прихватимо нове енергије које нам се шаљу за помоћ изградње и измене нашег физичког тела. Не борите се с еволуцијом већ је прихватите и загрлите је. Ми се тренутно претварамо у нову људску врсту.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat