ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

TZV - Mehanizam Rimske Imperije


ЖИВОРАД МИЛОВАНОВИЋ Мали Бошњак тел. 015-557-441 - Коцељева

10. јули 1963. г.

ДИРИГОВАНИ ЦЕНТАР НА ВИШЊИЧКОЈ КОСИ
(ТЗВ - Механизам Римске Империје)
БЕОГРАД - ВИШЊИЦА
МЕСТО ПОПОВА СТРАНА



Изгелд чика Жикиног механизма србски сељачки модел из 1963
(Текстови на странама коцке 1 квадрант Супер диригована ужасна команда, 2 квадрант Поларног проводника ракетног земаљског часовника) Ово је коцка унутар глобуса из кога вире само ћошкови (8) коцке. Он то није могао да направи.

Група Талијана из Рима дошла је Дунавом под Вишњицу 1867. године (када су Турци напустили Београд), да пренесу Римски "Манастир" закопан на месту Попова Страна (тај МАНАСТИР-"МЕХАНИЗАМ" грађен је одмах по распећу Исуса Христа). Наређења су имали од римских свештеника, односно од Господа Бога, чији је Син разапет за спасење цивилизације.
Откопали су брдашце испод којег је тај Механизам-Манастир и рекли су чобаници која је чувала овце: "После ручка минирамо ову плочу" (експлозив је тада већ постојао). Овце су отеране, а експлозија није извршена, а нађени су мртви око подне. Посада брода на Дунаву је мртве покупила и отишли су. Све је остало са огољеном плочом. Плоча је после толико времена обрасла трњем, а до 1968. год. била је чиста. Плоча има своје преграде, а димензије 30 корака пута 15 корака.



Читава акција спроведена је намерно да се тај Модул-Механизам пренесе у Рим и одатле са њим владају СВЕТОМ. Вишњички дириговани Механизам је управљачки, а извршни механизам је у Босни у реону места Полом-Римски Градац на обали Дрине. Моћ диригованог механизма испољава се у праћењу космичких тела и промену њихових путања. При изласку сунца на хоризонту, а нарочито месеца. Дрински механизам прати сва небеска тела при заласку са хоризонта, нарочито месеца.
Месечеве мене су аналогно представљене облицима стене Дражењац на Дрини, 1/4, 2/4, 3/4 и 4/4.
Запрека за преузимање Дринског Механизма била је техничке природе. Временски гледано и ефекти који су очекивани су следећи: око 600 године (614. година на новчићу нађеном у Царичином граду 25.02.1981. г.) после распећа, Римљани градитељи Механизма су желели да изазову повшински земљотрес ради спречавања најезде Словена. Те године (600 до 614. год.), Царичин Град код Лебана - Радан (397 метара) је сагорео, сравњен Гамзиград код Зајечара као и остали римски градови. Непознати су процеси нестајања римских градова на Балкану.
Пресечена стена Држењац на Дрини, сасечена коса - брдо - косина Градца у Дринском Полому. Општина Црнча (Љубовија), је преко пута и добила је име по густом црном диму који ју је прекрио за време сечења црне стене. Те године је због злоупотребе механизма постао "жива струја" и спречен је прилаз и даље баратање тим механизмом.
Римљанима је Спаситељ наредио да све то оставе. У Београду Вишњици је плоча засута земљом и замаскирана, а у Полому у Босни су тунели остали отворени (за механизам у Полому, тада је пресечен доток воде у тунеле Механизма тако да су сада без воде, а механизам не може да се користи). Моћ овог великог механизма (пречника 98 метара) у Полому и његовог модула (величине већег глобуса) на Вишњици (сличан логотипу РТС-а до 1994. године облика сатног механизма), када се активира и догради је следеће:
  1. Могу се упутити све атомске и хидрогенске бојеве главе и све врсте опасног технолошког и хемијског отпада и разних отрова који сметају и трују земљу, земљину биосферу, атмосферу и ваздух. Могу се упутити у космички простор (у Политици објављен налаз Харковског института - Русија, да постоји у космосу маглина у којој се највероватније складишти опасни отпад са небеских тела).
Након 60 година од првог цепања језгра атома (24.12.2000. до 24.12.2001.г) почиње самозапаљење (2.5000C) свих супстанци у нуклеарним електранама (институтима, оружјима, ...) што ће довести до уништења читаве биосфере на Планети Земљи за наредних 12 година. Неопходно је да се све снаге у свету усмере на искоришћавању овог механизма да се спречи катаклизма.
  1. Зиму свести најдуже да траје 60 дана (поступком спуштања температуре по 2 степена целзијуса дневно за 15 дана до 0 степени. Следећих 15 дана на -1 степен целзијуса, колико треба земља да се смрзне. Трећих 15 дана температура се враћа на нула степени, а четвртих 15 дана температура се враћа за 2 степена дневно навише, па се тако постижу 42 НЕРОДНА дана у години.
  2. За све пустиње без воде припремљене су и избушене су на глобусу модела и одређене "славине" количине воде које ће да извиру (природни водоскок фонтана, крвоток планете Земље, биолошки ток планете Земље).
  3. Модел може да формира водену завесу тако да из полова се расипа роса у ширини од 2 сатне зоне, што значи да се са Полова напаја земља у појасевима двочасне зоне и свака зона на планети има два наливања и 22 часа без наливања. Завеса се може појачати или смањити у доба жетви. (У току 1993. године утврђено је постојање река водене паре на висини 3 км, ширине 650 - 750 км и то по 5 таквих река према сваком полу, капацитета 165 милиона литара у секунди)
  4. Може се користити космичка енергија помоћу које се иначе крећу космичка тела:
    1. Као струја - тако што ће свака централа да има мини модул глобус уграђен у машинским халама, Поларизација тај читав процес стварања струје се одвија према изласку и заласку сунца на хоризонту града Београда у времену од 11,20 до 11,50 часова. Зато ово време морају да прате свина планети земљи. Дозирање енергије у централама зависи од инсталираног осовинског капацитета - турбина. Сви капацитети хидроенергетски, топлане, нуклеарке ће се користити без горива које се до сада користило. Нема копања угља, нема потребе за нафтом итд. нема потребе за стварање атомског горива и са овим се може извор зла уништити.
    2. Као енергент - за покретање свих самопокретних направа (аутомобила, возова, авиона и агрегата ван електро мреже).
Понашање државе према овом механизму при коришћењу у мирнодопске сврхе је следеће: Русија, Кина, Србија, итд.
Према страдању РИМСКЕ ИМПЕРИЈЕ, вероватно су овакви механизми и њихова злоупотреба довела до пропадања многих цивилизација, почев од Атлантиде, Маја. Римљани су после распећа Спаситеља добили налог да изграде механизам и оног момента када су хтели да се бране од народа (Словена који су дошли - вратили се на свом тлу) кажњени су 614. године дефинитивним распадом РИМСКОГ ЦАРСТВА (на исток и запад).
Напомена: Текст изворно сачињен у јесен 1994. године, на бази записа почев од 1957. године. У заградама су наведена додатна тумачења на бази извора из литературе и дневне штампе.

Београд
09.09.1999. године
Послато 27.10.1999. г. (Света Петка) oraok@tiscalinet.it

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat