ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Чујеш ли, Србине, вапај Отаџбине?

БОГ СРБ ГОВОРИ: Ниједан расни, освешћени и посвећени Србин није никада умро, већ је само прешао у упоредне светове, наставивши свој живот у вечности. У овоме светом рату, који ће се ускоро догодити, сви расни Срби, из упоредних светова, повратиће се, накратко, у овај свет, да бране, спасу и васкрсну Србство. Биће на стотите тисућа, биће на милионе Срба који ће се борити у светоме рату против Звери и Таме. Биће! Јер расни, освешћени и посвећени Србин никад не умире.

СПЦ искупила се после реновирања манастира Томић,
са дванаестокраким златним крстом

Војска Србије да се искупи уградњом дванаестокраког златног крста на барјацима свих врста по узору на ову слику


На паради у Москви 9.5.2014 уочена појава сличног равнокраког крста
на војним заставама, у песми Мусићу Стефане војвода је имао овакав КРСТ
на својој застави - слава му је СВ. Јован Крститељ


У свим војним командама и у министарству одбране повратити ово знамење које је бомбардовањем ГШ разорено. Ово разоружава сваког злонамерног а особљу представља контакт са србском вертикалом. У неку руку замењује храм ратника.



Најјаче оружје је ЈЕЗИК. Очистите језик па крените у битку. На претварајте
слово Б у П ни гласом ни текстом. Не СР(П) него СРБ. Када ТО У комуникацијама остварите БОГ СРБ ће се обрадовати и помоћиће нам као што је помогао Александру (Карановићу) Македонском да са 20 хиљада потуче 200 хиљада персијанаца, који је предходно био код свештеника  и питао га дали има клицу СОРАБА а свештеник му је одговорио да ИМА хромозом ДНК П ’53. са ШАЈКАЧОМ на глави, Ставите ШАЈКАЧУ на главу као  БОЖИЈУ антену за скаларне таласе који долазе од Господа БОГА СРБ.





На горњој слици руске православне слике видимо Кремаљски крст он ће бити следећи на удару, с обзиром да су прво ударили на косовски у току је напад на коптски у Египту, ово је написано у књизи "Ватиканске убице" коју је написао Др Алберто Ромеро Ривера. На доњој слици видите косовски и коптски крст.

КРСТОВИ У БАЛВАНИМА





Треће БОЖ ЈЕ оружје је КРСТ косовски, на барјаку Мусића Стевана који је
исти са КОПТСКИМ и КРЕМАЉСКИМ. Иначе откривен у креацији
Мендељејевог система хемијских елемента а расте у стаблима Храста и ГРАБА у селу Прилужју на КОСОВУ и селима подно РАДАНА, Граници и
Магашу УЗМИТЕ ТАЈ СРБСКИ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ ТЕТРАЕДАР с
сајта ~~~слике и закон постања~~~ и туците србомрзиитеље као што то
чини НОВАК (СТАРИНА) ЂОКОВИЋ рекетом и срцем. Престаните са лелекањем и цмиздрењем , Штап у руке и по голој гузици туците протуве као што је то некад
чинио Петар Велики, да би памет некима кренула из дупета у главу. БОГ СРБ
ЧУВА СРБИЈУ, СРБИЈА ЈЕ БОЖИЈЕ ОКО, КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ ОКА !
ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!!!!!!!!!!!!


ОВО НЕК ВАМ БУДЕ ОРУЖЈЕ!
СРБСКИ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ
ТЕТРАЕДАР ЈЕ ЈЕДИНО
ПРАВО ОРУЖЈЕ!



О ДРЕВНИМ БЕСОВИМА

Тек сада се отркива и показује шта је све Запад, у сарадњи са Ватиканом, вековима припремао и стварао у својим демонским ложама и рептилским лабораторијама.

Створио је човека-звер, звер крволочнију од свих природних а дивљих звери!

Та западна човеколика звер данас чини такве ужасе и грозоте у украјинским градовима (а највећи се ужас догодио у Одеси), какве словестан човек, божанско биће и битије, не може да појми и схвати.

Заиста, то нису људска бића, већ демони у људском физичком телу!

Зашто кажем да нису људска бића, већ демони у људском физичком телу?

Зато што древна ведсрбска пророчанства кроз векове најављују управо ово време ужаса и пакла на Земљи, време када ће људи – словесна и божанска бића – водити свети рат против најгрознијих бесова (демона) у физичком телу.

Ово је судбоносни рат по словесно човечанство, зато што су демонске војске толико нарасле и ојачале, те тако ојачане кренуле у затирање Словена, а превасходно Срба и Руса, да више не смемо часа часити, да не смемо оклевати, већ се припремати за свети рат; рат у којему ће победити или словесна (божанска) бића, или бесловесна (бесовска) небића.

Оно што Словени, оно што Срби и Руси, пре свега, морају убрзано да освесте, јесте ово: пред нама не стоје људи, већ демонске звери, и рат у који улазимо мора бити рат до коначног истребљења демонских звери.

У том рату нема ни православног ни будистичког милосрђа, већ коначан и немилосрдан обрачун за сва времена.

И то је велика опсена, што ми њих називамо неофашистима или неонацистима – јер кад их тако називамо, онда им придајемо какве-такве атрибуте људског и словесног – будући да они уопште нису људска бића, да немају ни искру људскости и човечности, већ су то древни крвожедни демони привремено настањени у људском физичком телу.

У рату против древних демона-звери нема места  никавом милосрђу, никаквом праштању, јер демони не знају ни за какво милосрђе и ни за какво праштање.

С њима нема разговора и договора; против њих се једино ратује на начин наших древних предака, неустрашивих и посвећених ратника.


Побеђује онај који смера да изгине, а губи онај који смера само да физички преживи!!!


Ратници се РАЂАЈУ а војници се школују, духовници се РАЂАЈУ а свештеници се школују, песници се РАЂАЈУ а писци се школују.

У познатој историји бића србског народа само две личности су имале карактеристике ратника, духовника и песника : Александар македонски Карановић и Владика Његош. Ово је критеријум за србску елиту, сва три обележја морају да се у једној личности сажме онда ће Господ Бог ратовати за малобројни србски народ.

У ближој историји једну од тих вредности је имао Слободан Милошевић јер није биран него је изникао из ситуације. По критеријуму да не изговори ни једну лошу реч о србину или непријатељу без обзира кроз шта је све прошао кроз свој живот. Његов пут у Хаг пример је кротости коју Бог захтева од сваког србина који је опредељен да изгине.

Лирски записи

Србском Соколу са Велебита и пуковнику Богосаву Стојменовићу.


Против Срба се у последњих сто четрдесет година води тајни, скривени, подмукли, потуљени, лукави и јединствени рат на Пољу Свести.
Тај рат би се могао назвати умним и духовним, а стручњаци га називају парапсихолошким, психотроничним, информационим и информативним ратом.
Све до недавно, Срби нису ни били свесни, да се преко Поља Свести, против Србског Бића, води тајни и дуго смишљан рат.
Да би се Срби одвратили од размишљања о тајном рату, да би им се скренула позорност од потуљеног и опаког умног и духовног рата, против Срба је, истовремено, све време ( од Берлинског конгреса), на војничком и ратничком пољу, вођен јавни и видљиви рат.
Додуше, бивало је одувек будних и освешћених Срба, великих србских посвећеника, који су одмах осетили и препознали тајни рат, али те србске посвећенике, упућене у многе тајне Неба и Земље, огромна већина Срба није желела ни да слуша, јер их је сматрала чудацима и лудацима, а њихове би приче доживљавала (и исмејавала!) као умишљене, измишљене и параноичне теорије завере.
Требало је да се окрене Космичко Витло; да се обрне Сварогово Коло; да се васпостави дуго очекивани  тајинствени и онострани распоред звезда и планета; да се Мајка Земља усаобрази са Галактичким Језгром; да се појача божанско дејство из Суштаства Звезданог Јата, те да би се, у Праскозорје Новога доба – када Космичка Свест појачано запљускује Мајку Земљу – Србско Биће пробудило и освестило.
У овоме трену, већина Срба осећа и препознаје тајни умни и духовни рат против Србства, и, удружени у бела тајна братства, крећу у одбрану Србског Бића и Суштаства, а преко Поља Свести и, на највишим ступњевима Присуства и Постојања.
За Галактичко и Ведско Србство одавно нема никаквих тајни, а ускро ће се све тајне открити и Србству на Земљи.
Србство ће, у времену долазећем, преко Највишег Поља Свести, коначно, и заувек, победити све своје вековне земаљске душмане.

1 коментара:

Далибор 22. фебруар 2012. 20:28  

Зашто је баш 21.02.2012. почео трећи србски устанак? Знате ли да је то један од ретких датума који могу да се читају једнако од напред и од назад? Таквих је датума веома мало и у овом веку биће их свега 29 и сви падају у фебруару
http://palindromija.blogspot.com/2012/02/20022002-20-02-2002-20.html

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat