ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ДА ЛИ ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СРБИЈА ИЗВИНИ СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ

Добросав Никодиновић: ДОДИК ГОСТ ЕМИСИЈЕ ,,СВЕДОК”, ИЛИ ДА ЛИ ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СРБИЈА ИЗВИНИ СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ

01.03. 2013 Српски културни клуб



Додик тако зрачи здравом личношћу да изазива дивљење.
Оно што је упечатљивоу овом интервјуу је да је створена још једна српска држава – РЕПУБЛИКА СРПСКА. Заслуга за то припада Слободану Милошевићу и Додик му је у овој емисији јавно и гласно одао искрену захвалност што је у Дејтону створио Републику српску.
У Другом светском рату је Србима у Босни и Херцеговини претило потпуно истребљење. У безброј крашких јама и логорима сатрвено је на стотине хиљада Срба. Оно што је започето у Другом светском рату , а није довршено, требало је да се заврши у овом последњем рату у Босни и Хрватској. Захваљујући политичком организовању Срба почев од академика Јована Рашковића до Радована Караџића то се није десило и Дејтонским споразумом је створена нова српска држава Република српска. Слободан Милошевић је био главни преговарач у Дејтону у име Срба и сва заслуга за стварање Републике српске припада њему. Додик је то одлично уочио и са видљивом искреношћу он је ту захвалност у емисији Сведок то и рекао, не заборављајући Радована Караџића који је најзаслужнији што је окупио и ујединио Србе Босне и Херцеговине и са својим тимом конципирао Републику српску, која и данас постоји и успешно се развија. Радована Караџића није осудио српски народ. Напротив, створио је нову српску легенду и поему. Али Слободана Милошевића, попуштајући под сугестијом западних агресора, српски народ га се одрекао и сатанизовао га, изручио га западним џелатима који нису могли да му докажу кривицу и убили су га у Хагу. Српски народ, не сви, је то убиство прихватио као божју правду и није дозволио да се достојно сахрани у Београду, па је сахрањен у дворишту своје породичне куће у Пожаревцу чак и без присуства своје породице, јер су сви били оптужени и за њима расписане потернице, изузев унука и снаје.
При предаји власти квислиншком Досу Милошевић је пророчки предвидео шта ће се десити Србији. И све се остварило на жалост грађана Србије. Тобожње злочине које је Милошевић починио у Србији нису доказани. Тобожњу пљачку Србије коју је Милошевић починио није доказана. Динкић и Илић или ништа нису нашли на Кипру, или се нешто друго десило, али нису донели ни динар од ,,огромне Милошевићеве пљачке Србије”.

Све у свему све, се више исксзује истина да је Милошевић био велики родољуб, бранио је Србију од окупације НАТО завојевача, бранио је Косово од окупатора Запада и квислинга Шиптара, али није успео да се избори против деветнаестоглаве аждаје НАТО. Да се не би открила истина и доказала невиност Србије, јер је планирано да се Србија нађе на оптуженичкој клупи у Хагу и да се изопшти из светске заједнице народа како би се опљачкало њено природно и културно богаство, убили су Слободана Милошевића у Хагу. Али ипак су успели да Србију опљачкају до голе коже захваљујући марионетском режиму ДОСА. Сада нас понижавају штапом и шаргарепом ЕУ и ми машемо репом као праве пудлице.
Српски народ се полако освешћује из сулуде заблуде и сопствене мржње и презира према самом себи, Срба према Србима. Али све је то недовољно и Србија је и даље болесник од НАТО заразе,али је ипак у реконвалесценцији. Неопходно је да српски народ дође до пуне свести и да види светско подло дело према српском народу. И да полако скида грехе са себе. Прво мора одати поштовање и признање Слободану Милошевићу и да му се јавно извини и затражи опроштај тиме што ће га сахранити у Алеји великана на Новом гробљу у Београду. Чврсто верујемо да ће му, ако не ово покољење, онда неко наредно српско покољење подићи заслужан споменик у Београду и бар једна улица у Србији носиће његово име.
Да ли је дошло време да сада то урадимо или да чекамо да прођу векови као што су прошли векови од смрти Стефана Немање а српски народ му до дана данашњег није подигао достојан споменик.


16 коментара на текст “Добросав Никодиновић: ДОДИК ГОСТ ЕМИСИЈЕ ,,СВЕДОК”, ИЛИ ДА ЛИ ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СРБИЈА ИЗВИНИ СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ”
Евдокија says:
01/03/2013 at 5:37 PM

Једноставан начин да препознате издајника, особа која блати Слободана Милошевића И Војисалава Шешеља а шатро воли и поштује Караџића и Младића. Reply Богосав Стојменовић says: 01/03/2013 at 9:03 PM Аристократа УМА и КАРАКТЕРА по ЕНРИКУ ЈОСИФУ и по страху западних и домаћих ПОЛУТАНА без репа и честитости. Држање и ГОВОР то недосвислено доказује. НИЈЕДНА РУЖНА ЈАВНА РЕЧ, ни пред народом не ПОНТИЈЕМ ПИЛАТОМ ХАГА.По Платоновом критерију за државника од БОГА ДАТОГ СРБСКОМ НАРОДУ како рече покојни ДЕДА МИЛОЈЕ пре 1990. године ИМЕ-нованог у сагласју са БИЋЕМ СРБСКОГ НАРОДА да изговори ЧЕТВРТО НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! новом свтском поретку у 20. веку. Својим говором од 2. октобра 2000. године то печатио- БОГ ЧУВА СРБИЈУ !!! Reply RADENKO GRAONJA says: 01/03/2013 at 9:17 PM NAJVECI SRBIN I PATRIOTA SVIH VREMENA U DUGOJ SRPSKOJ ISTORIJI.U MOJOJ ALEJI VELIKANA POSTOJI SAMO JEDNO MESTO A TAMO MOZE DA BUDE SAMO SLOBA. Reply Vojvoda says: 01/03/2013 at 9:35 PM A ko je ovaj autor koji 4 puta piše zapadnu srpsku državu malim slovom? 4 puta uopšte ne djeluje slučajno. Republiku “S”rpsku je stvorio srpski narod sa Radovanom Karadžićem na čelu. Gdje ćete porediti komunistu Miloševića sa zdravim srpskim nacionalistom dr Radovanom Karadžićem, a pogotovo Bože mi oprosti sa velikim srpskim županom Stevanom Nemanjom.
Milošević je nanio zla samo svom narodu, a drugima je sve dao. Sreća pa je to Radovan Karadžić prozreo i na vrijeme otkačio brod od bračnog para Marković-Milošević.
Sačuvaj me Bože:
-diplomatije Slobodana Miloševića,
-rodoljublja Borisa Tadića,
-nacionalizma Vojislava Koštunice,
-četništva Vuka Draškovića,
-poštenja Dragana Djilasa,
-moralisanja Ivice Dačića,
-ekonomije Mladjana Dinkića,
-književnosti Svetislava Basare,
-kosmopolitizma Gorana Paskaljevića,
-umova i srbosofije SANU-a,
-šiptarske pismenosti i kulture,
-dukljanske nauke,
-hrvatskog junaštva, prava i istorije,
-vatikanske logike i
-haške pravde.

Reply
Jovan Babić says:
04/03/2013 at 11:32 AM
Ништа не треба рећи, само : БРАВО ” ВОЈВОДО”!!!!!!!!!!!!

Reply
Богосав Стојменовић says:
02/03/2013 at 11:24 AM

Е мој ВОЈ-ВОДО, незнам да ли ти је ово ИМЕ или ТИ-ТУ-ЛА. Превише имаш душевних и духовних ШУПЉИНА. За њихово крпљење прњепоручијем,ти СРБСКИ ЖУРНАЛ, СЛИКЕ И ЗАКОН ПОСТАЊА, НЕБОЈША и другe патриотске сајтове.Отрезни се!!

БОГ СРБ и ЈА је БОГ СРБИЈА- БОГ ЧУВА СРБИЦУ И СРБИЈУ!!!!!

Reply
Vojvoda says:
02/03/2013 at 8:43 PM
Stojmenoviću, ja tebi najiskrenije preporučujem dopunsko obrazovanje iz srpskog jezika, sa akcentom na gramatiku. Reply Богосав Стојменовић says: 02/03/2013 at 11:15 PM Ако си СРБИН ИМЕ-нуј се. Име даје КУМ , онда је МУК или ТИШИНА, ТИ-СИ-НА. СРБИЦА је поништена именовањем у ЋИРИЛИЦУ. Мисао и ум ти је у опсаности ако се крштеним именом не представљаш, а поготову што ЛАТИНИЧИШ а још се ВОЈ-водом китиш. Видим да се ниси препорука прихватио да те шупљине попуниш.Ето ти ЗБИЉИЋА који рече да неки лекари психорастрјенима у Загребу и Љубљани препоручују читање на на СРБИЦИ-Ћирилици јер је то писмо СРБИМА од бога дато, а СРБИН ОРФЕЈ је свој глас урезиво у стене СРБИЦОМ. БОГ чува СРБИЦУ, СРБЕ и СРБИЈУ!!”!! Reply Vojvoda says: 02/03/2013 at 11:31 PM Stojmenoviću, da bi savladao gramatiku srpskog jezika, prvo moraš naučiti pravopis. Stoga, pravac večernja škola i knjigu u ruke.

Reply
Богосав Стојменовић says:
03/03/2013 at 9:17 AM
Језик је разгранато дрво, а греда дрво без корена и грана, крута без финих сатреперавања духа и душе. ГРАМ-атика је срочена за оне којима недостаје или дух или душа који живе у хоризонтали како би избегли међусобно сударање,јер им је небесност илити вертикала ускраћена. Пошто си ВОДА-н хоризонталац ВОЈ-ВОДА-н вероватно из ВОЈ-ВОДИ-НЕ, мани се расправа о вертикалама јер немаш такво чуло.

Reply
Jovan Babić says:
04/03/2013 at 11:39 AM
Е, БОГОСАВЕ, ИЗМЕШАО СИ ОНО ШТО СЕ НЕ МЕША, ВОЈВОДУ И ВОЈВОДИНУ! кАД БИ МАР МАЛО ПРОЧИТАО, НЕШТО ИЗ ИСТОРИЈЕ, НАРОЧИТО О СРЕМУ, БАЧКОЈ, БАНАТУ И БАРАЊИ- ВОЈВОДИНИ САЗНАО БИ ДА СИ СЕ УПУСТИО У НЕШТО ШТО ЋЕШ ВЕОМА ТЕШКО СХВАТИТИ!
зБОГ ТОГА НЕ МЕШАЈ ОНО ШТО НИЈЕ ЗА МЕШАЊЕ!
У ОАМЕТ СЕ БОГОСАВЕ!!!

Reply
Vojvoda says:
03/03/2013 at 10:19 PM
Stojmenoviću, šta ima na Marsu? Jesu li rodile šljive? Baca li kako šljiva? Reply
Богосав Стојменовић says:
04/03/2013 at 8:01 PM
Ј-ОВАНЕ немој да ти испадне Ј, тешко теби онда, погрешно пратиш. Повод су казала о Додику и Милошевићу и омажа збирудије од полутана – расрбљених Срба у које их Војвода трпа.Не схватате ИМЕ-новање јер је у ИМЕ-ну божја истина ако је од КУМА дато. Срби су и кумство погазили и одвојили се од ЈЕЗГРА космоса о коме је Тесла 1919. године.диванио.
Сајтове које сам ВОЈ_ВОДИ препоручио важе и за Јована и за све оне које о СРБСКОМ језику мудрују

Reply
Stefan says: 05/03/2013 at 12:45
PM
Raspad Jugoslavije nije bio u interesu naroda Jugoslavije, već nekih zapadnih sila, posle smrti predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.Nemačka je bila odlučna da prizna separatističke republike i da izazove raspad Jugoslavije.Kada su Nemci podr…žali oružanu secesiju Hrvatske i Slovenije SAD su sa svoje strane podržali muslimanskog vođu Aliju Izetbegovića u njegovom pokušaju da stvori odvojenu državu Bosnu, upravo oni su insistirali da se prizna Bosna i to je dovelo do ovog rata,za koji evropski lideri veruju da se mogao izbeći. Proglasenje nezavisne države Bosne je učinjeno uprkos činjenici da nikakav dogovor nije postignut po pitanju nezavisnosti izmedju Muslimana, Srba i Hrvata, uprkos činjenici da je, prema važećem ustavu, legalna secesija bila moguća samo uz pristanak ova tri naroda.Bilo je govora o tome da se uspostavi država sa tri nacionalna kantona po modelu Švajcarske. To je bila poslednja šansa da se sačuva Bosna pre izbijanja rata. Da je taj plan bio prihvaćen pisao je kasnije Miša Gleni Britanski novinar, bosanski rat se ne bi desio, međutim, dva dana posle njegovog potpisivanja na jednom sastanku sa Cimermanom Izetbegović se predomislio i povukao svoj potez. Kao što je poznato, Fikret Abdić je pobedio Aliju Izetbegovića na izborima u BiH, i imao je najviše glasova. Neposredno nakon izbora pozvan je u Maglaj gdje su se nalazili svi rukovodioci SDA i tu mu je saopšteno da će Predsjednik Predsjednistva BiH biti Alija Izetbegovic,a ne on. Fikret Abdic:“Ja sam prvi lordu Owenu rekao da je Alija po broju glasova drugi i da on nema pravo da donosi odluke.Kako su o mojoj smjeni mogli glasati ljudi koje sam ja na izborima porazio ko posljednje prostitutke!?” Na principima “Islamske deklaracije” izvršena je mobilizacija i otpočeo je građanski rat uz obilatu financijsku pomoć koja je pristizala iz Saudi Arabije (Saudi Arabia), Irana (Iran) i drugih islamskih zemalja. Usledio je i dolazak velikog broja mudžahedina.U ime “ALAHA” ne stvara se drzava slobode i “SVIH NJENIH GRADANA”.Treba podsetiti da je u Skupštini BiH 21.decembra 1991 Izetbegović rekao ovo: ”Zbog suverene Bosne ja bih žrtvovao mir, a zbog mira u Bosni ne bih žrtvovao suverenu Bosnu.” Prvo ubistvo u Sarajevu se odigralo 1. marta 1992, mesec dana pre zvaničnog početka rata, kada su dvojica naoružanih, musliman i Hrvat, prateći srpsku svadbenu povorku u Baščaršiji, centru Sarajeva, ubili Nikolu Gardovića, mladoženjinog oca… Prvi napadi u Bosni, prema pisanju provladinog lista Oslobodjenje, desili 26. marta 1992. kada su hrvatske snage prešle reku Savu iz Hrvatske i napale srpsko stanovništvo sela Šijekovac kod Bosanskog Broda u severnoj Bosni. Selo je spaljeno a pet srpskih porodica je ubijeno…Izetbegović najveći grobar muslimanskog naroda u Bosni! On je jedan od glavnih aktera planiranog haosa u Srebrenici 1995. godine! Ibran Mustavic, lider SDA, je rekao:”Scenario za izdaju Srebrenice bio je svesno pripremljen u Sarajevu!”"Corriere della sera” i “Republika” od 23. avgusta 1992, govore o gnusnoj dvostrukoj igri Muslimana koja rat u Bosni čini svirepijim i užasnijim, ističući da je ubistvo ljudi u redu za hleb delo Muslimana. “Independent” je objavio članak svog dopisnika o poverljivom izveštaju Unprofora u Sarajevu, u kojem je rečeno da su najstravičnije zločine, uključujući i smrt šesnaest civila u redu za hleb, izvršili sami Muslimani sa ciljem da pridobiju podršku javnog mnjenja. Na suđenju Radovanu Karadžiću u Haškom tribunaal ,svedočio je bivši pripadnik Službe državne bezbednosti MUP BiH, Edin Garaplija, koji je rekao da je tokom rata u BiH delovala tajna vojna jedinica “Ševe” i da je odgovornost za njene aktivnosti snajperskog delovanja i napada na civile prebacivana na Vojsku Republike Srpske. U Sarajevu je bio razrađen sistem ubijanja i pljačkanja Srba. Niko neće javno da kaže istinu o ratnom Sarajevu, da su Srbi ubijani na ulicama, u svojim stanovima, na radnim mestima, u mnogim mučilištima,odnosno logorima, a bilo ih je 125 u svim delovima grada pod muslimanskom vlašću. Najmanje 5.000 Srba ubijeno je u Sarajevu od 1992. do 1995. godine.i znaju se tačna imena i prezimena,a to nije konačan broj…Bacaju Srbe u pećinu „Kazani“, pre toga ih ritualno ubijaju.Umobolnici Mušana Topalovića se opijaju u krvi žrtava. Sejo Kadić Guz, kriminalac i pripadnik 10. brdske brigade Mušana Topalovića Cace, hvalio se da je lično zaklao pedeset dvoje Srba na „Kazanima“ u podnožju Trebevića. Sejo Kadić,prije nego što je zaklao jednog uhapšenog Srbina je doveo i njegovu ženu na „Kazane“, da to gleda,gde su je „jurišnici“ iz 10. brdske – silovali naočigled muža.Devojku Jagodu Janković (19) stilval su braća Zornić,koju su posle ubili.Na devojku su nanizali gume, zapalili ih i pustili da se kotrlja na opšte veselje Alijinih „ratnika“.Samir Seferović Ćeble je, marta 1993. godine, usmrtio dvogodišnjeg dečaka Božidara Šljivića. Nogom mu je smrskao lobanju, pa leš šutnuo do jame. Glave zaklanih Srba izlagali su u osnovnoj školi na Bistriku. Ubijane su čitave porodice, a organizatori su bili u vrhovima muslimanske civilne, vojne i policijske vlasti. Velike zlocine su pocinili i doseljene krvožedne Sandžaklije,koji su svirepo noževima dokrajčivali.PREDSTAVNICIMA međunarodnih državnih, političkih, humanitarnih i nevladinih organizacija, a bilo ih je na hiljade u Sarajevu, pred očima se odigravala tragedija srpskog stanovništva, ali se nijednom u četiri godine nisu javno oglasili, a još manje suprotstavili divljanju muslimanskih fundamentalista i zlikovaca…Uopšte nije sporno da je Alija Izetbegovoć Sarajevo video kao glavni grad buduće islamske države. Autor „Islamske deklaracije“ jasno je stavio do znanja da ne može biti mirenja između islama i drugih vera. Da je želeo da zaštiti civilno stanovništvo, proglasio bi Sarajevo za otvoren, nebranjeni grad i tada bi se svaki napad Srba, prema međunarodnim konvencijama, smatrao agresijom. Član Akademije nauka i umjetnosti BiH, filozof Muhamed Filipović izjavio je da je muslimanima bilo mnogo bolje dok su živjeli u Jugoslaviji.Po njegovom mišljenju, rat u bivšoj SFRJ bio bi spriječen, da nisu intervenisali stranci, koji su silno željeli rasturiti Srbiju i Jugoslaviju. “Došao je Warren Zimmermann (tadašnji ministar vanjskih poslova SAD) i držao huškačke govore protiv Srba i Slobodana Miloševića. Rekao sam mu da će nezavisnost BiH značiti rat, naglasio je akademik.Tada sam na televiziji rekao da će biti rata, i da će on biti veoma krvav, da bi sutradan Alija izišao pred narod i izjavio da ‘građani BiH mogu spavati mirno i da ja pričam nebuloze’, rekao je on, dodajući da je tada nazvao Izetbegovića i odbrusio mu: Nemoj, bolan davati takve nebulozne izjave. Ko ti je rekao da je za rat potrebno dvoje, za rat je potreban samo jedan idiot, pa ti sad izaberi!, prisjetio se Filipović…Tuđman je u javnom nastupu na Trgu Bana Jelačića 24. maja 92 godine u Zagrebu, izjavio, citiram doslovce:” rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije želela, ali mi smo procenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske.”…

Reply
Српски културни клуб says:
05/03/2013 at 1:10 PM
Цењени Стефане,

Као и свим коментаторима, чији коментари садрже обиље аргумената, мишљења, ставова и сл. а и просторно су обимни, редакција Вам предлаже да од истих начините ауторски чланак, који бисмо овде објавили у одељку 2колумне”.
Срдачно,
Уредник

Reply Евдокија says:
05/03/2013 at 6:46 PM

Браво Стефане српски Обилићу шири истину о заборављеним жртвама да нам се поново исто не догоди у Новом Пазару.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat