ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Сваких 600 година поставља се од Господа нова вера (религија)

Сваких 600 година поставља се од Господа нова вера (религија)

Према познатој историји индоевропске цивилизације (иначе цивилизације се циклично постављају од 100000 до 800000 година према писмима тибетанских мудраца) можемо отпочети са разматрањем 600 годишњих циклуса постављањем вера (религија). Тако око 1850 године била је инсталирана религија АМОН РА. Да би се након 600 година односно 1200 године п.н.е појавила монотеистичка религија везана за МОЈСИЈА. Затим се око 600 године васпоставља религија принца БУДЕ да би се после 600 година (нулто време) појавио Господ ИСУС ХРИСТОС.  С обзиром да је дошло до неких опструкција римске курије заванично имплементирање хришћанства везује се за Милански едикт 317 године после Христа.



Неразумевање мисије Господа ИСУСА ХРИСТА допринела је да Господ дозволи задејствовање ИСЛАМА око 620 године после ХРИСТА. По имену ИСЛАМ садржи два религијска определења (ИСусЛАМа). Према бившем језуиту Алберту Ривери ИСЛАМ је задејствовала римска курија зато што није успела да запоседне Јерусалим па је на овај начин формирала песницу која је јудејце требала да уведе у ред (није ни чудо што се сада демонтира тај систем кроз манифестацију АРАПСКО ПРОЛЕЋЕ). Ово би требало да разумеју муслимани који су се поделили у две групације. Прва је ортодоксна која је везана за Медину а друга тзв. ционистичко католичка везана за Меку.

После ИСЛАМА због разних девијација у религијском верском понашању разних духовних оријентација у односу на Господа Исуса Христа појавили су се БОГУ-МИЛИ око 1200 године управо када су крсташи вршили практично уништавање Византије. Вредности Византије су пренете на тло Италије највише у Венецији - Млетачка Република.

Након 600 година око 1800 године појављује се Атеистички МАРКСИЗАМ. У међувремену се  догодило раздвајање хришћанске цркве на ортодоксну- ПРАВОСЛАВНУ и КАТОЛИЧКУ.

Одржавање Католичке оријентације у хришћанству немилосрдно је одржавано ИНКВИЗИЦИЈОМ и феудалном организацијом друштва. У предвечерје марксизма се догодила буржоаска револуција која је поништила феудализам и инсталирала КАПИТАЛИЗАМ у 19 веку који траје до данашњих дана у разним формама.

Експеримент који су језуити (ИЛУМИНАТИ) са марксизмом (КОМУНИЗМОМ) имо је за циљ да додатно девалвира вредност ортодоксног хришћанства ПРАВОСЛАВНОГ које је после пада Цариграда за престоницу имало Москву.

Ортодоксни ИСЛАМ у најновијим казивањима њихових мудраца наводи да је отомански ИСЛАМ или ратоборни увео многоженство и рат против неверника. То су два највећа одступања због којих постоје сукоби у исламском свету које се манифестују кроз Арапско пролеће у садашњости ( више о овоме на сајту www.dedzal.info)

Према свим визијама ортодоксних исламиста и православних монаха као и прозорљивих обичних људи ова цивилизација ће окончати разноликост верског и религијског шаренила пролажењем кроз обруч православља да би се формирала ЦРКВА У СВЕТЛОСТИ као основ наредне цивилизације.






0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat