ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Блиски исток следи Америку и ЕУ

Египатска пророчица о 2014 години: Карта света ће се променити
Фото: «Голос России»

У 2014, карта света ће се променити и Русија ће постати утицајнија од Америке и Кине. Саудијску Арабију очекују поплаве. Генерално, у свету ће се ускоро много тога променити... Ово су само нека од предвиђања које је објавила у интервјуу за "Глас Русије" каирска "царица-пророчица" Џој Ајад.




Ову шармантну младу жену у Каиру називају „Царицом-пророчицом“. Предвиђање будућности у Египту – старо је и цењено занимање. Ипак, Египћани не верују свима. Међутим, ову жену многи озбиљно схватају. Она је по образовању историчар француске уметности, а по занимању астролог и нумеролог. Њена предвиђања се објављују већ скоро једну деценију. И, како уверавају њени бројни поштоваоци, те прогнозе се обистине са невероватном прецизношћу.



Међутим, Џој Ајад се прославила тек ове ове године, када је предвидела збацивање председника Мохамеда Мурсија. Она је то предвидела у време када се положај председника чинио веома чврст. Пророчица је упорно са ТВ екрана предсказивала неминовни, по њеном мишљењу, одлазак Мурсија. Водитељи су се на то скептично смешкали. На крају, скептици су морали да признају пораз.



- У 2014, карта све та ће се променити и Русија ће постати утицајнија од Америке и Кине. Саудијску Арабију у блиској будућности очекују поплаве. Ово су само нека од предвиђања које је објавила у интервјуу за "Глас Русије" каирска "царица-пророчица" Џој Ајад.



Предвидела сам терористички напад на цркву у Александрији и смрт египатског потпредседника Омара Сулејмана, земљотрес у Ирану и ураган у Сједињеним Државама. Све ово је забележено на мојој страници на фацебоок-у.



Да ли можете да нам открије механизам предвиђања?



Што се тиче механизма предвиђањима, то сви желе да знају. И ја бих сама то волела. Нека од мојих предвиђања су ме и саму, у први мах, изненадила и нисам у потпуности разумевала о чему се ради. На пример, стално је изјазило да ће један од лидера египатске "Муслиманске браће" бити изложен понижењу због жене, а да ће се други понашати као жена. Када сам то објавила, ни сама нисам могла речима то да објасним. Убрзо након тога, "Браћа" су свргнута, а њихов духовни вођа Сафуат Хигази је покушао да побегне из Египта у никабу (затворена женска одећа), тиме се половина пророчанстава разјаснила. А онда је други човек "Браће", Хајрат ал-Шатер, био осрамоћен због своје супруге: откривено је да је његова супруга посредник између "Браће" и палестинског Хамаса.



Такође, предвидела сам да ће ал-Сиси, министар одбране који је крајем јуна и почетком јула, подржао масовне демонстрације за свргавање Мурсија, бити веома популаран, што се и догодило. То сам говорила неколико месеци пре револуције 30. јуна.



Шта нас чека у будућности?



Пошто говорим за "Глас Русије", могу рећи - и ово говорим први пут - да ће Русија имати велики утицај у свету, већи од Америке и Кине. Египат ће поново постати лидер међу арапским државама. Египат и Русија ће створити снажан савез. Египтске комшије очекају тешка времена. Доћи ће до још једне револуције у Тунису и промене власти у Либији.



Наш регион ће погодити природне катастрофе. На пример, у Египту ће пасти снег. Доћи ће до поплава у Саудијској Арабији, највероватније у Џеди.



У 2014, карта света ће се променити – што ће имати утицаја и на Русију. Русији, такође, предстоји да одбије велики терористички напад. Ово ће постићи преко својих служби безбедности и захваљујући неким технологијама које не знамо, али које су заправо најнапредније у свету.



Генерално, у свету ће се ускоро много тога променити. Сви важни догађаји који су одредили почетак нове епохе, већ су се догодили у 2013. Још увек су многи од ових догађаја скривени од људи, али касније ћемо сазнали за њих. Сада, сви морамо да чекамо нова времена. Она већ долазе...



Извор: "Глас Русије“

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat