ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Србска шајкача у Андима

 Виракоча, скулптура човека (Србина) са шајкачом, Јужна Америка

Виракоча је велики творац бог Инка и митологије Инка, налази се у Андима у региону Јужне Америке. Пуно име и неке правописне алтернативе Виракоча, Апу Кун Тикси Виракутра, и Уго-Тики (такође Кон-Тики) Виракоча. Виракоча је био један од најважнијих божанстава у пантеону Инка и види као творац свих ствари, или супстанца од које су све ствари створене, и интимно повезана са морем.


Виракоча је створио свемир, Сунце, Месец и звезде, време (контролишући сунце да се креће преко неба) и цивилизације. Виракоча је обожаван као бог сунца и олује…



КО ЈЕ ВИРАКОЧА?

Познат под називом Виракоча, док му је право име Старина Сораб. Старина Сораб је био најстарији (као што му име каже) односно први српски владар, најузвишенији владар (бог – титула најузвишенијег владара) и први српски великосвештеник, по коме су древни Срби (Небески Срби, Велики Срби, Славни Срби, Ратници Светлости) добили име – Сораби.

Име “Сораби” је добило назив из двеју речи, које се на санскритском (индијском, писмо Индуса) може превести: СОРА – Небо, БИ – народ, што целокупна реч СОРАБИ значи – Небески народ, због тога Срби себе називају Небеским народом, но, то се све заборавило, остала је само празна реч. Српско име Сораби је имало суштину СРБ која значи Светлост Божија или Светлост Божија која кружи земљом.

Сатана је од Господа Бога одвојио трећину анђела ратника и са том војском ударио на самог Господа Бога. Онда је Свети арханђел Михаил са својом анђеоском војском и Небеским Србима – Сорабима збацио Адама и Еву заједно са сатаном на земљу.

Господ Бог је послао Старину Сораба и Сорабе да очисте земљу од палих демона који су имали један циљ да изграде моћне цивилизације и оружје како би помогли сатани да допре до рајског врта тј. у Небески свет. Старина Сораб је са својим ратницима Сорабима очистио земљу од палих демона, и основао прва српска царства у Јужној Индији, Месопотамији, Египту, Тибету и Перуу, док је главно царство или престоница свих царсатава била на Балкану нама позната као Рас, но прави назив је био Сорабија.

Званична историја нас учи да је досељавање Срба на Балкан извршено у 7. веку. Балкан је у ствари назив за Стару планину која се по званичним изворима називала Хелм. На Балкану – Хелму је било старо српско царство Сорабија које је добило име по старим српским прецима Великим Србима – Сорабима.

Сорабија је било највеће царство које је икада постојало на овом свету, одатле се управљало целим светом. То царство је настало у области Косова и Рашке или Рас, чак постоји и камена плоча са знаком – крст и четири очила или С на месту где је Сорабија настала (ВИШЕ О СРПСКОМ ГРБУ ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ: ОТКРИВЕНА ЈОШ ЈЕДНА ВЕКОВНА ПЛАНСКИ СКРИВАНА ТАЈНА!). Простирало се дуж целог Балкана, дом Европе, Азије и Африке, а била су му припојена остала српска царства широм Европе, Азије, Африке и Америке.

У то доба су сви континенти били у једној целини до уништења и распада Атлантиде у Атлански океан који је добио назив по Атлантиди. Постоје старе карте света бројне су сакривене у архивама Беча, Берлина, Брисела итд. које доказују да је Сорабија постојала.

Сорабија се налазила у центру крста јер су Сораби (директни српски преци) своју земљу сматрали центром Света.





Опширније о овој теми КЛИКНИ ОВДЕ

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat