ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Монаси Кијево-Печерске лавре су зауставили сукобе у Кијеву

Две шајкаче Путинова и Србска спојене су Кијевским дванестокраким крстом. Кремаљски, Коптским, Косовски и Кијевски чине тетраедар истине. ТЕТРАЕДАР ИСТИНЕ 4 КРСТА


Ово је Путинова шајкача

Коптски је први међу једнакима следе затим Косовски, Кијевски и Кремаљски.

Ова четири крста спречавају експанзију новог светског поретка. Четврти дванаестокраки  крст се пројавио управа сада када су изашли монаси и стали испред полиције и грађана и спречили велику катастрофу, грађански рат.

Цео текст:
У Кијеву су монаси поново стали између барикада
Око 19:30 свештеници, који су зауставили сукобе у којима је примењено насиље на Грушевском 21. јануара ујутру, поново су стали између барикада, преноси «Православље у Украјини».




«С братијом Десјатиног манастира одлучили смо да обновимо молитвено стајање између непријатељских страна,» – написао је на својој страници на Фејсбуку један од учесника у «ноћи на Грушевском» архимандрит Алипије (Светлични).
«У 20:00 може бити прекинути примирје. И треба да стигнемо да до тада заузмемо место у неутралној зони. У 18:45 се окупљамо на тргу код храма светог Александра, пошто је то најзгодније место изнад Крешчатика и одатле ћемо кренути до барикада.»
***
Један од иницијатора изласка међу барикаде 21. јануара, духовник Десјатиног манастира, јеромонах Мелхиседек је пре око 2 сата такође написао на својој страници:
«Поново идемо да станемо као жива карика између рођене браће која су се посвађала и не могу да пронађу исправне речи у оправдање!
Опрости ми, брате, јер сам тешко згрешио пред тобом! Јер, и ја опраштам теби, који си ме увредио до саме дубине душе! Нека међу нама буду мир и љубав! Боже, благослови нас!
УКРАЈИНИ ДАРУЈ МИР! ПОМОЗИ, СВЕСИЛНИ БОЖЕ!»
***
Све људе који нису равнодушни молимо за молитве!
24 / 01 / 2014

***

Монаси Кијево-Печерске лавре су зауставили сукобе у Кијеву

Кијев, 21. јануар 2014. г. Православие.Ru
Јутрос су монаси Кијево-Печерске лавре, отац Гаврило, отац Мелхиседек и отац Јефрем стали у Улици Грушевског у Кијеву с крстом и иконама између учесника у митинзима и «Беркута» и обуставили су сукоб. Они су изашли као миротворци, а не да би подржали било коју од страна.

Иако је било предлога да стану «с народом» оци су се само молили и певали су Васкршњи тропар «Христос Воскресе…»
Како сазнаје „Православље у Украјини“, око 09:00 сати ујутру свештенослужитељи су дошли у Улицу Грушевског, стали су између сукобљених страна и почели су да се моле, позивајући стране на прекид конфликта и покајање.
Монаси не намеравају да оду док се ситуација не стабилизује у потпуности.
Свештенство се смењује и наставља своје молитвено дежурство.
Сукоби између учесника у митинзима и радника органа за очување реда у којима је примењена сила, почели су 19. јануара после неуспешног покушаја демонстраната да пробију милицијски кордон и да дођу до зграде Врховне раде. Учесници у протестима су захтевали укидање закона који су усвојени 16. јануара.
Са руског Марина Тодић
sa sajta facebookreporter.org

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat