ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

РАЊЕНА „РЕЖИМСКА ЗВЕР“

ХОМЕНОВА СЕЧА СРПСКЕ МЛАДЕЖИ

Као и све друге звери, и ова режимска, је најопаснија када је сатерана у ћошак, нарочито ако већ показује одређене симптоме „беснила“. То да је сатерана у ћошак и на издисају, нису више стратешке процене на данашњој српској политичкој сцени, већ чињеница која може да се види и голим оком. Свака звер, па и ова режимска, у таквој ситуацији, вуче очајне политичке потезе- који могу да буду веома опасни, не само за српску политичку позицију, већ и за целу нацију. Нарочито ако узмемо у обзир да је тој звери глава у Вашингтону, а реп у Бриселу; тако да, иако рањена, не понаша се насумице, већ онако како је „пудлају“ њени НАТО дресери.



Сви симптоми и наговештаји будућих „језивих“ потеза те „режимске звери“, су већ сада видљиви (опет голим оком) и политичким лаицима попут мене; Право питање јесте- да ли су они видљиви и нашој, дубоко ушанченој (у плитке ровове) и дубоко подељеној, српској политичкој позицији!?

Прво, „језивост“ тих потеза, је симболично наговештена 10-ог октобра прошле године Хоменовом „сечом српке младежи“ и увођењем „десетооктобарске страховладе“. За одмазду није случајно изабрана баш српска младост, јер је овом режиму, а пре свега њиховим „вашингтонско-бриселским“ дресерима, јасно да ниједна револуција, у ниједној земљи, не може да се изведе без те младости (па чак ни она њихова „петооктобарска није могла, када је злоупотребљена и изманипулисана српска младеж- не сазнајемо џабе ових дана, из разних извора, да су „хомерови отпораши“ у то време били дебело подмазивани америчким доларима. На тај начин они шаљу ефективну поруку студентској омладини, да и на голу помисао на било какав бунт, могу да рачунају да ће своју академску каријеру окончати у разним режимским гулазима. Изгледа да таква тактика када су у питању студенти делује- то се види пре свега у текућем, као и у планираном одливу мозгова- не рачунајући оне најнезадовољније и „најпрогресивније“, који се већ задњих деценију и више, потуцају по белом свету. У прилог овој тврдњи иду и недавне анкете, које показују да скоро сваки други студент у Србији, уписује факултет да би му то олакшало одлазак у печалбу, док једна трећина шта више тврди да нема уопште намеру да се враћа у Србију. А, и где би се враћали- на непостојећу берзу рада?


ПЕТИ ОКТОБАР- МАНИПУЛАЦИЈА СРПСКЕ МЛАДЕЖИ

У претходном пасусу сам термин „петооктобарска револуција“ користио условно, јер оно што се десило на тај дан, пре десет година, се већ у свим уџбеницима специјалних снага великих сила, изучава као перфектан пример страног обавештајно-терористичког државног удара, уз помоћ домаће пете колоне, и (нажалост) горе споменуте изманипулисане младости; Од којих, верујем, да се данас многи дубоко кају што су дозволили да тада у Србији заживи ова срамна политичка опција, која је данас још увек на власти у Србији.
Но да се ми овде вратимо претходно споменутој политичкој опозицији, чија се „опозиција“ режиму мање више свела на одржавање цензуса, посланичких мандата и хонорара, а све по принципу „држи воду док мајстори оду“- несвесни или огуглали на чињеницу да нам све славине рапидно пресушују, тако да нам у блиској будућности „мајстори“ њиховог калибра више неће ни бити потребни (и за разлику од наше младе и сналажљиве академске дијаспоре, за њих у белом свету неће бити никаквих „гестарбајтерско- посланичких“ позиција).
Поред те своје неспремности да воде државничку политику на дуже стазе, изгледа да нису у стању ни да прозру следеће потезе „режимске звери“- потезе којима се „она“ спрема да зацементира не само своју позицију, већ и наше национално безнађе.


РЕЖИРАНИ ПРЕВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ПО СВАКУ ЦЕНУ- ПРЕ ПОВРАТКА ДР ШЕШЕЉА

Но, да ми овде изложимо редом те симптоме и наговештаје „режимског беснила“. Први симптоми да се рањена режимска „звер“ спрема за превентивни напад су нам посредно наговештени министарским бежанијама, и отпуштањем „преамбициозног“ министра Динкића и његовог кабинетског ешалона. Наговештај да нам се спрема нешто „гадно“ је било нагло увођење на популистичку политичку сцену, напредњачког  „новокомпованог јевропејца“, Томе Николића, коме се одједном из ведра неба „десило ушће“ испред Народног скупштинског здања. Поред тога што је тај пажљиво изрежиран (и финансијски скуп?) митинг, имао очигледну функцију каналисања народног гнева, који иако још увек тиња испод површине, прети да поприми вирусне симптоме регионалног „дешавања народа“; Тај митинг је, такође, имао и функцију обезбеђивања перфектног изговора „про-српском“ председнику Тадићу, за заказивање, не раних, већ прераних избора- који само необавештенима изгледају као неповољна варијанта за Тадића. Под неким другим околностима, они би вероватно и били неповољни по Тадића, да није дошло до „наглог“ Николићевог превратништва, а потом до разраде тајних планова између њих двојице- о којима управо сазнајемо од „радикалског покајника“ генерала Делића.


ИЗ ХАГА СЕ ВРАЋА СРПСКИ „ЛУТЕР КИНГ“

За ту тезу, „да све није онако како изгледа“ и да је „управо супротно од онога што нам се причињава“, постоји више аргумената. Први и најважнији је „буђење“ једног дела српске политичке сцене, коју додатно узбуркава најављени повратак Др Шешеља из Хага, и то заједно са текућим, и најављеним егзодусом радикалских пребега из напредњачког табора, назад у Шешељев табор. Др Војислава Шешеља могу да потцењују само они, који свих ових година нису пратили Шешељеву херојску, и пре свега правно веома квалификовану одбрану, не своје слободе- коју ју он ионако сам свесно жртвовао пре осам година- већ части и имена целог српског народа. Да не спомињемо његову, веома уочљиву, позитивну интелектуалну и духовну еволуцију, и трансформацију у Хагу, нарочито у задњих пар година. Може бити, да је пре осам година Зоран Ђинђић, у руке Карле Дел Понте, предао Шешеља- „политичког шарлатана“, али нама се у Србију ове године враћа Шешељ- српски „Лутер Кинг“! Ако не верујете, пажљиво одгледајте завршну реч Др Шешеља по окончању дела процеса извођења доказа (након кога се и председавајућем Антонетију „омакло“ да Шешељу следује слобода) и све ће вам бити јасно. Уосталом, нису случајно на свим режимски контролисаним медијима(што значи скоро свим медијима у Србији) почеле „специјалне емисије“ дискредитације Др Шешеља.
Технички, Др Шешељ би могао бити на слободи за пар месеци, али из разних извора нам се наговештава да ће то бити вероватно крајем године. Тај временски оквир је веома важан за разумевање ових „очајничко-језивих“ потеза посрнулог „српског“ режима…


ЈЕЗИВА ОДМАЗДА И ПРЕМА ОПОЗИЦИОНИМ ПРВАЦИМА

Поред већ горе описаног Николићевог дешавања народа „а ла ушће“, и функције тог „дешавања“ да каналише народни гнев, постоји и много важнија функција- давања „легитимитета“ превремених избора Тадићевом режиму, коме је сада водећи приоритет да одржи те изборе пре доласка Др Шешеља, или бар непосредно по његовом повратку, тако да му се не дозволи да организује предизборну кампању. Такав Тадићев „вашингтонско-бриселски“ постављен приоритет да се превремени избори организују по сваку цену „превремено“, је мотивисан и неким другим наговештајима и показатељима на српској политичкој сцени. Пре свега статистичким параметрима који показују, не само, да Тадић и Николић удружени и „загрљени“, још увек не могу да остваре већину, те ће им бити неопходна подршка неке од „западно-амбасадорских“ партија, попут Чедине.
Ти параметри нам такође показују да постепен пораст популарности, доказано патриотских партија, на првом месту Шешељевих Радикала, потом Коштуничине ДСС, "ојачаних" Новом Србијом Веље Илића- и ако томе додамо прерастање неких српских патриотских покрета и организација у политичке партије- онда нам постаје разумљива нервоза и ужурбаност рањене „режимске звери“, да одржи до јесени ове (режимски режиране) превремене изборе.

Овде свакако постоји и други елеменат, који „присиљава“ рањени режим да поред манипулације избора, прибегне и „језивој одмазди“ и према, до сада „недодирљивим“ опозиционим првацима. Та одмазда се огледа у недавном полицијском привођењу Веље Илића, за наводне финансијске манипулације- И као што то видимо данас, у правој кампањи линча против Др Војислава Коштунице, која управо кулминира покретањем судског поступка за његово наводно учешће у атентату на покојног председника Ђинђића. Сврха ових фантомских судских процеса није само пенализовање ове двојице опозиционих лидера, већ пре свега њихова политичка дискредитација непосредно пред ове режимски режиране превремене изборе.



ДРЖАВНИ УДАР 5-ог ОКТОБРА И 12-ог МАРТА У РЕЖИЈИ ЗАПАДНИХ СЛУЖБИ

Да иронија буде већа, највећу кампању против Др Коштунице у случају Ђинђић, води управо особа, која је највише профитирала из убиства Др Ђинђића, а то је „западно чедо“, назочни Чеда Јовановић. Он Коштуницу ових дана јавно прозива са оптужбама да је био упетљан у пуч против Ђинђића да би се дочепао власти, прикривајући чињеницу да је Коштуница дошао на власт тек неколико месеци после атентата, и то на демократским изборима- да би он- Ч.Јовановић, док се покојни председник још није ни охладио, заузео место потпредседника владе. Уосталом, данас има више него довољно доказа, да је покојни Ђинђић, годину дана пре атентата, начинио нагли заокрет у својој државничкој политици, отказујући послушност Западу, и захтевајући решавање Косовског питања у пакету са Републиком Српском, као и питања крајишких Срба из Хрватске. Након тога је једноставно уклоњен.
По мени, за његово „уклањање“, заверенике данас треба тражити управо међу његовим демократским следбеницима на челу са Тадићем, и коалиционим партнерима, који су се јавно одрекли његове родољубиве политике, и вратили Србију у Западне канџе. Све нам ово указује да се у Србији није десио Западни државни удар једино оног кобног 5-ог октобра 2000, већ и 12 марта 2003, непосредно пошто је Ђинђић пао у немилост Запада- А као што видимо из недавно објављених дипломатских депеша, Др Коштуница је управо био настављач „таквог“ Ђинђићевог патриотског курса- Док је данашњи Тадићев режим дословце издао те исте Ђинђићеве принципе, и ставио себе у безусловну поданичку службу „бриселско-вашингтонских“ господара!


СРПСКА ОПОЗИЦИЈА МОРА ДА СКИНЕ РУКАВИЦЕ

Надамо се да смо овде успели да вам прикажемо, у скраћеном облику, континуитет удруженог злочиначког подухвата Западних сила и њихових „српских“ режимских марионети, не само против два последња (покојна) српска председника и њихове патриотске политике, већ и садашњу режимску бруталну одмазду према свим патриотским елементима у Србији, као и према водећим опозиционим партијама и њиховим првацима.
Такође се надамо, да ће патриотски и опозициони лидери коначно занемарити незнатне разлике међу њима, и сагледати много значајније заједничке елементе, и удружити своје снаге- не ради изласка на „режимско-напредњачки“ режиране превремене изборе, већ ради њиховог спречавања; И то, све док се не ослободе режимски и режимско-партијски контролисани медији, као и док се не затворе такозвани независни медији који се финансирају из сумњивих страних извора. За удовољавање тих захтева режиму треба дати веома кратак рок, а потом организовати превремене изборе, и то под равноправним условима. До остварења тих циљева, таква „уједињена српска (патриотска) опозиција“, би морала да, поред институционалних видова борбе, примени и све друге ваниституционалне, укључујући организовање масовне грађанске непослушности у виду митинга, блокада, све до генералног штрајка.
Играње на карту режима, и излазак на режимски режиране изборе, и пристанак на неравноправну политичку кампању, може лако до доведе до потпуног нестанка политичке опозиције на српској политичкој сцени. Време је за наше патриотске политичке прваке да добро размисле које ће следеће потезе да повуку, јер Тадићева режимска звер, можда и јесте рањена, али иза ње још увек стоји цео „вашингтонско-бриселски“ НАТО апаратус. У другу руку, ако повуку праве потезе, могу да рачунају да ће иза њих стати цео српски народ. Трећа алтернатива? Ње нема! 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat