ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Преуређење света почиње од човека

(3x53=159 коментар: Објављено на 159 страни, то је трострука вредност човека са шајкачом јер је шајкача на хромозому П-53 а то је Божија клица и треба да се мења да би могла да донесе плодове иначе је болестан и човек и цивилизација )

11.01.2005

1. Процес и преуређење вашег Света као што сам говорио раније треба да почне у разуму и Душама људи и ваш омиљени израз "риба смрди од главе" одлично потврђује ваше садашње стање.

2. Порок у вашем разуму дошао је до критичне тачке: жеђ за стицањем и одсуства морала урадили су своје - човечанство је скренуло са пута прогреса и развоја личности.

3. Све клизи ка коначном моралном паду светих критеријума човекове праведности, високих моралних принципа Човека са великим словом.

4. Најстрашније је да средства за масовних комуникација више не васпитавају ново поколење људи, него, на против уништавају млади нараштај у корену од њихових првих корака у Свет.

5. Више ништа није свето све је дозвољено у животу ради постизања својих циљева, могу се примењивати и забрањена средства.

6. Циљ је у овом случају један а он је јасан: по сваку цену постићи благодат живота, успех је изнад свега, успех је циљ живота.

7. Успех, на савремен начин, то је сладак живот без бриге, без рада на себи, без дуготрајног достизања истинских вредности Материјалног Света.



8. Те вредности се одбацују важан, је само карневал, само весеље, помножено са одсуством морала, развратом и потпуном деградацијом личности.

9. Ништа није тако страшно као погубан процес разврата, моралног разврата младог нараштаја.

10. Стиже ново, бездуховно поколење пљачкаша и уништитеља (као што сам већ говорио) кратког живота.

11. Вековне вредности избрисане су у тренутку. Ослобођене су све кочнице, које васпитавају људе на почетку живота, искуство прошлих поколења је прецртано.

12. Ја сам давно упозоравао да је човечанство, како сте га ви уредили, пошло погрешним путем - путем техничког прогреса.

13. Ево резултата: Технички прогрес, Без Моје помоћи, ближи се крају, а морални распад достигао је критичну тачку раздвајања.

14. Моја Знамења и  Упозорења нико не види и не обраћа пажњу.

15. Све природне катаклизме су од Мене, од Сила Мојих. То су вам Моја последња звона за узбуну!

16. Треба то да схватите и смирите се, треба да се вратите Мени, Мојим строгим, али праведним Законима Вечности"

КОМЕНТАР: Цивилизација се свела на прве три човекове чакре познате као У СЕ (У себе). НА СЕ (На себе) и ПОДА СЕ (Под себе). А нови човек треба да има 13 чакри, видите сада колико треба да се мењамо погледај опширније ПОСТАЈЕТЕ НОВИ ЧОВЕК 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat