ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ВУЧИЋ: ПРОБЛЕМ СРБИЈЕ ЈЕ У НАРОДУ КОЈИ НЕЋЕ ДА СЛЕДИ МЕНЕ И БЛЕРА У „СВЕТЛУ БУДУЋНОСТ“- А МИ БИ ДА ПРЕГОВАРАМО ЧАК И СА ВАНЗЕМАЉЦИМА…

300.000 Срба размишља о самоубиству…“, навео је Вучић… Ова земља, под овом владом, наставиће да разговара и са Русима, Американцима, Кинезима, Арапима, Немцима, Бугарима, па ако треба и са ванземаљцима… Наставићу и неће ме зауставити“, поручио је премијер Вучић у ауторском тексту за лист Блиц.



Вучић: Проблем Србије одсуство жеље да се оде у будућност

понедељак, 02. мар 2015, 08:04 -> 09:56 РТС

Премијер Србије Александар Вучић каже да неки пут помисли како проблем Србије нису ни њена прошлост, нити њена садашњост, већ му се чини да је проблем одсуство жеље да се оде у будућност.

„Будућност је превише неизвесна, захтева превише труда, зависи од нас самих, тражи да јој посветимо и време и рад, једном речју превише је захтевна, бар за нас“, навео је Вучић, преноси Тањуг.

Зато и данас ова влада, каже Вучић, без обзира на приче о томе да је свеприсутна, да све контролише и да утиче на ама баш све у друштву и држави, „нема подршку тог истог друштва или бар његовог најелитнијег дела у ономе што је основ сваке будућности“.

„Осуђени смо на то да сањамо сами“, оценио је премијер.

Према његовим речима, рад није идеологија, много тражи од свакога од нас и зато је лакше бавити се неким другим.

„Па када дође Владимир Путин – аха, продали су се Русима. Одустали су од Европе и угрозили будућност модерне Србије. Када дође Тони Блер – аха, улазимо у НАТО, или причамо о медијским манипулацијама. Ваљда знају шта би они радили, о чему би они разговарали“, навео је Вучић.

„И коме да објасниш да су теме, са Путином, биле реформе и инвестиције, дакле рад, и да је основна тема са Блером била ефикасност, опет у раду. И да је основна тема са Европом – рад, и да са Кином, Азербејџаном, Уједињеним Емиратима… опет разговарамо – о раду“, рекао је премијер.

Нагласио је да део Србије „уједињен у својим суманутим идеологијама, живи од прича“.

„Храни се њима, навучен је на њих више него на било који порок који се може замислити“, пише Вучић.

Зато се данас, сматра премијер, нико и не бави резултатима ове владе, нити иједном бројком која говори о томе да је то што смо радили, дало резултате.

„Та признања долазе из света, и то оног његовог највреднијег и најразвијенијег дела“, истакао је Вучић.

„Важнији је, бар према насловима у новинама, украјински сценарио (о том сценарију говорио је само један од лидера бившег режима), и Путинов удар на Србију, и то што ћемо, сигурно, поново бити поплављени, и то што 300.000 Срба размишља о самоубиству…“, навео је Вучић.

„И зато свим беспосленим теоретичарима завере још једном да поновим. Ова земља, под овом владом, наставиће да разговара и са Русима, Американцима, Кинезима, Арапима, Немцима, Бугарима, па ако треба и са ванземаљцима – о само једној ствари. О раду“, рекао је премијер.

„Добили смо мандат да будемо мрави. А цврчци… они су, плашим се, отпевали, баш на тим последњим изборима. Неће више бити такве Србије. Без обзира на то колико се трудили, уједињени идеолози, да је врате, и без обзира на сву помоћ коју имају кроз пророчко штампање и емитовање разних катастрофа“, рекао је Вучић.

Ова земља се, нагласио је премијер, ипак одлучила на нешто друго, „за онај сценарио у којем ће много више од 300.000 људи да ради“.

„Ја бар радим на томе. Сваког дана. Наставићу и неће ме зауставити“, поручио је премијер Вучић у ауторском тексту за лист Блиц.

КОМЕНТАР

пук БОГОСАВ
Тандара мандара броћ је читав ауторски текст премијера који би требао да другачије да размишља и да се експонира овакав какав је да се врати у обданиште тамо се ова бајалица највише користи. Сви који су сада на копаонику да схвате да баратају са науком која од Бога није дата већ само од човека прокламована како је покојни Карл Попер говорио да се наука бави фалсификовањем чињеница посебно тзв меке науке економија, право, психологија, социологија и сл. где нема законитости Божије него људски нос - прћија одлучује јер се нико са никим не слаже и не може да докаже да је у праву јер су то науке отпадници од Божије вертикале и боље да послушају писмо академије инжењерских наука о опасности продаје телекома и да примене свих девет заповести дежурног официра блог пре него што почну да ишта причају. Да се врате да не млате празну сламу и троше народне паре који гладан. Да заврше са мрцварењем и убијањем народа. Следи Божија казна појединаца који се оглуше о наведене заповести дежурног официра гарнизона Србија - Србске земље. Убице (Влаховић за економију и привреду) не могу да оживљавају жртву коју су убили и што пре да се одвоје од демона (Вашингтона и Брисела да не би разљутили Господа да нам приреди нове катастрофе као што је била поплава).

MLAĐAN
ДРУГИ ПИШУ: Предраг Поповић „Још док је био генерални секретар Српске радикалне странке Александар Вучић је помагао у лову на генерала Ратка Младића. Шпијунске активности актуелног владара Србије разоткрио је Бруно Векарић, заменик тужиоца за ратне злочине. О томе пише Предраг Поповић, дугогодишњи Вучићев сарадник и уредник дневног листа „Правда“, остављајући под сумњом одговор ко је узео десет милиона долара, за хватање генерала Ратка Младића“. КОМПЛЕТАН ЦЛАНАК:
хттп://www.магазин-таблоид.цом/цасопис/?ид=06&бр=331&цл=05 / ДРУГИ ПИСУ: Никола Влаховић “ Одлазећи владар Србије, Александар Вучић, ухватио се у мрежу америчке колонијалне политике. Из те замке ниједан амерички слуга није изашао. Ни њему се не пише добро. Амерички потпредседник Џозеф Бајден му је у Минхену рекао да ће разговарати са њим кад из безбедносног система Србије уклони Русију. Амерички амбасадор у Београду, Мајкл Кирби, наредио му је да са косовским премијером Исом Мустафом не сме ни да помене „Трепчу“ и питање српске имовине. Амерички сенатор Кристофер Марфи, запретио му је да ће проћи „као Јанукович у Украјини“, само ако се окрене ка Русији. Пред крај прошле године, амерички Конгрес донео је документ под називом „Акто о превенцији руске агресије 2014″ у коме је Србија „обрађена“ као савезничка земља, под тачком 304. КОМПЛЕТАН ЦЛАНАК: хттп://www.магазин-таблоид.цом/цасопис/?ид=06&бр=331&цл=14

/ ДРУГИ ПИСУ: Милица Грабеж “ Живот и политика Ивице Дачића: од Малог Слобе до великог преваранта. У Србији је, што се политике тиче, још актуелан виц о Ивици. Када Срби изаберу на гласању Коштуницу, добију Ивицу Дачића. Када изаберу Бориса Тадића, добију Ивицу, када победи Вучић, опет добију Ивицу Дачића. Он је по националности Хрват, данас није више премијер, али је потпредседник Владе Србије и као министар иностраних дела, као представник Србије, председава ОЕБС-ом. Хоће ли се скоро угасити Дачићева звезда, а њен пад завршити у Забели, неколико километара од гроба Слободана Милошевића?“ КОМПЛЕТАН ЦЛАНАК:
хттп://www.магазин-таблоид.цом/цасопис/?ид=06&бр=331&цл=06 / МАРКО ВИДОЈКОВИЦ:“НАСИМ ЗИВОТИМА УПРАВЉА САКА КРИМИНИЛАЦА И ДИЛЕТАНАТА“. хттп://вимео.цом/118805363
хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5вАwб5М8_пИ / БРАНКО ДРАГАС О ВУЦИЦУ,ЦИТИРАМ ГА:““Премијер никада ништа није радио у животу. Његово партијско балављење по парламенту, рушења уличних табли, вређање посланика и вербално иживљавање не сматрам никаквим радом. Човек без радног искуства, звања, заната и референце у струци држи нам предавања о раду. Човек који је у време бомбардовања, забринут за судбину грађана, добио државни стан на поклон, лицемерно се пренемаже, подваљује, лаже и обмањује јавност причама о култу рада. Ако је тако способан, зашто он не отвори своју приватну компанију? Нека нам покаже како се то ради. Нека нам покаже како се на тржишту зарађује стан од 140 квадрата у центру Београда. Његово свакодневно пренемагање и понижавање грађана Србије је несносно. Нико још овако није понизио Србе. Тврди да смо лењивци, незналице и кукавице. Тврди да смо јефтина радна снага. Нека отвори приватну фирму и нека ради по законима које је сам донео. Банкротираће после месец дана. Услови за приватни бизнис у Србији су очајни. Увођење еколошке таксе, коју плаћамо по квадратном метру простора, доказ је лудила власти.” Крај цитата – Сее море ат: хттп://www.телепромптер.рс/бранко-драгас-арапи-се-спрдају-с-вуцицем-странци-питају-који-је-вуцицев-проблем.хтмл#стхасх.нбсЕ3ВW4.дпуф

пук БОГОСАВ
ТЕШКА БОЛЕСТ и ГОРЕ И ДОЛЕ, једнако ИЗПАЧЕНОСТ. Мила Алечковић
рече није УБИЦА САМО ОНАЈ КОЈИ СА ДВА МЕТРА ПУЦА У ЧОВЕКА већ је
УБИЦА И ОНАЈ КОЈИ ДОНОСИ ОДЛУКЕ и ЗАКОНЕ КОЈИИМ УБИЈА СВЕ
ВРСТЕ КОЛЕКТИВА – брак, породице, родбинске групе, месне заједнице,
градове и села, општине, приврене и душтвене заједнице, регионе и државу)
Вучић се сам прокламовао за УБИЦУ- БИЋЕ СРБСКОГ НАРОДА НЕ МОГУ
ДА МЕЊАЈУ ЗЕМАЉСКИ ВЛАДАРИ ПО СВОЈОЈ СВОЈО ВОЉИ: ОНО ЈЕ ПЕЧЋЕНО
ОД ГОСПОДА БОГА ЗА СВА ВРЕМЕНА. НИШТА СЕ ОД БИЋА НЕМОЖЕ
ОДУЗЕТИ:ЈЕР МОРА ДА РАСТЕ: МОЖЕ СЕ САМО ЗУСТАВИТИ НА ДОСТИГНУТОМ
НИВОУ.
ВУЧИЋ КАО САМОПРОКЛАМОВАНИ УБИЦА СРБСКОГ НАРОДА нека изабере
СВИЛЕН ГАЈТАН или поступак пок ВЛАЈКА СТОИЉКОВИЋА на степеницама
НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ, зграда која је уклета и у којој није донета ни
једна одлука за ДОБРОБИТ СРБСЉИКОГ РОДА!
Коначно ВУЧИЋ нема ТРИ ЧУКЕ о СРБСКОМ РОДУ к оји је са ГОСПОДОМ,
Дрогиран протестантизмом ( новац и профит уместо БО ГА) удаљио се од
ЈАРБОЛА СВЕТОСАВЉА_(1221- А ми срби кажем ти Иринеју, судбоном смо
преодређени дА БУДЕМО ИСТОК НА ЗАПАДУ И ЗАПАД НА ИСТОКУ . И ДА
ИЗНАД СЕБЕ ПРИЗНАЈЕМО САМО НЕБЕСКИ ЈЕРУСАЛИМ.- А НА
ЗЕМЉИ НИУКОГА !!!!!!) РАЗСРБИО СЕ И ОДСТУПИО ОД
ПРАВОСЛАВЉА. Анатема на ТРГУ РЕПУБЛИКЕ после потписивања
Бриселског споразума на штету СРБА то је потврдила.
БОГ ЧУВА СБИЈУ; СРБИЦУ И ПРАВОСЛАВЉЕ !!!!!!!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat