ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Подела Југославије по интересним сферама

Ова карта је пронађена код мртвог НАТО официра. На њој јасно
можете видети интересне сфере појединих земаља и стварни разлог сукоба
у бившој Југославији.


КРОЈЕЊЕ ДРЖАВА У КУЋНОЈ РАДИНОСТИ СРБОМРЗИТЕЉА

Горња карта је само један узорак од хиљаду узорака сличних карата које су радили НАТОВСКЕ патриоте СРБОМРЗИТЕЉИ још од другог светског рата. У немачкој су се догодиле истините ситуације да су сличне креације оваквих карата биле доступне српском обичном човеку. После 1990 године на почетку цепања СФРЈ у штампи је обелодањен случај немице која је из захвалности, што јој је српски народни видар из Грделичке клисуре излечио сина дојавила њему  да је случајно у кући свог супруга у каси нашла текст и карту сличну овој о комадању СФРЈ и о касапљењу Србије. Други случај потиче из приче Најдана (хармоникаша и ковача) са Радан планине који је својим понашањем одобрио послодавца толико да га је тај немац позвао у свој кабинет и показао му карту сличну овој и притом му рекао "САМО ОВО ЋЕ ОСТАТИ ОД СРБИЈЕ". 

Зашто то раде?

Што је ВЕЛИКА БЕЛА СРБИЈА била читава садашња Европа (Француска, Белгија, Холандија, Данска, Немачка, Шведска итд) коју су дођоши из Африке и Азије (аријевци, галилејци, французи, италијани, грци, етиопљани) отели од БЕЛИХ СРБА. Европљанима је тешко да прихвате да су на туђем поседу. Хашким трибуналом се жели спречити враћање Србима тапија на Европу ако их прогласе као геноцидан народ.

Због тога је Бог СРБ уредио у Јовановом откровењу да од Европе остане само нова Византија.


Ову ситуацију потврђују и саопштења Тибетанских адепта Хелени Балвацкој (писма Тибетанских мудраца) где је речено да је због огрешења према изабраном народу
Британска острва бити прва на листи за потапање а потом и остале територије са белом бојом.
Очито је да западни србомрсци знају каква их судбина чека па се утркују да ко ће први да уђе у СРПСКУ НОЈЕВУ БАРКУ. А знак да то убрзо предстоји је и одлука једног Холанђанина да направи Нојеву барку.

ОДЛАЗАК РАТКА МЛАДИЋА У ХАГ само убрзава тај чин потапања. Ко хоће да се увери како ће проћи та Европска булумента нека прочита у старом завету главу 5 књиге пророка Захарија оца Јована Крститеља, због кога је отац Захарије био посечен. За ефекте који су најављени преко пророка Захарија не треба чекати јел урагани и тајфуни то чине у Америци. Пошто је Америка притисла Србина (чији је број 69) на њеној магистрали број 69 од Мексичког залива до Мичигена потонуће истом силом којом су и којом притискају Србе у понижења. Пошто нису стали на време а били су упозорени преко амбасада у Србији 1994-1995 (видети на сајту у Божијим порукама). Пошто су склопили уговор са демоном и удостојили га бројем 666 којим је била означена 77 година магистрала ТЕКСАС, НОВИ МЕКСИКО, ЈУТА итд укидањем овог броја и преименовањем у 491 нису отклонили награде која их чека потапањем тихоокеанске обале комплетно, средњег дела око Мисисипија и Мисурија до Мичигена и источна обала са Њујорком. О овој катаклизми им је причао њихов видовњак Едгар Кејс који је умро 1943 године када и Никола Тесла.

Цунами у Јапану је следећа реплика Божије срджбе на тлу Америке.     
     

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat