ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Na Silustani-David Ajk

Давид Ајк је доживео иницијацију за своје подухвате у свери Велике Тајне светске завере Илумината крочивши у Перу-у на локацију града СИЛУСТАНИ поред садашњег града ПУНУ на језеру ТИТИКАКА на Андима у Перу-у. Деда Вукан је нашим људима који су били по основу грађевинских радова препоручио ако упадну у невољу изговоре реч СОРАБ. То им се тако догодило што су помогли једном ИНДИОСУ да натовари магаре који им је чувши ту реч пољубио ноге и одвео их је у реон НАСКА долину где се налазе огромни цртежи и показао им Византијски крст. Претражујући поводом тога снимке сателитске ја сам нашао цртеж српског сељака са шајкачом.

Интересантно је да у читавој причи о заверама Давид Ајк не помиње Србе, обзиром да је Енглез није ни чудо. Пошто сва три топонима ПУНО-МНОГО, СИЛУСТАНИ-(на СИЛУ СТАНИ) представљају српске речи, да је поштовао српски језик било би му јасно зашто је нека сила заковала његове ноге да није могао да подигне са тла. По његовој исповести од тог дана се излечио физиолошки а духовно је добио снагу да се бакће са демонским силама ХВАЛА МУ ЗА ТО. Ко хоће може на интернету да провери убацивањем кључних речи латиницом "ПЕРУ, АНДИ, НАСКА, СИЛУСТАНИ, ПУНО, ТИТИКАКА". Овим истичемо језеро Титикака и град Пуно, да је важно према неким истраживачима ту је временска капсула из које се може  сазнати судбина настанка и нестанка ове цивилизације.   

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat