ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

14.Jul 1992 (7500god) S.O.S za Evropu

Хаџи Војислав Девић

Жртве рата се умножавају и уместо да се балкански конфликт разреши дипломатским путем упловљавају ратни бродови у Јадранско море и гомилају се оружја и војске на границама Југославије.

Европо заустави своју ратну машину и не утркуј се са Америком у разарању Балкана. У једном грађанском рату, у којем учествује најмање три стране, не може се осуђивати само једна земља. На Србима је само део те одговорности, али ми нисмо започели тај рат. Он је проузрокован кршењем устава Босне и Херцеговине од стране Муслимана и Хрвата уз помоћ Европске Заједнице. Наше је мишљење да Србија не сме, и не треба, и не жели да буде узрок и окидач Трећег светског рата, како јој то поново лукаво подмећу велике силе.

Југославију је стварала иста ова Европа која је данас тако немилосрдно разара, прихватајући оптужбе да је за сва њена стара и нова зла крив искључиво српски народ. Исти они који су уложили огромна средства и моћну пропаганду за стварање друге Југославије, сада користе још горе методе разарања живог ткива свих нас, као људи и народа. Хришћанска Европа изазива својим крволочним понашањем Антихриста. Европо, корачаш путем уништења у уверењу да напредујеш златним путем свог просперитета.

Апокалиптични сценарио за Европу и читав свет, предвиђен је како од стране црквених мистика и светаца (од Светог хиеромонаха Нифона Константинианског из шестог века, преко Пресветог Нила Мировлита, Светог космаса Етолског, Светог Саве Калимношког, до Светог Калиника Церничког из деветнаестог века), тако и од госп. Паскала Бонифација, директора Института за интернационалне и стратешке односе у Паризу, 1990 год. Треба посебно напоменути да су се ова пророчанства, односно предвиђања, догодила у различитим и временски веома удаљеним раздобљима, а све се односе управо на исту 1992.годину.

Ако се Балкан (Струна света - Catena Mundi), Јерусалим (Пупак - омфалос света), Арарат (Плексус соларис света), Кашмир (Треће око света) и Тибет (Кров света), ускоро не умире и не уравнотеже, онда ће се разарајуће вибрације које се сад роје и суперпонирају у њиховим извориштима, пренети резонанцијом преко мреже енергетских струна до најдуљих кутака Земљине кугле тако да нигде неће постојати сигурно место за живот људи.

Свет се управо налази на прагу таквог једног циклуса распадања а да, или није свестан тога, или не жели о томе свесно да мисли, или га чак и подсвесно прижељкује, као праведно, или неправедно, али свакако разрешење ове безизлазне ситуације раздробљеног, отуђеног, завађеног, нехуманог, неетичког и празног света, и без Бога, и без Човека, у њиховим исконским и протостваралачким омнипотенцијама.

У сваком случају, данашњем човечанству преостаје само једна алтернатива опстанка, а то је буђење и усаглашавање енергија на свим нивоима бића. У противном, смак овога света је загарантован услед синергетских дејстава разних феномена од оштећења озонског омотача, преко Трећег светског, наравно, нуклеарног рата, до отопљавања климе, слабљења земљиног магнетизма, гравитације, или померања магнетних полова.

Не мора се бити ни мудрац ни пророк, да би се видео брзи крах "новог светског поредка" који се заснива на сили економије и оружја и на непремостивом јазу између овог и оног света, а који заступају пре свих САД, Немачка и Ватикан. Њему се за сада највише одупиру Срби, Индијци и Кинези, а у том поредку у крајњој линији, нема места за словенске, православне и друге мале народе (Баске, Каталонце, Корзиканце, Ирце, Шкоте, Копте, Јермене, Курде, Тибетанце и разне арапске народе).тј. за њихов начин виђења, доживљавања и саучествовања у свету.

Тренутно још немерљива и несагледива национална и религиозна превирања, за сада највише у словенском свету и његовом најближем суседству, гурају Европу и човечанство, неосетно, али сигурно, у провалију.

Европа као да не разазнаје шта јој се спрема. Као некада Јеврејима у пустињи, Европи је несумљиво потребна огромна светлост да би стварно изашла из лавиринта и постала обећана земља. Та благотворна и благодатна светлост исијава непрестано, већ миленијумима из Catane Mundi као Златне Струне Света, Балкана као Прве Европе и средњег Подунавља као источника писмености и културе европске цивилизације.

Та Златна Струна Света (Catanа Mundi - стара ознака за Балкан) представља, у ствари нулти меридијан класичног предегипатског геометријског система. Ова неутрално поларизована висока трептећа нит повезује, на обе земљине хемисвере, између хиперборејског Гренланда и јужног магнетног пола, Света Места и Свете Горе разних вероисповести.

Она повезује и Фрушку Гору, Атос и Синај у тај Златни земљин прстен. Ове три Свете Горе чине троструко јудеохришћанско јединство, троједнаки, али ипак различит мемофонд Евромедитеранске цивилизације. Овај упамћени обим чврстих моралних начела, знања и умења живљења и умирања у разнораванским чинодејствујућим и свештеноначелним просторно - временским сферама, представља конститутиван моменат цивилизације утемељене на законима склада човека, заједнице, природе, геокосмичких и Божанских сила. Трагајући за златним руном, Аргонаути су пловећи Медитераном и Дунавом нашли Златну Струну, Catanа Mundi - геокосмички лук помоћу кога се Мајка Земља и опасује (уравнотежује и познаје) и распасује (узнемирује и разобличује).

Европа је срамно богата, Богатство рађа осећај самоуверености и чини Светост и Бога непотребним. Европа живи и креће се у лажи компромиса. Она је крајње себична и егоцентрична, док се у исто време понаша потпуно и готово претерано љубазно. Најзначајнија особина Европе је њена сујета. Она гледа на све остале цивилизације са висине. Цивилизација Европе није ништа друго него првобитно идолопоклонство у модерном облику, резултат човечијег кошмарног и упорног покушаја да постави трон изнад Божијег трона. Идеал Европљана је исти као идеал Луцифера.

Циркус Европа трећи пут у двадесетом веку гостује на планети земљи. Своје прве крваве представе одржавао је јесенас и пролетос у Хрватској и Босни, а ускоро жели да заигра у Србији и на читавом Балкану да би као Нерон уживао у прождирућем огњу изазваном сопственом десадовском болешћу.

Европо, ниси зрела за сањано доба мира, среће и радости, него за казну. Твоја кукавичка издаја коју си извршила над нама, Србима, вредна је само наше узвишене самилости. Европо, не осећаш грех који си учинила око растурања Југославије. Не осећаш своју кривњу, а то је казна највећа - већа од греха, већа од злочина. Твоја мржња за нас је храна, јер само велике олује проузрокују велике таласе.

Ко сеје ветар жњеће олују.
Ко сеје олују жњеће Потоп и Апокалипсу.

Балкан, а пре свега Србија као његово срце, је у сукобу са Европском Заједницом и САД, и то у неравноправном сукобу (12 милиона људи наспрам 600 милиона човеколиких робота; однос је 1:50). Али узалуд је покушавати да Србија силом схвати нови светски поредак. Спољна политика србског народа условљена је његовим индивидуалним конституцијама, а конституције народа су дате једном за свагда.

Суштина Србије је мистерија; показује се да је улога коју јој је провиђење одредило овог трена управо антитеза новог светског поредка. Сам србски карактер је од значаја у том погледу: његова древна митолошка укорењеност у знање о чувању небеских и Божијих закона је један од главних чинилаца његове сврхе опстанка у човечанству. Савршенство србског карактера и језика је инкарнација судбине у светском организму, те он ствара фундаменталну негативну вредност у функционисању новог светског поредка. Да се разумемо, не неутралну ни безначајну, већ фундаментално негативну, тј. реметилачку вредност. Србски народ, по цену свог истребљења, али уз помоћ свих небеских сила (које не признају власт и тиранију било ког глобалног светског земаљског престола, јер би он реметио природну и геокосмичку равнотежу), омета победоносни марш "мондијализма". Србија се бори против лажног пацифизма Атлантског пакта.

Ако Србија буде бомбардована ради "дисциплиновања", покидаће се етарско - астралне нити између Земље и Неба, пукнуће струна света (Catena Mundi) и доћи ће до епифаније Апокалипсе. Од србског народа ће се месити хлеб -посфора и припремиће га за жртву на нечасној трпези сатанске Европе, а Белезебуб, предводник НАТО пакта, присуствоваће и водиће чин клања невиног народа.

Наравно да ће и снаге пакла претрпети тешке губитке и непроцењиве жртве. Организам Србије даће свој адекватан одговор на све околности, и то независно од наше воље, јер је он довољно увежбан да делује у односу према свим могућим ситуацијама. Знање оностраности је дубоко структурирано у нама. Ми смо измирени са собом и са чињеницом да ћемо умрети у борби са Антихристом, али и да ћемо васкрснути.

Исцрпљеност и оболелост твоја, Европо, веће су но што разум може да схвати. Твоје излечење захтева огромне стваралачке снаге и дубља сагледавања но што људска слобода и савест могу да пруже. Да ли те треба уопште лечити? Или се и ми можемо од ње на смрт разболети? Да ли да ти кажемо тајну мелема против труле живости?

Изгубила си смисао за разумевање и поштовање свих табуа, јер си изгубила смисао за сакрални живот уопште. А губљење смисла за Светост, довело те је до вулгаризације и декаденције чак и оних фундаменталних етичких норми.

1. Европо, заустави распад, деструкцију и сатанске пориве убрзане потрошачке цивилизације, обнови места моћи - обнови своје Свете Горе. Врати им значај који им је дат Божијим провиђењем и историјским легитимитетом и придодај им још више шума, и монаха, и монахиња, и мира, и поштовања. Поштуј и обнови и сва Света Места на Cateni Mundi. Тиме би сакрална оса Евромедитерана својим удруженим чинодејанијима побудила обнову и оживљавање других комплементарних сакралних стожера на Арарату, Кашмиру, Тибету, Андима, Роки планинама, и убрзала њихово повезивање у јединствену мрежу Светих Гора. Пошто нема светског мира без религиозног мира и дијалога и синхроног деловања међу религијама ова оживљена потка сакралних места постала би Света Мрежа духовне планетарне обнове човечанства, која своје мирољубиве и мироточиве молитвене вибрације и пулсације свакодневно уткива у узнемирено, расколично и разорено ткиво света.

2. Ако хоћеш да обезбедиш своју исхрану у будућности, мораш се вратити дрвету. Нашу еволуцију су омогућили ораси и лешници, а не животиње товљене житом и кукурузом. Не могу се више ширити површине под усевима, са којих од прилике половина приноса одлази на исхрану стоке и других домаћих животиња, како би човек имао довољно меса за јело. Ако се то не заустави, ерозија тла и његово претварање у пустињу узеће стравичне размере. Треба да пређеш на полјопривредну производњу која је мешовита (без монокултура) и на тзв. агрошумарство (ред шуме, ред ораница). Такође треба да се окренеш комплетно другачијем начину живљења које има ближи контакт са природом и њеним циклусима, који би давао људима већу сатисфакцију и омогућавао равномернију деобу добара. Аскетизмом и скромношћу се бори против гаргантуизма и грандоманије, одрицањем и умеравањем против незајажљивих апетита и воље за моћи.

3. Трећа, али у ствари, паралелна фаза, би била планирање и изградња БИОПОЛИСА - здравих, уравнотежених и хармоничних градова у конфликтним подручјима. Ови еколошки миротворни полиси би својим биоурбанистичким просторима/временима, омугућавали заједнички живот људима различитих нација, вероисповести, статуса и др. Градили би се у одређеним разделницама међу Светим Местима, онда кад би за то постојала сагласност, како влада, тако и локалних власти и грађана.

(Ова три савета представљају извод из пројеката Човечанство у измењеним условима опстанка, Прото - корени човечанства и нова идеграмска азбука као језик мира и Оживљавање Светих Места и Светих Гора света, којима руководе Consulting Bioproject i Institut za semiologiju).

Заправо се и не зна да ли ти Европо уопште и постојиш и где се оцртава твоје постојање сем у митовима и у производњи ратова. Ми памтимо, и добро знамо, твоју прошлост и твоју душу прељубнице, крадљивице и невернице. Нас више не можеш преварити својим данајским даровима, нити нас заводити скривањем под Саломиним веловима.

Жохар си ти, богомољка (Mantis religiosa) прерушена у проститутку високог стила. Свој незајажљив полни нагон за оплођењем и задовољењем пожуде, али и прождирањем мужјака, прикриваш својом тобожњом демократичношћу, слободољубивошћу, мазном фриволношћу и радодајном екстазом. Нема тог континента, религије, државе и нације пред којима се ти ниси свлачила, бестидно нудила да би их одмах након оствареног коитуса згазила, понизила и бацила у окове своје блудне, наказне и смртоносне сексуалности. Ти си инкарнација богиње Кали на Западу.

У очекивању нових Александера, Ханибала, Џингис Канова, Атила, Наполеона и Хитлера који ће те, макар на трен, зауздати и задовољити мазохистичке пожуде, сетила си се, по трећи пут у овом веку, своје прве младости кад те је Зевс, претворен у белог орла силовао у врбовом честару. И по трећи пут, жељна да оживиш сећања, упушташ се у свингерску игру са три орла: белим америчким, црним немачким и белим двоглавим србским (постоје ту још који орлићи који углавном држе свеће). Овог пута, ми би да пропустимо круг и да не учествујемо у твојим крвавим оргијама. Враћамо ти улазницу за твоју нову циркусијаду, а ти нас на силу тераш да будемо главни актери на трпезу твоје ложнице.

Обрати пажњу да смо ми наследници тајне трпезе коју су нам завештали наши балкански преци са Лепенског вира. Овога трећег пута, уз помоћ Господа и свих небеских сила, твоја сексуална акробатика ће се завршити истинским салтом мортале.

Орлови су те прозрели! покај се бестиднице, Европо, престо ма нон троппо, пре но што врапци од Балкана до Јитланда не заџивџане: Европа је Тропа!!!

Нови Сад - Београд 14. јула 1992.
На свете мученике бесребренике, Козму и Дамјана    

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat