ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

NEBESKA SRBIJA OVDE I NA TIBETU

НЕБЕСКА СРБИЈА ОВДЕ И НА ТИБЕТУ


Деда,ти си мени говорио да су твоји преци са Тибета.
ЈЕСУ ДЕТЕ. КАД СТАРИ СОРАБИ СИЂОШЕ НА ЗЕМЉУ,ЈЕДНИ ОСТАШЕ ОВДЕ У СРБИЈА. А ДРУГИ СЕ РАШИРИШЕ ПО ЧИТАВ СВЕТ,ЕГИПАТ,МЕСОПОТАМИЈА,ИНДИЈА. А СТАРИ СОРАБ СТАРИНА ОСТА ОВДИ НА СТАРА ПЛАНИНА. АЛИ ДЕТЕ МОЈЕ,ЂАВО НЕ МИРУЈЕ. НЕКИ ЂАВОЉИ НАРОДИ СА САМ СОТОНА ЛИЧНО НАПРАВИШЕ НЕКАКИ МУТАНТИ ИЗМЕЂУ ЂАВО,ЉУДИ И ЖИВОТИЊЕ ШТО СЕ И ДАНАСКЕ МОГУ ДА ВИДУ ТИ КИПОВИ У ИНДИЈСКИ ХРАМОВИ. НЕКАКИ МАЈМУНИ СА ЧЕТИРИ РУКЕ И НЕКАКИ ЉУДИ СА ВИШЕ РУКА И НОГА. ТЕ ТИ ОВИ ЂАВОЉИ НАРОДИ НАПАДОШЕ ОНЕ МИРНЕ ЉУДЕ У ЈУЖНА ИНДИЈА. ДЕТЕ,ОЋЕ СВЕ ДА ИХ САТРУ! АЛ НЕКАКО ДОЂЕ ГЛАС ДО СТАРИНЕ, И ОН ТИ ДЕТЕ СА НЕКОЛИКО СОРАБА СА УСИЉЕНИ МАРШ УМАРШИРА У ИНДИЈА! ТЕ ТИ СЕ ТУ ЗАМЕТНУ МЛОГО ВЕЋИ БОЈ НЕГО СА АТЛАНТИДА! АЛИ ШТА ДЕТЕ ДА ТИ ЈА РЕЧЕМ? ДА ТИ ЈА ТАЈ БОЈ НЕ ОПИСУЈЕМ,ОПИСАЛЕ СУ ГА МЛОГЕ СВЕТЕ КЊИГЕ ИЗ ИНДИЈА. ТУ СУ НА СТАРИНУ ПОТЕЗАЛИ И АТОМСКО ОРУЖИЈЕ! АЛ СТАРИНА НЕ ОДСТУПА! ПОГРДИ ОНЕ НАКАЗЕ,ПОГРДИ ИХ И У МОРЕ ИХ САТЕРА! АЛ ДЕТЕ МОЈЕ,СТАРИНА СЕ ИЗ БОЈА У БОЈ УМОРИО ОД ОВИ ЗЕМАЉСКИ ЖИВОТ. УЖЕЛЕ СЕ БОЖИЈЕГ МИРА И СПОКОЈА,ТЕ РЕЧЕ СВОЈИМ СОРАБИМА У ЈУЖНА ИНДИЈА : БРАЋО,САГРАДИТЕ МИ ОВДИ ОЛТАР. ОЋУ СА ЊЕГА ДА СЕ ВРАТИМ ГОСПОДУ. САГРАДИШЕ МУ СОРАБИ ОЛТАР ДВА ПУТА ВЕЋИ ОД КЕОПСОВА ПИРАМИДА. ПОПЕ СЕ СТАРИНА НА ОЛТАР И РЕЧЕ ГОСПОДУ : ГОСПОДЕ,СВЕ ШТО САМ РАДИО НА ЗЕМЉА,РАДИО САМ РАДИ ПРАВДУ ТВОЈУ. АКО САМ ДОСТОЈАН ТВОЈЕ ПРАВДЕ,ПРИМИ МЕ У КРАЉЕВСТВО НЕБЕСКО. У ТАЈ ЧАС СЕ ОКО СТАРИНЕ СТВОРИ ЉУБИЧАСТА СВЕТЛОСТ, И СТАРИНА ДЕТЕ МОЈЕ ОДЕ ГОСПОДУ.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat