ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Potvrdjeno predanje o napuštanju kosmeta iz 1998 god.


ПОТВРЂЕНО ПРЕДАЊЕ О НАПУШТАЊУ КОСМЕТА ИЗ 1998 год.

У току западне операције избеглиштва шиптара са космета према Албанији према казивању пот.пук србске милиције десило се следеће:
При формирању једне колоне тзв. шиптарских избеглица "под притиском србских власти" догодило се ово : било је пуно деце која су плакала у тој колони, једно дете се посебно истицало у нервози и плачу иако је мајка шиптарка чинила све да га смири, то је посматрао пот.пук милиције и хоџа шиптарски. У једном тренутку србин пот.пук извади из торбице флашу са водом приђе мајци уцвелјеног детета и даде јој, дете се освежи и умири, присутни хоџа приђе пот.пук захвали се и рече му : Видим да си добар човек а пот.пук му одговори да и он има малу децу. Хоџа му рече да зна да је вероватно тако, видиш ми сад идемо тамо на неко време па ћемо се вратити овде а ви ћете отићи са космета. То ће трајати неко време онда ћемо ми шиптари да напустимо космет и никада се више нећемо вратити.     

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat