ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

SPAS OD VISEVEKOVNE ZAVERE PROTIV SRBSKI NAROD

СПАС ОД ВИШЕВЕКОВНЕ ЗАВЕРЕ ПРОТИВ СРБСКИ НАРОД


Деда,значи још увек у нашем народу има добрих људи.
ПА ДЕТЕ,БЕЈАШЕ ДОБРИХ ЉУДИ И У СОДОМА И ГОМОРА. А КАМОЛИ ДА ИГ НЕМА У ЗЕМЉА СРБИЈА! ТЕ КАД ХТЕДЕ БОГ ДА СПАЛИ СОДОМА И ГОМОРА ЗБОГ ЊИОВ ГРЕХ И БЕЗАКОЊЕ,ИЗВЕДЕ ОНИ ДОБРИ ЉУДИ ИЗ СОДОМУ И ГОМОРУ, ДА ИМ ЖИВОТ СПАСИ.
Па деда,хоће ли Бог да спали Србију?
ДЕТЕ БОГ НЕЋЕ. АЛ БИ СРПСКИ ДУШМАНИ ХТЕЛИ,АЛ НЕ МОГУ.
Од ког не могу деда?
НЕ МОГУ ДЕТЕ ОД ВЕЛИКА ЦАРСКА РУСИЈА! А БОГАМИ НЕ МОГУ НИ ОД НАРОДНА РЕПУБЛИКА КИНА.
Деда,зар је Кина наш савезник?
ДЕТЕ,КО ЈЕ ГОД НЕПРИЈАТЕЉ ОД НАШИ ДУШМАНИ НАШ ЈЕ САВЕЗНИК!
Деда,ти са том својом причом о митском српском цару поново почињеш ратно хушкачку политику на Балкану,и правиш од Балкана фактор нестабилности у Европи.
ДЕТЕ,ДЕТЕ! СРПСКИ ЦАР ЈЕ БИО НА ОВИ СВЕТ. И СРПСКИ ЦАР ИМА ОПЕТ ДОЋИ НА ОВИ СВЕТ. ПИШЕ ТИ У СВА ТАЈНА ПРОРОЧАНСТВА ДА ЋЕ СРПСКИ ЦАР НА КРАЈ ОД ВРЕМЕ ДА ПОРАЗИ НАРОДИ ОД ГОГ И МАГОГ! ДА ИМ ЗАДА КОНАЧАН УДАРАЦ! ЛАКО ЈЕ ДЕТЕ ДАНАС ТУЋИ СРБЕ,ЈЕР СМО БЕЗ СВОГ ЦАРА. ДАНАСКЕ ДЕТЕ КАД НЕКО ЈЕДНОМ УДАРИ СРБИНА,А ОН ГА ЈАДАН МОЛИ ДА ГА УДАРИ ЈОШ НЕКОЛИК ПУТИ.АЛ ДЕТЕ,КАДЕ ДОЂЕ СРПСКИ ЦАР МЕЂУ СРБЕ ПОНОВО,КО ЈЕДНОМ УДАРИ СРБИНА,ЊЕГА ЋЕ СРПСКИ ЦАР ДА УДАРИ СТО И ЈЕДАН ПУТ! СВЕ ДОК ГА СА ЦРНУ ЗЕМЉУ НЕ СРАВНИ! ДА СЕ НА ЧИТАВ СВЕТ ЗНАДЕ ДА СЕ СРБИ ВИШЕ ТУЋИ НЕ СМЕЈУ!
Деда,да ли је таква врста дивљаштва коју ти призиваш да проводи српски цар над другим народима света у складу са демократијом и са међународним правом?
ЈЕЛ КАЖЕШ ДИВЉАШТВО ДЕТЕ? ЈЕЛ КАЖЕШ ДА ЋЕ СРПСКИ ЦАР КОЈИ ИМА ДОЋИ БИТИ ДИВЉАК? НЕЋЕ ДЕТЕ МОЈЕ! ОН ЋЕ СА ПЕСМУ НА УСТИМА И СМЕШКОМ НА ЛИЦЕ ТУЋИ ДУШМАНИ. НЕЋЕ ОН ДА УРЛА КО ШТО УРЛАЈУ ДИВЉАЦИ. НЕГО ПСАЛМИ ИЗ ГРЛО,А БАТИНА ИЗ РУКУ. ПА УДРИ ДУШМАНИ БОЖИЈИ! ДА ИМ ПОКАЖЕ ДА ИХ БИЈЕ ПРАВДЕ РАДИ, А НЕ РАДИ ИЖИВЉАВАЊА ,КАО ШТО ОВИ ТУКУ И МУЧЕ СРБЕ ВЕКОВИМА.
Деда,како човек може певати и тући људе?
МА ДЕТЕ МОЈЕ,НЕЋЕ ОН ТУЋИ ЉУДЕ,ЈЕР СЕ ЧОВЕК ТЕШКО ПОСТАЈЕ. НЕГО СТОКУ ЉУДСКУ! ОНЕ ШТО СУ ГОРИ ОД СВАКЕ ЗВЕРИ ЗЕМАЉСКЕ! А ПЕВАЋЕ ПСАЛМЕ БОГУ. ДА МУ БОГ ДА СНАГЕ У ПРАВЕДНЕ РУКЕ ДА ИХ ШТО ЈАЧЕ И ЖЕШЋЕ БИЈЕ!
Деда,из овога што си ми сада рекао могу да закључим да си садиста,као што је био и српски цар Душан Силни.
А ДЕТЕ,ШТА ЈЕ НАШ ЦАР ДУШАН СИЛНИ РАДИО ЛОШЕ У СВОЈУ ВЛАДАВИНУ?
Деда,он је секао језик латинским поповима у Србији који су покушали да српски православни народ преведу у римокатоличку веру.
ДЕТЕ,ЕВО САДЕ ИМАТЕ МОГУЋНОСТ ДА ИСПРАВИТЕ ТУ ИСТОРИЈСКУ НЕПРАВДУ! САДЕ ПРАВОСЛАВНИ ПОПОВИ У ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ У СРБИЈА ПРОПОВЕДАЈУ РИМОКАТОЛИЧКА ВЕРА. НЕМОЈТЕ ИМ ЗБОГ ТОГ ЧУПАТИ ЈЕЗИК ИЗ ГРЛО. НЕГО ИХ НАГРАЂУЈТЕ ДОК ОНИ НАШУ ВЕРУ НАГРЂУЈУ! ВИ СЕ ЈАДНИ БОЈИТЕ И МРТВОГ ЦАРА ДУШАНА. КОЛИКИ ВИ СТРАХ ИМАТЕ ОД СВОЈЕ ПОРЕКЛО! ДА СЕ НЕ ОБРУКАТЕ НЕГДЕ У СВЕТ. ДА НЕКО НЕ САЗНАДЕ ДА СТЕ ВИ НЕКАКИ ПОТОМЦИ ОД ЦАР ДУШАН И ОД ЊЕГОВ НАРОД. ДОК ЈЕ ОН ВЛАДО СА СРБИЈА И СА ГРЧКА,У СРБИЈУ СЕ ЈЕЛО СА ЗЛАТНЕ КАШИКЕ. А У ТО ИСТО ВРЕМЕ СУ ОВИ ВАШИ ДАНАШЊИ ЕВРОПСКИ МЕНТОРИ ПЕКЛИ ЖИВЕ ЉУДЕ ПА ЈЕЛИ ОД СВОЈЕ ДИВЉАШТВО! И ВИ СЕ САДЕ СТИДИТЕ ШТО СТЕ НАРОД КОЈИ СТЕ ИМАЛИ ЦАРА! СРАМ ДА ВИ БУДЕ! ШТО СТЕ ИМАЛИ ПИСАНИ ЗАКОН ПРЕ ИЈЕДНА ЕВРОПСКА ДРЖАВА! НЕЋУ ВИШЕ О ТО С ВАМИ ДА ПРИЧАМ. ЈЕР КО ЈЕДАРЕД ИЗДА СВОЈ РОД И БОГА,УВЕК ЋЕ ГА ИЗДАВАТИ.
Деда,па ти заговараш рат и дивљаштво,а нас оптужујеш.
ДЕТЕ,ЈА ГЛЕДАМ КАКО ДА ОВИ НАРОД СПАСЕМ ИЗ ТОТАЛНУ ПРОПАСТ У КОЈУ ЈЕ УВЕДЕН ВИШЕВЕКОВНОМ ЗАВЕРОМ ПРОТИВ СРПСКИ НАРОД.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat