ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Nada čovečanstva

Нада из Русије - Амерички видовњак Едгар Кејс

Кејси је тврдио да ће из Русије доћи нада за свет нашта је мислио до данас није било сасвим јасно. Године кад је то саопштио 1944 год то се могло повезати са комунизмом да ће појединац живети за друге. Из Русије ће дакле доћи нова нада за свет и пријатељство са свим нацијама.

А шта још треба да се догоди по Кејсу?
Земља ће пући на неколико места. Почеће од западне Америчке обале (по Фомићеву 32 степена по Рихтеру) улегнуће од Њу Орлеанса до Мичигена и плављење по магистрали 69 (69 једнако Србин) због понижавања Срба, источна обала - потонуће Њујорка по магистрали 301 (7х43) обележено ураганом из 2011.

Кад се остваре започете социјалне и геолошке трансформације Бог ће поново бити присутан као Отац и човечанство ће живети у хармонији за добробит свих народа и појединаца - догодиће се  преображено човечанство..  

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat