ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

OSLOBODITE UM SVOJ


Ослободите Ум свој
будите будни!

Драган Симовић


Кад год изиђемо из свог Унутарњег Бића, из Суштаства, а то јесте Живи Бог у нама, тада, у трену, бивамо опхрвани и поробљени страхом. Испрва, за неко време, не препознајемо да се налазимо у пољу страха, да нас је страх зграбио, те да нас полако, али упорно, стеже и дави, да нас прожима и присваја, да смо у власти Леденог Бића Страха.
А страх полако нараста, увлачи се свуда у нас, осваја једно по једно чуло, а затим једно по једно наше тело, диже се од дна, креће од најнижег нам бића, и наставља да се успиње ка Врху, ка Највишем Теменом Жвиру, ка Језгру Душе и Духа, ка Божанском Уму у нама.
Поробљава чула и осећаје, осећања и мисли, управља нас, усмерава ка Тами, ка Пра Васељенској Студени и Грозоти, ка Најстрашнијој Пустоши и Најгрознијој Смрти.
Биће Таме и Биће Страха убрзано се шири Свеколиким Светом, прекрива и наткриљује Мајку Земљу, захвата људе, запљускује животињски и прожима биљни свет.
Застанимо на тренутак, саберимо се, умиримо се и примиримо се, смиримо се и уђимо у Поље Божанског Мира, у Поље Божанске Тишине!
Створени смо, рођени смо, како је давно речено, и записано у Светим Књигама, да творимо Дела Божја, да будемо Сутворци Великог и Једног Створитеља.
Хајде да разјаснимо, да освестимо, шта нам се то дешава, одакле долази, и Ко или Шта жели да ми будемо опхравни и поробљени Страхом, да будемо у најстрашнијем ропству Страха и Таме?
У Пра Васељени постоји Исполинско Језгро Светлости илити Живота, Поље Сварге, на једној страни, и упоредо с тим, али на другој страни, Огромно Језгро Таме и Смрти, Поље Оностраног Ништавила.
Кад кажем на једној или на другој страни, то није тако као у овоме свету трију пространстава, већ ти светови имају, можда, и дванаесто пространство, тако да је оно, што нам се одавде чини веома удаљеним, тамо веома блиско!
Наша слободна воља, о којој најчешће причамо и сведочимо, превасходно се огледа и препознаје у томе, на који ћемо се од Извора прикључити. Да ли на Извор Светлости, Божји Извор, или на Извор Таме, односно Коначне Смрти.
Наш Ум је чудесан Преносник, Божански Медијум, Божански Пријемник и Одашиљач, а мисли су само тајинствена испољавања Ума. Једино Слободан Ум може да предаје и преноси Божанске Промисли и Мисли.
Наше мисли и наши снови стварају и обликују нашу судбину. Какве су нам мисли, и какви су нам снови (не мислим на снове у спавању!), такав нам је, уистини, и сам живот!
Зашто вам све ово причам и сведочим?
Зато што је у последње време све више и књига и филмова, и новинских чланака и окултних трибина, преко којих се шири страх и ужас о Смаку Света, о Апокалипси, о Трећем светском рату, као и о свим иним патњама и несрећема, како Човечанства тако и других врста на Мајци Земљи.
Кад све то види и чује Човек (а Човек је, уистини, биће крхко и слабашно!), њега заиста опхрва и савлада праискони страх и ужас, и он почне да дрхти и трепери као лесков прут.
Не зна шта да чини, не зна куд да бежи, не зна где да се склони и скрије, не зна коме да се пожали и где утеху и смирење да нађе!
Тада више не уме да размишља ни о чему; не мили му се ништа; не жели ни да ствара ни да дела; не може ничему да се посвети и ни на шта да се усмери и усредсреди, јер сав у страху, и сав од страха. Сав Биће Страха, а не Човек!
Просто речено, Човеку је тада поробљен Ум, а то је управо оно настрашније ропство!
То поробљавање Човечјег и Човечанског Ума, наравно, некоме иде на руку.
Ко је Тај Неко?
Тај Неко је наш вековни колективни Страх, Страх који је наш Ум кроз векове и светове стварао,обликовао и хранио, а сада се зове Велики Брат.
Велики Брат, уистини, постоји, али као производ Човечанског Ума! Наш Ум је створио све оно што нас у Свету вреба, што нас опседа и прогони.
Наше мисли су створиле све те силне демоне, од којих сада не можемо, и не умемо, да се одбранимо. Наше мисли су створиле сва та убојита и разорна оружја и оруђа, и сва та бића која на нас кидишу, све те машине које крећу да нас пониште, нас, њихове изумитеље и створитеље!
Јасно вам је сада која је снага, која чудесна енергија наших мисли!
Хајде сад да преокренемо ствари!
Ако смо вековима, у незнању, у мраку, својим болесним мислима стварали сва та чудовишта, онда све то, опет својим мислима, можемо или да поништимо или на Добро, на Светлост да окренемо, и преусмеримо.
Немојте само рећи да смо немоћни, да то не можемо!
Како смо могли да стварамо све оно што је против нас, против Живота, тако можемо из Бића Свести да стварамо Божанска Бића која ће нашу судбину да преокрену, и од те наше властите пошасти да спасу и нас и Мајку Земљу!
Упамтите! Само од наших Божанских Мисли зависи судбина свих нас, и сваког од нас понаособ, и свеколиких бића на Земљи, па и у Пра Васељени.
Стога, кад се нађете у друштву где се воде такви застрашујући, апокалиптични и катастрофични разговори, у трену упалите Божанску Светиљчицу у свом Уму, и реците наглас свима:
Како мислимо, тако ће нам и бити!
И, окрените се својим Путем ка Дому своме у Светлости!
Ослободите Ум свој будите будни!
Заиста, будите будни, будни, будни!
Поручује вам Песник Румених Облака.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat