ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Veliki Duh Stvaranja


Велики Дух Стварања

Драган Симовић


Када изиђеш
Из тамнице страха
Тада ћеш снова
У Духу
Да се родиш
(Песник Румених Облака)


Дивотно Дејство Светлости, гле! већ запљускује Велику Мајку, и све је више пробуђених и освешћених душа, које се саображавају са Великим Духом Стварања. Како се шири и нараста Поље Божанске Свести, тако је све мање брига и страхова у Свету Сенки и Утвара.
Дух Свесности полако прожима све потке на Мајци Земљи, преиначујући светлосне записе, како личне тако и опште свеколике, једнако у Простору као и у Времену; надилазећи и превазилазећи Простор, и сажимајући, испрва, Простор у Време, а, потом, Простор и Време у Вечно Сада.
У овом часу, Србски је Род са највећим постотком пробуђених и освешћених душа, оних душа које се опредељују за Светлост и саображавају са Светлошћу илити Великим Духом Стварања.
Раздвајање између оних који дејствују за Дух илити Светлост, на једној, и оних који делају за Вештаство илити Таму, на другој страни, данас је уочљивије, заиста, боље него икада раније у великој повесници Људске Расе.
Ако ћемо песнички јасновидо да сведочимо, онда ћемо овако рећи: Унутар Људске Расе развија се и расцветава Човечанска Раса!
Наслућујем и осећам, да многи не праве разлику између Људске и Човечанске Расе, па ми је дужност да дам песничку разјасницу.
Сликовито, песнички речено, гле! Људска је Раса водоравница (хоризонтала), док је Човечанска Раса усправница (вертикала). Покушаћу, песнички, још боље да разјасним. Дубоко у суштаству, у самом Бићу свих знаних људских раса, постоји Сунчева Оса, илити Златна Усправница, а то је Човечанска Раса, која није повезана преко Крви, већ преко Духа Стварања.
Ово су древна знања, Света Знања, Ведских Срба, против којих, већ двадесет и седам векова, Синови Таме воде жесток рат, покушавајући да их избришу из нашега пра сећања и пра памћења.
Свеколика Западна Тајна Братства, кроз векове, покушавала су, на разне и различне начине, да се некако домогну, да, на овај или онај начин (али по сваку цену!), допру до Светих Знања Ведских Белих Срба. Сви западни самодршци и самовлади, сви краљеви и цареви, под покровитељством и са благословом Првосвештеника Таме, имали су замисао и намеру да истребе и пониште Ведске Беле Србе, ако већ не могу никако да се домогну њихових Светих Знања.
Наравно да су Света Знања, све минуле векове, од самог настанка, остала уписана и чувана (и сачувана!), у Пурпурном Коловрату, у Пурпурној Завојници Сунчевој! Сачувало их је Братство Ведских Посвећеника, а они су духовни потомци Ора Асколда Стрибора.
Та древна Света Знања Ведских Срба, гле! управо се сада распростиру Србством и Словенством, преко Пра Васељенског Језика Посвећених Предака. Будући да је Свети Пра Језик Срба кључ за проникнуће у Божанска Знања, а да управо тај Пра Језик само Посвећени Срби знаду, то је добро знамење за нас! Синови Таме, у свом светлосном запису, немају тај златни кључић за Пра Језик Срба. Уистини, они ни светлосни запис немају!
Овај лирски запис, поново, завршавам стихом:
С нама су, гле,
Сви Преци наши,
Што се у Потомцима,
Снова, јављају!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat