ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Budućnost pripada jakim stvaralačkim ličnostima


Будућност припада јаким стваралачким личностима
Хоћемо духовно здраву и етички јаку
Нашу Србију!

Драган Симовић

Нека нам све ово до сада буде велик и драгоцен наук, а од сада закон над законима: Србство и Србију не смеју никада више да воде душеболне и умоболне персоне, већ само, и искључиво, здраве и снажне стваралачке личности!
Ставимо тачку на све странке, леве и десне, горње и доње, и окренимо се ка личностима; бирајмо најбоље личности које имају стваралачких дела иза себе.
Личности се увек држе Вертикалне, Сварожнице илити Сунчеве Осе, а персоне вазда гмижу и гамижу по Хоризонтали илити Обзорници, и све посматрају и виде из жабље перспективе.
Ново доба, двадесет и први век, није за гмизавце и није за хуманоиде, за човекомрсце и богомрсце. Они су већ прошлост, далека прошлост, декадентног и умоболног западног полусвета.
Свеколика светска поган сјатила се у Београд, да сасма раслаби и ојади, да изнутра поткопа и сруши, све оно што је здраво у Србству и у Србији.
Свеколика поган и олош, сви могући и немогући човекомрсци и богомрси, све оно што носи у својој крви и генима праискону мржњу према Србству и Словенству, као паразит, као астрални вампир сиса крв и животне сокове из Бића Србства.
Још се дрско и подло скривају иза људских и грађанских права, иза декадентне и девијанте такозване америчке, такозване западне демократије, а та њихова демократија јесте чиста тиранија, чист расизам и чист фашизам.
Ко ово у Србији не види, тај, уистини, никога и ништа не види!
Београд је од некада дивотне културне метрополе постао град таме и страха, град звери и хуманоида. Срби не желе такав Београд, јер Београд мора да има србску и словенску душу, мора да буде престоница оних који ће да се диче и поносе својом престоницом.
Надаље, Београд мора да буде престоница душе и духа, престоница стваралачког, уметничког и научног духа.
Рођени Београђани и расни Срби не желе овакав Београд; Београд свачији и ничији, више ничији него свачији!
Зато је важно, и то веома важно, битно свакако, да Србство и Србију од сада воде јаке и здраве стваралачке личности, оне личности које знају ко су, одакле су пошле, и куда и камо, а и зашто иду!
Личности које имају кичму, које се држе Сунчеве Осе, које у сваком трену умеју и могу да разлуче битно од небитног, здраво од болесног, лепо од ружног.
Ако се за то не одлучимо, овде и сада, ако то етеричним мачем не пресечемо, управо у овом трену, онда ће нам се понављати све оно што нам се и до сада толико пута поновило! Само још горе, и још страшније!
Ако то не учинимо у овом часу, онда је боље и да не излазимо на следеће изборе, зато што су на политичкој сцени Србије све саме фаустовске душе.
Ново доба, зацело, са новим личностима!
Ново доба, гле, успона Србства и Словенства!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat