ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Rat za Svetlost


Рат за Светлост

Драган Симовић

Из Језгра Духовног Сунца, што је Пупак Пра Васељене, појачава се тајинствено зрачење, које већ запљускује свеколика звездана јата, па и саму Мајку Земљу, која од Планете, гле, душевно и духовно узраста у Звезду!
Све оне душе које су усаображене са Језгром Свеколиког Живота, осећају милост и радост буђења Новог доба; осећају, и препознају, унутарњи преображај и преиначење свих тананих титраја и трептаја у суштаству властитог бића.
Из летописа Сварге стиже порука, да је Мајка Земља, са својим Синовима Светлости, кренула у Свети Рат за Светлост, уистини, за Милост и Љубав новог човека који ће бити рођен Одозго, од Духа Стварања.
Као што рекох, ово појачано зрачење из језгра Духовног Сунца осећају и препознају само посвећеници Неба и Светлости.
Синови таме и хуманоиди упињу се свом силином да задрже стари разчовечени и разбожени поредак, у којему би се и даље водио рат свију против свих.
У овом Пра Васељенском времену, Тама обитава на Западу, и свеколико зло долази са Запада, и западна цивилизација, гле! већ се распада и воња попут стрвине на подневном Сунцу, негде у сред пешчане пустиње.
Свуда су се, диљем света, растрчале сенке и утваре Великог Мрца, у намери да осујете подвиге и дејства великих посвећеника у Рату за Светлост. Али, све им је узалуд! Светлост, из часа у час, све више и више нараста, а Тама се повлачи и распршује у Нигдину.
Ново доба долази, јер мора да дође, а све оно што је противно Духу Стварања, то бесни и дивља, урла и зубима шкргуће, будући да је немоћно, јадно и ништавно пред Виделом Истине, пред навалом Светлости Праисконе.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat