ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

O Mržnji


Онај који мрзи
бива поједен мржњом

А ја вам кажем, да су сви они србомрсци само сенке и утваре!

Драган Симовић

Древна мудрост Ведских Срба, Стриборјана, Хиперборејаца, сведочи да мржња бива узроком свеколике боли и болести наше, како телесне тако и умне, душевне и духовне. Штавише, мржња ствара карму илити судбину, усудбу и судбу, ствара болесно поље свести, поље негетаивне енергије, кармички вртлог илити жвир, ствара породичну потку са пуно енергетских и менталних чворова, што може да прогута и поједе, не само онога који ствара и живи мржњу, већ, што је још страшније и погубније, и његове ближње, његову породицу, па и да се пренесе на далеке неке потомке.
Наши су Древни Преци, Ведски Бели Срби, које су још звали Санскрићанима, Аријевцима, Коловенима илити Пра Словенима, развили и заокружили једно свеобухватно лекарство и исцелитељство, што се сачувало под називом ајурведска медицина. У тим светим списима стоји, између осталог, да је мржња страшнија, да је погубнија, и од тренутачног убиства које човек почини, рецимо, у одбрани.
По том древном учењу, а то потврђује и савремена квантна илити информативна медицина, устаљено стање мржње, значи мржња која држи некога данима, недељама па и дуже, ствара такав правасељенски, космички и кармички вртлог, који може да повуче читаве породице и читаве народе у ону најстрашнију смрт.
Зашто вам о свему овоме песнички беседим?
Песнички вам беседим стога што сте ми ви, ви који ћете читати ове моје записе, уистини драги и мили, иако се никада још нисмо изравно срели, а моја је песничка дужност да са вама поделим нека знања и сазнања, нека искуства, која сам ја однекуд и од многих, на овај или онај начин примио.
У овом времену каљуге, Србијом и светом влада мржња, велика мржња. И човек мора да буде, не само опрезан и обазрив, већ напросто будан и освешћен, мора да бдије над собом из дана у дан, из часа у час!
Тешко онима који мрзе, јер се мржњом могу исписати из Божје Књиге Живота!
Ја сам у једној песми рекао да ће сви србомрсци дословце бити поједени мржњом, и то сви у једном једином дану, у дану који је скоро већ дошао.
Приметили сте да су се у последње време сви србомрсци већ буквално изобличили, и да сви они, свеједно одакле долазе, наличе један другоме. Надаље, ако их на малим екранима посматрате из свог унутарњег бића, приметићете да су сви постали веома узнемирени, усплахирени, жучни, неуротични, нестрпњиви, испрепадани, несувисли и бесловесни.
Зашто? Питате се.
Зато што осећају да њихово време већ истиче, да се топе и распадају изнутра, будући да је њима Господар Таме дао рокове, односно подарио им је живот само за један кратак временски исечак, и кад обаве тај задатак одлазе у вечну таму. Душа им је већ давно и унапред узета. Они немају душе, они су сенке и утваре. То ће вам рећи сваки посвећеник, сваки Божји Човек.
Стога је важно, веома важно, да се не качимо за њихову мржњу. Нека они мрзе Србе и Србство, нека мрзе било шта и било кога! То је њихов избор, то је њихова карма, то је њихов пут или њихов распут. Наше је да љубимо Род, да љубимо Србство и Словенство, да љубимо сва бића у свим световима, да љубимо Живот издан свега, Живот као највеће Божје Чудо Стварања! Једна древна мудрост казује да се мржња никада не побеђује мржњом; најубојитије оружје против мржње јесте пречиста љубав, јесте светлост љубави. То ће вам рећи сваки будиста, сваки санкрићанин, сваки ведски посвећеник и сваки православни подвижник.
Како ћемо да се бранимо од србомржње заклетих србомразаца?
Бранићемо се тако што нећемо да их примећујемо, што нећемо о њима да размишљамо!
Овде на тренутак застанимо.
Зашто сам рекао да нећемо о њима да размишљамо?
Зато, кад размишљамо о некоме или нечему, ми томе некоме или нечему дајемо ону најтананију животну, божанску енергију, ми тако хранимо и јачамо астралне и менталне паразите и вампире. А кад не размишљамо о томе, онда тај неко сахне и вене и губи се из нашег животног поља.
Бива самопоништен својом властитом мржњом!
Нека они шире мржњу, ми ћемо да ширимо љубав;
нека они шире таму, ми ћемо да ширимо светлост;
нека они шире зло, ми ћемо да ширимо доброту.
А ја знам већ унапред ко ће да победи.
Верујем, да то и ви знате!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat