ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Drevno predanje Striborjana


Древно предање Стриборјана

Тајинствена знања
о звезданој раси

Драган Симовић


По једном древном стриборијском, илити хиперборејском, ведском предању, испрва су се, у оно праисконо златно доба, појавиле две наизглед сличне а у суштини толико различне, штавише и опречне расе, на Планети, на Мајци Земљи човечанска
и људска раса, односно, раса људи звезданог порекла и раса људи који су настали од Мајке Земље.
Звездана је раса била прималац и носилац знања што долазе одозго, од Великог Духа Стварања, док је земаска раса примала знања одоздо, од Бића Ма Тере.
Прва је раса следила Сварожницу, Сунчеву Осу, илити Вертикалу, а друга је пратила Обзорницу, Лунарну Осу, односно Хоризонталу.
Док је звездана раса дејствовала за Светлост, дотле је земаска раса делала за Вештаство, за Ма Теру, за Материју.
Те две расе биле су различне и стасом и ликом, иако само привидно сличне.
Припадници звездане расе били су високи и танковити; издуженог лабуђег врата; висока чела и бадемастих очију пуних светлости; увишених мисли, и хитрих у размишљањима; лаганог, нечујног и отменог хода и покрета; светле блистајуће пути; маштовити и јасновидећи, скоро просветљени. Хранили су се, превасодно, пресном храном биљног порекла
воћем и поврћем.
Наспрам звездане расе
раса земљана била је знатно нижа; широких плећа, кратког јаког врата, широког лица, ниског чела, загасито зеленкастих очију, и бледе скоро замагљене пути; тешког хода и успорених покрета; а спорих и у размишљању; без маште и имагинације, без снова; храна им бејаше превасходно животињског порекла
месо дивљачи, и риба.
И стасом и ликом може се појмити да је звездана раса следила Пут навише, Вертикалу, док је земаљска раса пратила Пут устрану, односно Хоризонталу.
Звездана раса зове се још стриборијском илити хиперборејском, ведском расом, расом синова светлости, а потомци ове расе јесу Коловени, Прото Словени, Пра Словени, односно Бели Срби, који су обитавали на Крајњем Северу, на Крајњој Бореји, тамо где је Бели Пупак Мајке Земље.
Ове две расе обитаваху и живљаху упоредо, али се никада нису између се мешале и прожимале, све док није наступило Велико Ледено Доба.
Са наступањем Великог Леденог Доба, звездана се раса спустила са Крањег Севера, напустивши Бели Пупак Света, и, будући да се нашла на туђини, на пространству земаљске расе, после дугог времена била је принуђена да се меша и прожима са земаљском расом.
Тако су се синови и кћери светлости утопили у расу земаљских синова и кћери.
И човечанство је, потом, кренуло Путем наниже, све дубље и дубље тонући у Вештаство, у Ма Терију, и, полако се и поступно удаљавајући и одвајајући од Светлости, од Великог Духа Стварања.
Данас је звездана раса посве разводњена и расплинута и распршена у различне назови расе и народе.
Најновија истраживања руских научника посвећеника, а на основу испитивања днк, односно светлосног записа (а то је заиста велик и посвећенички, вишегодишњи самопрегоран рад!), показују да је највећи постотак потомака звездане расе откривен међу Србима, Русима, Норвежанима, Ирцима, Швеђанима и иним Стриборјанима, Северњацима.
Ова посвећеничка студија тима руских научника истовремено и разјашњава позадину велике завере, превасходно против Срба и Руса, а то је уистини велика завера против звездане расе, против синова светлости.
Тамни Кнез Света, а то је Ариман, Црнобог илити Лукави, намеран је да буде једини Господар Света, да Тамом посве завлада над свим бићима и битијима у Свету.
Али то му, очито, не успева, све док у Свету постоје и обитавају носиоци божанског светлосног записа, а то су, по свему судећи, Срби и Руси, као и још неки Хиперборејци.
Колико сам бесаних ноћи провео у размишљању над србомржњом, над русомржњом, над словеномржњом, и, тек кад сам открио ово древно стриборијско предање, овај праискони мит, схватио сам шта је позадина велике завере против Срба и Руса, шта је праузоком те болесне, патолошке, деструктивне србомрже која се, ево, већ вековима, без престанка, провлачи, вазда у новим обличјима и варијантама!
Сада ми је, уистини, посве јасно откуда долази србомржња!
Толико сам уверен у то, да више уопште и не осећам потребу да икога у та древна познања убеђујем!
Само сам пожелео, да, овом приликом, вама, ближњима својим, један једини пут, на начин песнички, исприповедам!
Што писах писах!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat