ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Siri se polje bozanske svesti i svesnosti


Шири се поље
божанске свести и свесности

Драган Симовић


Све се одвија према причи, коју сам чуо пре четврт века, од једног ведског посвећеника, иначе нашег човека, који је годинама обитавао подно Хималаја.
Долази време сенки и утвара, беседио је мој пријатељ, песник и хималајски посвећеник, време у којему ће се утеловљавати многи лутајући духови, који су вековима блудили простором између двају светова.
По древном тибетанском и хималајском учењу, постоје духови илити душе луталице, а то су самосвојни мислени и дејствени ентитети, који по напуштању физичког, вешстаственог тела, вековима лутају празнином у међусветовима, не желевши или не могавши свова да се оваплоте.
Иначе су то веома зли и мрачни ентитети, истински синови таме, заклети човекомрсци, и хране се ниских емоцијама, енергијама патње и боли. Најчешће се појављују тамо где се воде ратови, будући да по потреби, а са сврхом да би створили што већу пометњу и мржњу, користе тела тек страдалих младих људи, и онда дејствују као видљиве сенке и утваре.
Латајући ентитет, обучен у туђе тело, дејствује и ратује као зомби, илити прикојаса, а то је зверско биће, адски и тартарски војник.
Видећеш, настављао је мој пријатељ своју причу (а прича се догодила 1987, у Вршцу), и препознаћеш их! Биће их ускоро и на овим просторима.
Они ће водити ратове, они ће сејати такво зло, и чинити такве злочине, од којих ће словесном човеку, уистини, да се леди крв у жилама.
Та црномагијска тибетанска, хималајска и афричка знања, користе и неке западне обавештајне службе, и у својим тајним лабораторијама стварају зомбије, односно, будуће војнике пакла, у рату против словесног човечанства.
Долази време, и већ је дошло, кад ће словесни људи, бића светлости, води рат против сенки и утвара,
против људи-звери!
Иза свега овога, стоје глобални владари из сенке, у чијим је рукама свеколико светско богатство, стоји Велики брат (а он је сами врх Пирамиде!), као и већина западних влада које су у суштини подређене Велком брату!
Будући да су све то рођени човекомрсци и заклети противници сваке истинске вере и сваке праисконе духовности, као и противници сваког мира и склада у свету, сваког васпитног и образовног и научног напретка човечанства, они ће гледати на све могуће начине да изазову општу пометњу у свету, да свакога са сваким, и све са свима да заваде, па ће на крају из најмрачније мржње покушати да покрену и најстрашнији светски рат, рат у којему би се све што је живо и што дише поништило. Они би и Мајку Земљу да пониште, јер је толика мржња и толико зло у њима.
Али, до тога неће доћи, зато што ће се, упоредо с тим, ширити и поље божанске свести и свесности. Свест и свесност су чиста светлост, а чиста светлост такве ентитете сагорева и поништава. У последње време, кад буде дошло близу тога најстрашнијега, земаљским ће синовима светлости притећи у помоћ и светлосна бића из виших духовних светова, да спашавају и себе а и Мајку Земљу.
Седам година после ове приче, чуо сам скоро истоветну причу и од двојице пријатеља, тајинствених посвећеника, који су боравили и ратовали у Босни.
Срби су у овоме рату, говорили су ми скоро углас, ратовали против сенки и утвара, против звери у људском обличју, против паклених војски које су дошле незнано откуда.
Такве злочине, настваљали су они, свет још није видео!
И још један пријатељ, лекар и хирург, и велики посвећеник, који је 1999. године на Космету спашавао људе а пре годину дана боравио у Либији, одакле је у последњем трену једва живу главу извукао, све ми је потврдио оно што сам пре четврт века чуо од својега хималајаског пријатеља.
Звери које сам 1999. видео на Косову, те исте звери сам сада видео и у Либији.
Гадафија су растргле звери које су стваране у америчким тајним лабораторијама, закључио је, самоуверено, мој пријатељ хирург.
Против звери у људском обличју морамо се борити превасходно духовним оруђем и оружјем.
Тако стоји у древним светим књигама Ведских Срба Стриборјана.
А то и православни подвижници потврђују!
Чиста и снажна вера, божанско знање и божанска свест и свесност, то је управо оно чему морамо свим бићем својим, и свим суштаством својим, истински да се посветимо!
Божји ратници, синови светлости, морају звери да победе!
Да спасу Живот, светињу над светињама!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat