ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Čovek je dobio najveće darove od stvoritelja


Песнички портрет Владана Пантелића

Човек је, још у Праискони, 
добио највеће и најлепше дарове 
од Великог Духа Стварања!


Драган Симовић



Човек је биће које истовремено обитава на свих дванаест ступњева Божјега Стварања, од самога почетка без почетка све до свршетка без свршетка.
Човек је, заиста, у потпуноси усаображен са Великим Духом Стварања.
И стога је одговоран за своје мисли, за своја осећања, за своје осећаје, за своје речи, за своја дела.
Човек има пет начина, пет могућности, пет видова, пет тајинствених чула, и пет начела стварања која су повезана илити васаображена са дванаест ступњева Великог Божјег Стварања.
Од човека, уистини, нема савршенијег бића у Пра Васељени!
Њега је Творац, Велики Дух Стварања, даривао најдивотнијим даровима, да би он, човек, био учесником, сутворцем са Творцем, стварања нових светова и будућих звезданих јата!
Ми се преко мисли и осећања повезујемо са Пра Животом, а то је Исијавајуће Језгро Духовне Пра Васељене.
У мислима и осећањима нашим рађа се божанско дејство виђења које се потом излива у речи.
Речи су облик илити форма наших мисли и осећања.
Стога речи морају бити чисте, јасне, снажне; речи морају да буду усаображене са мислима и осећањима, а кад су усаображене са мислима и осећањима, онда брзином стотину пута већом од брзине светлости допиру до Исијавајућег Језгра Духовне Пра Васељене, одбијајући се од Језгра, као од Божјег Огледала, и враћајући се нама као поптпуно остварење наших Намера и Наума.
Тако се ми, вазда изнова, рађамо у свету који сами стварамо, из трена у трен.
Тако ми сами стварамо властиту Усудбу и Судбину.
Најмоћније дејство у Пра Васељени јесте пречиста мисао рођена, не у глави, већ у срцу; дејствена мисао љубави!
Од наших мисли, осећања и речи зависи судбина, не само Мајке Земље, већ и најудаљенијих звезданих јата!
Ја свуда говорим људима, с којима се срећем, да се не поводе за пророчанствима и пророцима, за овим или оним предвиђањима и предсказивањима, о Смаку Света, о Страшноме Суду, будући да су све то тек намере и науми, па и прикривене жеље, самих пророка илити прорицатеља.
Од наших садањих мисли и осећања, од наших намера и наума, зависи судбина, не само овога света, него и свих иних светова о којима ни појма немамо!
Човек усаображен са Пра Животом, са Исијавајућим Језгром Пра Васељене, живи, у сваком тренутку, вечан живот!
Он је, уистини, бесмртан и вечан!
Смртан је само онај који својим црним мислима и осећањима, црним речима и делима, ствара вечиту смрт за себе!
На једној страни имамо Човека (пишемо га великим словом!), који својим мислима и делима живи, и вазда изнова ствара, вечан живот, а на другој страни, гле, имамо човека који својим мислима и делима, из трена у трен, умире и самире, стварајући вечиту смрт за себе!
Зато и стоји у древним светим списима Ведских Белих Срба Стриборјана, да је разлика између Човека и човека, већа него између Неба и Земље!
Рецимо и то, да је сваки човек добио и тај дар од Створитеља, да самоме себи буде божански исцелитељ, да самога себе лечи и исцељује од свих болести, и од свих трију врста болести: постоје болести од Бога, од Природе и од бесова које стварају и материјализују наше лоше мисли!
Надаље, ако човек живи усаображено са Великим Духом Стварања, и ако уме да користи животно дејство Сунца, он после многих година усаображеног живота, престаје да узима било какву храну, и почиње да се храни изравно сунчевом светлошћу, као биљка, као дрво.
Али, то су знања само за посвећене!


Мој пријатељ, Владан Пантелић (Тијање у Драгачеву, 1944. године), већ тридесет и седам година проучава и живи древна знања великих посвећеника Тибета, Хималаја, Сибира, Стриборије; знања древних Ведских Коловена Стриборјана, Белих Срба са Севера, а упоредо с тим, студирао је, посвећенички изучавао, и заокружио, хомеопатију, стекавши тако, у Немачкој, и звање доктора хомеопатске медицине.
Владан Пантелић, заиста, несебично, сва ова знања, стечена и пробуђена, предаје ближњима, држећи предавања и школе по свим србским земљама, желећи да буде што више пробуђених и освешћених Срба.
Зато што верује у будућност, и у посланство, Белих Срба.
Свим бићем својим љуби Род и Родину!
Љуби језик србски, и писмо србско!
Једно његово духовно предавање насловљено је –
Исцељујуће дејство србице илити ћирилице!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat