ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Zločin nad istinom


Злочин над Истином

У поробљеној земљи,
нема слободних избора!

Драган Симовић


Сваки освешћен, уман и разуман човек, види да у Србији, већ за многа минула лета, нити је било, нити ће, пак,  ускоро бити, слободних избора!
Сваки самосвојан и самобитан човек (а то је онај који мисли и главом и срцем), види да Србија одавно није слободна земља!
Сваки образован, а правдољубив и слободољубив човек, дићи ће свој глас (јер му то налаже унутарња одговорност, како пред Богом тако и пред онима далеким што ће после њега доћи!), против угњетача и тлачитеља Србије, против властодржаца и самодржаца, против одрођених, обездушених и обезбожених силника и протува; против, у злочиначким намерама и подухватима удружених, деспота и тирана, који већ годинама убијају, силују и сатиру Србство и Србију.
Србија је одавно поробљена и утамничена; у Србији одавно нема ни слободе мисли ни слободе говора; у Србији већ годинама нема интелектуалног и духовног националног језгра илити јавног мнења; у Србији одавно царују кич, шунд и простаклук сваке врсте  (подстицан и негован од бесловесних и слабоумних евроунијатских феудалаца); у Србији одавно нема слободног човека; нема слободне самоникле личности; нема словесног друштва и нема здравог окружења; речју, у Србији, сем страха, патњи, гладовања и безнађа, уистини, ничега нема!
И, у таквој Србији (гле! лицемерја и фарисејства!), расписују се, тобож, слободни избори!
За мене је то, Господо Србска, ругање Духу Словесноме!
Замислите: слободни избори за сужње у тамници!?
Замислите: слободни избори у Аушвицу!?
Замислите: слободни избори у Гулагу!?
Има ли краја спрдњама  и ругањима овог соја медиокритетског!?
Има ли краја увредама и понижењима!?
Господо Србска, Господо Евроунијатска, за мене ово нису слободни избори; и ја не желим да учествујем у вашим обманама и лажима!
Не желим да обмањујем, и не желим да се самообмањујем!
Слобода је слобода, а ропство је ропство!
Слобода је светиња, слобода је дар од Створитеља, и ја не желим да хулим на Бога, и не желим да се ругам светињи слободе!
И сваки онај Србин, који има тек и једно зрно части, рећи ће да су ови избори, зацело, ругање изборима.
Да су спрдња и шегачење.
Да су лакрдија и комедија.
Роде поробљени и ушуткани, ако си већ на сва понижења досадања пристајао, немој нипошто пристати  на ово потоње, јер овим потоњим понижењем, знај, ти се исписујеш из књиге словесних народа!
Само се у слободној земљи, зацело, могу расписати слободни избори!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat