ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Bog Srb

Бог Срб, Пра Отац Срба

Један есотеријски поглед на СРБство,
илити: Овако беседи Ананда Ор Србинда,
потомак Белих Срба подно Светих Хималаја.

Драган Симовић


По једном древном тајинственом ведском учењу, што је записано у Књизи кедровој, која је створена у Девичанско доба Стриборије, Срби су звездана стриборјанска, хиперборејска раса, која се појавила пре седамдесет и седам векова, на Белом Пупку Звездане Стриборије, а то је данас северозападни Сибир, илити по древном, Срберија.
Они су били творци и чувари Веда, тајинствених Знања звездане расе; а звездана раса се изравно спустила Одозго, кроз Пурпурни Пролаз Звезде Разјаснице.
Срби се испрва нису тако звали. Њихово праисконо име бејаше ВДЖЊи. Што у преводу значи, они који вде, односно умеју, жњти, живети! Дакле, Пра Срби су знали и умели да живе, имали су још на самом почетку развијену и заокружену уметност посвећеног живљења!
Њихов Бог, који се зваше СрРб, био је истовремено и њихов Пра Предак!
Много доцније, Звездана Знања које су донели Срби прозваше се по њима Веде или Вједе, будући да ни један народ, у њиховом окружењу, није могао да изговара пра србске речи без убацивања самогласника. Језик Пра Срба био је саздан од звучних сугласника, а сугласници у изговору Пра Срба имали су вредност самогласника. У том древном језику, пра језику, бивало и петогласних речи без иједног самогласника.
Таквих речи је сачувано и до дана дањег у србском језику. Речи сврдл, вртњ, врт, смрт, шкрт, пртњ, жртв, жрвњ, ждрл и сличне, не може, сем Срба, нико други да изговора.
Светлосни запис Срба носи чудесну звездану енергију, тајинствено божанско дејство, а тако силна стваралачка звездана енергија захтева духовну строгост и озбиљност, духовну и ратничку изузетну одговорност!
И шта се догађало кроз векове и светове са Србима?
Сви ини народи у окружењу Срба, будући да нису имали тај светлосни запис, што значи, да нису морали строго да се придржавају СрРбовог Записа, живели су распусно, распојасано, препуштени чулним уживањима.
Чари и сласти овога света, повукле су оне слабије Србе да се и сами препусте чулном уживању, да напусте СрРбов Закон, угледајући се тако на иноплеменике, на ине чулне народе.
И тај се поступак, одрицања и напуштања Србства, одвијао кроз многе векове, до дана дањег.
Корен србомржње, а то ћеш видети кад зађеш у Вечну Потку Србства, има у основи самосрбомржњу!
Ето, сада ти је јасно откуда у савремених Срба тако изражена самомржња, болесна мржња према Србству!
Све оно што не може да издржи ту чудесну звездану енергију, а што је у светлосном запису, илити у генетском коду Пра Србства, то се испрва буни, а потом и бори против својега прасрбског бића.
Сада, пошто знаш, не смеш више да судиш о оним Србима који напуштају Србство. Напросто, то бреме је претешко за њихова плећа! Њихово унутарње биће не може да се носи с таквим енергијама!
Тога нема у других народа, зато што други народи и немају тај светлосни запис, тај божански код!
Лако је свим другим народима да буду то што јесу, зато што они немају тај строги звезданих запис у својим генима. Немају ту одговорност, немају Вертикалу!
Бити Србин, значи, бити три пута одговорнији од свакога другог!
Али, такав је Пут Срба Посвећеног!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat